2024-02-15
📍 Marouf Coffee (尖沙咀)尖沙咀天文臺道8號地下3號舖呢間cafe裝修用黑金,感覺好時尚好型格,最正係室外室內外都有位,而且位置都好闊落,可以慢慢嘆下咖啡,享受慢活生活(Cafe有多款輕食,例如三文治、Bagel、沙律、Yogurt、pastry 等甜品,主打中東咖啡,但亦都有好多唔同種類嘅飲品啦,環境好舒適休閒,店鋪細得恰當好處✨✨👉 SPECIALITY ESP ICE SHAKERATO😋😋😋😋.8/5第一次飲呢個係有奶既,搖製過既面頭有一層泡沫,好正,口感滑,好有層次。👉flat white (hot)😋😋😋😋.8/5咖啡味味勁香濃,佢個奶泡仲打到又香又滑冇得彈呀😆😆😆 👉 煙三文魚罌粟籽貝果😋😋😋😋.8/5呢個bagel好有睇頭,店員幫手整熱,烘到脆卜卜,趁熱食好好味😋煙三文魚好大好厚,配埋香濃芝士同cream cheese,呢個配搭無得輸👉印度烤雞香草包😋😋😋😋.8/5呢個香草包🥪好足料,加上燒雞,絕對營養十足✨✨✨🫶🏾,配埋杯咖啡,真係絕配!回頭: Yesyesyes,位置闊落,坐得舒服,主打咖啡及輕食,我仲買多左幾杯take away 俾同事😆😆😆
尖沙咀天文臺道8號地下3號舖
😋😋😋😋.8/5
👉flat white (hot)
😋😋😋😋.8/5
咖啡味味勁香濃,佢個奶泡仲打到又香又滑冇得彈呀😆😆😆
👉 煙三文魚罌粟籽貝果
👉印度烤雞香草包