2021-01-22 21 瀏覽
之前去過旺角同油麻地嘅 Lockeroom,兩邊都以足球⚽️ 為主題嘅高質西餐廳,而今日我就嚟到佐敦嘅 Lockeroom Express,呢度主打輕食,方便返工嘅朋友💕, 而牆上面都掛滿咗唔同嘅足球球衣。 餐廳自助區有自助水機同餐湯,可以隨意添飲,所有餐具都用紙嘅質料做,既環保又衛生🥰 🍛 鮮蕃茄藍蟹肉海鮮飯 $58🍝 鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸意粉 $52🍔 美式安格斯牛肉芝士漢堡 $52🍗 水牛城雞翼(4件)$38🍰 橘子白朱古力蛋芝士蛋糕 $28🍪 特濃朱古力蛋糕 $28 雖然係快餐形式, 但質素就相當唔錯,🍛鮮蕃茄藍蟹肉海鮮飯嘅蟹肉非常多,而且海鮮嘅味道很香濃😘。🍝鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸意粉充滿甘香蒜味,煙肉又多😋 🍔美國安格斯牛肉芝士漢堡嘅安格斯牛肉煎得很香,牛肉味濃😋 水牛城雞翼酸酸辣辣好嘢味道👍 另外兩款蛋糕都唔錯,芝士蛋糕有好美味嘅橘子味同朱古力, 朱古力蛋糕係用特濃朱古力做😍

🍛 鮮蕃茄藍蟹肉海鮮飯 $58
🍝 鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸意粉 $52
🍔 美式安格斯牛肉芝士漢堡 $52
🍗 水牛城雞翼(4件)$38
🍰 橘子白朱古力蛋芝士蛋糕 $28
🍪 特濃朱古力蛋糕 $28

2021-01-21
💛💛💛Lockeroom express💛💛💛上兩個星期去左食旺角個間Lockeroom都唔錯,今次經過佐敦見到又有,就食佢啦🤣。重點係黃店啊💛!因為係食晚餐,所以嗌左好多野野食。Fruit Punch 唔記得幾錢😂,大大杯。依家唔係好多地方可以飲到Fruit Punch,所以我地見到即嗌!仲有免費湯飲,免費飲多幾碗🤣。水牛城雞翼 $48呢個價錢有四隻雞翼,相比起其他食物冇話特別平。好食啊!少少辣!裏面仲係脆架!雞翼好大隻,食落啲雞肉好Juice😛。下次可能會試吓鹹蛋黃雞翼,唔係因為水牛城雞翼唔好食,而係因為呢間餐廳做雞翼做得唔錯,所以想試吓其他嘅味道🥰。鮮蕃茄藍蟹肉海鮮 $58- 意大利天使麵鮮茄汁好好食,酸酸地,甜甜地,好開胃!裏面有燈籠椒,如果大家唔食既記得走。雖然上菜係用紙盒,但係份量一啲都唔小,正常男仔食都會飽。依個價錢有蟹肉食真係好抵,重點係好食😍。波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉 $78- 意大利麵超級驚喜,本身以為價錢咁平,隻龍蝦一定普普通通,但係點知龍蝦肉好甜,仲有蟹膏添😚。龍蝦上面仲有芝士,芝士嘅味道唔會搶咗龍蝦嘅海鮮味😌。好鍾意佢個調味,白松露忌廉唔會太鹹,個汁真
💛💛💛Lockeroom express💛💛💛

水牛城雞翼 $48
水牛城雞翼

鮮蕃茄藍蟹肉海鮮 $58
- 意大利天使麵
鮮蕃茄藍蟹肉海鮮

波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉 $78
- 意大利麵
超級驚喜,本身以為價錢咁平,隻龍蝦一定普普通通,但係點知龍蝦肉好甜,仲有蟹膏添😚。龍蝦上面仲有芝士,芝士嘅味道唔會搶咗龍蝦嘅海鮮味😌。好鍾意佢個調味,白松露忌廉唔會太鹹,個汁真係好滑好香,香到一個地步係男朋友出去拎餐,我已經聞到佢行緊返黎😂。價錢只係$78!唔講唔知,我仲以為食緊啲靚餐廳$178嘅一個Set dinner。龍蝦同個汁太出色,顯得個意大利麵正正常常😂,我諗我下次去都會食返同一個餐💛。
波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉

特濃朱古力蛋糕 $28
女人就係眼闊肚窄㗎啦,一見到甜品咁平$28,就狗衝啦唔理三七廿一嗌埋先😂。點知食完晒以上嘅食物之後已經飽左,食得唔好嘥,外賣返屋企再食。朱古力蛋糕真係好濃,尤其是上面啲Moses好滑,食落無一舊舊,濃得黎唔滯🤙🏻。
特濃朱古力蛋糕

一定會再去食💛

埋單 $212未計Fruit Punch(無加一)
2021-01-11
水牛城雞翼
鮮蕃茄藍蟹肉海鮮
波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉
特濃朱古力蛋糕
2021-01-20 21 瀏覽
回想當年太太在佐敦上班的時候,經常都會來到這裏逛街,今天重遊舊地,發現了一間新開的主題餐廳。這間餐廳以自助形式到櫃面落單,之後有一個提示器,準備好之後,就會響起提示取餐。由於是新開張,有些設施還未完工,不過店員和收銀,態度有善,彌補不足。鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸意粉$52,蒜香味道適中,加上芝士和芝士腸的香氣,這個意粉,很快便被消滅了。橄欖油脆炸法國雜蘑菇$38,大大塊的蘑菇,被包裹在香脆的炸醬內,點些沙律醬便更美味。鹹蛋黃雞翼四件$38,雞翼外脆內軟,加上豐富的蛋黃香味,這個鹹蛋黃雞翼,非常美味。卡邦尼溫泉蛋意大利天使麵$52,將溫泉蛋混合在意粉內,可以增加卡邦尼意粉的層次感。凍泡沫咖啡$23,咖啡味道甘香,甜度適中。凍香濃朱古力$26,朱古力味道適中,不會過甜。橘子白朱古力蛋芝士蛋糕$28,香橙的味道,平衡了巧克力的甜度,吃完這個甜品,這頓晚餐非常滿足。特濃朱古力蛋糕$28,味道很像Tiramisu,一點都不會比酒店內的甜品遜色。

凍泡沫咖啡$23,咖啡味道甘香,甜度適中。

凍香濃朱古力$26,朱古力味道適中,不會過甜。

2021-01-20 21 瀏覽
.🍔 冰島鮮蝦菠蘿漢堡薯角 $52美國人成日都覺得漢保唔應該加菠蘿😂 但其實跪鮮蝦加菠蘿都幾Fresh幾juicy🤩 薯角新鮮出爐 脆卜卜🦞波士頓活龍蝦(半只)配白松露忌廉/ 鮮蕃茄汁 $78CP值好高🤩龍蝦啖啖肉 而意粉好重白松露味 唔係吊穩個種 而意粉總類自己簡 天使麵幼得黎 啲汁包著晒 真係好正🍅鮮蕃茄藍蟹肉海鮮意粉 $58蟹肉折出黎唔洗自己攪 好正☺️而且除左蟹肉仲有好多蜆肉 好多料🍰橘子白朱古力蛋芝士蛋糕 $28 😆😆 唔膩 橘子同白朱古力又幾夾 🍰特濃朱古力蛋糕 $28呢個好推薦☺️ 4個layer 又唔膩 係幸福既感覺
🍔 冰島鮮蝦菠蘿漢堡薯角 $52

橘子白朱古力蛋芝士蛋糕

🍰特濃朱古力蛋糕 $28
呢個好推薦☺️ 4個layer 又唔膩 係幸福既感覺
2021-01-20 14 瀏覽
真係未試過咁平民價, 咁有質素, 咁舒適空間感, 咁家庭式經營的西式快餐, 仲要餐湯任飲, 又有冷熱水讓我們隨意飲, 下午時段,  order over hk$38 的主食便免費享用飲品, 真係超級低食。兩位收銀員和服務員姐姐很似自己經營似的, 好家庭式Feel , 而牆上又有足球衣服, 男孩都喜歡的,  似足球主題的快餐。囝話安格斯牛肉芝士漢堡好好味, 好過好多地方的漢堡, 薯角又多又脆, 好滿足。 我的白松露忌廉炒惹菌, 出奇地大份量, 因為我以謂是得幾片放在包上,  反而包很細, 剛剛好下午茶份量。卡邦尼溫泉蛋意大利飯,  囡真心喜歡。
真係未試過咁平民價, 咁有質素, 咁舒適空間感, 咁家庭式經營的西式快餐, 仲要餐湯任飲, 又有冷熱水讓我們隨意飲, 下午時段,  order over hk$38 的主食便免費享用飲品, 真係超級低食。兩位收銀員服務員姐姐很似自己經營似的, 好家庭式Feel , 而牆上又有足球衣服, 男孩都喜歡的,  似足球主題的快餐。囝話安格斯牛肉芝士漢堡好好味, 好過好多地方的漢堡, 薯角又多又脆, 好滿足。 我的白松露忌廉炒惹菌, 出奇地大份量, 因為我以謂是得幾片放在包上,  反而包很細, 剛剛好下午茶份量。卡邦尼溫泉蛋意大利飯,  囡真心喜歡。
2021-01-16
2021-01-19 18 瀏覽
餐廳以阿仙奴做主題,主打西式快餐輕食,價錢非常大眾化,三百蚊已經夠兩個人自製四道菜午/晚餐,餐湯任飲,性價比高到難以置信,無論你係咪阿仙奴球迷都一定會滿意波士頓活龍蝦(半隻)意大利蝴蝶粉配白松露忌廉汁($78)龍蝦好大隻,即叫即焗要等15分鐘,肉質爽口彈牙,意粉可以配搭其他種類或者意大利飯,醬汁仲有鮮蕃茄汁揀,自由度非常大美式安格斯牛肉芝士漢堡配薯角($52) 安格斯牛肉厚度適中,質感厚實有肉汁,漢堡包都烘得好鬆脆水牛城雞翼($38)調味出色,味道酸酸甜甜,帶少少辣好開胃,外皮香脆,雞肉嫩滑多汁,雞翼控一定要試呀橄欖油脆炸法國雜蘑菇($38)薄薄一層麵衣酥脆而唔油膩,蘑菇炸過之後都仲好juicy,無論沾千島或者芥末醬都好惹味特濃朱古力蛋糕($28)朱古力味非常濃郁,餅底好脆,mousse軟滑,口感好有層次

午餐
恆豐中心地庫一向多野食,好耐無黎過呢個場的我好似大鄉里出城咁.....🤪係大食代行左個圈,再上多兩層望下,見到呢間lockeroom express 價錢平平地,輕食為主,枱與枱之間都幾闊落,所以就入去試吓先🤭量體溫後先點餐,後入座,等待取餐機響就自己出去取食物。點餐後職員會話你知後面張枱的餐湯及水係自助式,歡迎隨便飲用👍🏻落單及取餐有位姨姨非常殷勤咁協助我,真係好用心工作👏🏻👏🏻👏🏻餐湯 : 蘑菇湯,但有點淡,唔係好夠味,不過唔洗錢就有碗熱湯飲仲想點☺️餐飲:雜果賓治 ~ 正常味,令我諗去NEWAY 杯雜果賓治😁😁水果紅茶~ 不過不失啦水牛城雞翼 ~ 偏甜,完全唔覺得辣,夠大隻,好味😋😋鹹蛋黃雞翼 ~ 未食已經聞到好香鹹蛋黃味,垂涎欲滴🤤 食入口又唔會好鹹,簡直色香味俱全 🤤🤤🤤美式安格斯牛肉芝士漢堡配薯角~因為同朋友share嘅關係,所以要求店員幫我切開一半,佢哋非常樂意配合👍🏻👍🏻牛肉味濃,味道不錯,薯角係即炸,所以熱辣辣好味😋白松露忌廉野菌配溫泉蛋~可以選擇配意大利粉,意大利扁面,意大利天使麵,意大利蝴蝶粉,意大利飯 。我呢款係扁面 ,份量夠多,松露味濃,野菌都唔少,面條煮得剛剛

量體溫後先點餐,後入座,等待取餐機響就自己出去取食物。

水果紅茶~ 不過不失啦

水牛城雞翼 ~ 偏甜,完全唔覺得辣,夠大隻,好味😋😋

美式安格斯牛肉芝士漢堡配薯角~

白松露忌廉野菌配溫泉蛋~

我呢款係扁面 ,份量夠多,松露味濃,野菌都唔少,面條煮得剛剛好 👍🏻 係我鍾意嘅菇味 +松露味🤤🤤

橘子白朱古力芝士蛋糕~
可以不吃,無特別😌

特濃朱古力蛋糕~
必食😍好濃朱古力味,但又唔會好甜,所以二選一必定係揀特濃朱古力蛋糕👍🏻👍🏻👍🏻

兩個人食咗咁多野都唔洗$300
飽到我晚餐都食唔落🤣🤣
2021-01-18
  • 特濃朱古力蛋糕
  • 白松露忌廉惹菌配溫泉蛋
  • 安格斯牛肉芝士漢堡配薯角
《足球主題西式快餐⚽️》———————————————-Lockeroom Express 🇬🇧-之前推介過間力捧阿仙奴嘅黃色小店,原來佢喺佐敦新開左間西式快餐店,位於彌敦道,非常方便,同樣充滿特色!同cafe一樣,牆上面掛咗好多唔同嘅波衫,玻璃牆一邊係守門員嘅collection👕-主食方面,選擇都唔少,我哋叫咗波士頓龍蝦白松露忌廉意大利飯,龍蝦size都唔細,肉質紮實,食落啖啖肉,配搭埋集菇同忌廉汁,相當鮮味🦞另外鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸天使麵,麵質軟硬度適中,口感豐富。以呢個價錢來講性價比十足,質素超晒班!-小食我哋叫咗cafe都食過嘅高質鹹蛋黃雞翼,一樣保持水準🐣係熱情嘅收銀姐姐力推之下,橄欖油脆炸法國雜蘑菇🍄完全係意外驚喜,大大盒,食落有啲似天婦羅質感,一啲都唔厚粉,值得一試~-最近仲做緊特價,午市時段$20以下飲品免費,下午茶時段都有半價。小店主打自助式輕食,啱晒疫情關係做外賣生意;但其實座位都非常闊落,亦適合喺附近返工嘅朋友嚟食lunch😝-⭐️價錢參考:(無加一,餐湯無限添飲🍲)波士頓龍蝦白松露忌廉意大利飯:$78鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸天使麵:$52鹹蛋黃雞翼:$38橄欖油脆炸法
《足球主題西式快餐⚽️》
———————————————-
Lockeroom Express 🇬🇧
⭐️價錢參考:(無加一,餐湯無限添飲🍲)
波士頓龍蝦白松露忌廉意大利飯:$78
特濃朱古力蛋糕: $28
🍌抵deal 指數:9/10
💰人均消費:$150
2021-01-18
5 分鐘 (堂食)
2021-01-17 13 瀏覽
Lockeroom Express - 抵食龍蝦意大利麵今日和朋友經開佐敦,留意到恆豐中心地下開了一間小食店,名稱和佐敦一間足球主題餐廳一樣,剛好下午茶時間,就和朋友試試看。美式安格斯牛肉芝士漢堡脆薯角厚到十足的安格斯牛肉漢堡扒,肉質紮實,肉汁滿滿,配上微溶的芝士,經典的味道,套餐還包了脆薯角。冰島鮮蝦菠蘿漢堡脆薯角脆炸的鮮蝦漢堡,加上甜度十足的菠蘿片和特色醬汁,惹味蝦堡。波士頓活龍蝦配鮮蕃茄汁意大利天使麵$78的價錢可以吃到龍蝦的確很抵食,半隻開邊的波士頓龍蝦,大大隻啖啖肉,配上酸酸甜甜的新鮮蕃茄汁,完全掛在幼身的意大利天使麵上。波士頓活龍蝦配白松露忌廉汁意大利扁麵好事當然要成雙,一樣是龍蝦,配上另一款白松露忌廉汁,白松露香加上幼滑忌廉汁,另一種美味。橘子白朱古力蛋芝士蛋糕
Lockeroom Express - 抵食龍蝦意大利麵

美式安格斯牛肉芝士漢堡脆薯角

冰島鮮蝦菠蘿漢堡脆薯角
脆炸的鮮蝦漢堡,加上甜度十足的菠蘿片和特色醬汁,惹味蝦堡。

波士頓活龍蝦配鮮蕃茄汁意大利天使麵

波士頓活龍蝦配白松露忌廉汁意大利扁麵

橘子白朱古力蛋芝士蛋糕
外賣自取
今日去開佐敦買野,又到午餐時間就要搵野食。行下行下就見到呢間足球為主題嘅西餐廳,見到入咗好新淨,好似開左無耐,門口仲有d花牌,就一於試下佢啦!原來佢呢度係收銀落左單之後再自取,自己就搵位坐咁。我見個餐牌抵食,幾十蚊就有意粉,仲有小食飲品,餐湯仲可以任添。我哋見都有啲肚餓,就叫多左啲野食。野食未到之前,我哋飲左佢個湯,應該係蕃茄湯,食到有真才實料,又甜甜地幾好飲。好快野食就拎得,我哋小食叫左四隻水牛城雞翼同凱撒沙律。雞翼好入味,又大隻,好好食。個沙律有好多菜同芝士粉,仲有脆卜卜嘅面包粒,大大份好好食,仲有沙律醬另上跟你喜好去加。另外我哋仲叫左個全日早餐同龍蝦蕃茄汁扁麵。個全日早餐好正,咩都有仲大大件,仲要熱辣辣,推薦。而個龍蝦扁麵都好唔錯,有半邊龍蝦同大大碟意粉,個蕃茄醬好好食,食到有用蕃茄煮出嚟嘅。而龍蝦都啖啖肉,幾好咬口。最後我哋叫左一個朱古力蛋糕同兩個飲品,有熱嘅蜜糖柚子茶同凍嘅鮮水果紅茶,個甜單比較軟身,亦都有好濃嘅朱古力味,另外兩杯飲品都好有誠意,大杯又唔會得個甜字,飲到柚子同果茶嘅味道。食咁多野都唔駛300蚊,一個字抵!食物又有質素,值得大家嚟試下架!

2021-01-16
2021-01-15 19 瀏覽
喺佐敦恆豐中心新開嘅lockeroom Express, 裝修滿佈足球和阿仙奴球隊嘅旗幟, 阿仙奴嘅fans一定要嚟朝聖。餐廳主打西餐、意粉、飯類、咖啡!我就最欣賞佢個波士頓龍蝦!波士頓龍蝦半隻鮮活龍蝦用芝士烤焗, 離遠已經聞香味, 味道鮮甜爽口彈牙, 蝦頭仲有蝦膏添, 配白松露忌廉汁意大利飯, 松露味道強烈濃郁, 滲透每一顆飯粒, 食到停唔到口!鮮蕃茄南蟹肉海鮮 有蟹肉、蜆肉和魷魚。蟹肉清甜帶有海水味, 魷魚爽口彈牙。採用新鮮蕃茄炒意大利天使麵, 香口惹味, 見到都想食!鮮南瓜雜菌海鮮 意大利蝴蝶粉南瓜雜菌醬汁口感稠身, 味道濃郁醇厚, 蝴蝶粉外貌吸引, 煙韌軟熟有嚼口, 分量很多, 很有飽足感!美式安格斯牛肉芝士漢堡 $48好似安格斯牛肉漢堡扒外層香烤惹味, 一啖咬落去肉汁豐盈, 牛肉味濃, 加上芝士、生菜, 完美配搭!鹹蛋黃雞翼四件必食推介。鹹蛋黃滿佈熱騰騰的脆炸雞翼, 在表面融化, 散發陣陣鹹蛋清香, 雞翼香脆, 肉質嫩滑, 真係食到流曬口水!呢度仲有自助餐湯, 每日不同。天氣寒冷飲返碗熱湯, 成個人都溫暖番曬!

餐廳主打西餐、意粉、飯類、咖啡!我就最欣賞佢個波士頓龍蝦!

波士頓龍蝦半隻

鮮蕃茄南蟹肉海鮮

鮮南瓜雜菌海鮮 意大利蝴蝶粉

美式安格斯牛肉芝士漢堡 $48

鹹蛋黃雞翼四件

和朋友去了佐敦號恒豐中心Lockeroom express食飯,這是一間以足球主題的輕食餐廳,在餐廳四周展示了各國球衣。這餐廳相當闊落,座位坐得舒服,重要是店員也相當殷勤有禮。在餐廳當眼的位置有自助水機及餐湯供應, 都是用紙杯和紙碗比較衛生,而餐湯是無限添飲,在近日轉凍的天氣,飲兩碗熱騰騰的羅宋湯,確是十分暖身。我們點了白松露忌廉野菌溫泉蛋配扁麵,美式安格斯牛肉芝士漢堡,波士頓龍蝦半隻配天使麵,水牛城雞翼及特濃朱古力蛋糕。由於餐廳是主打輕食快捷和方便,都是用紙盒盛載食物。白松露忌廉野菌溫泉蛋會扁面,白松露味較清,而忌廉濃郁,而配上溫泉蛋口感好creamy,口味比較清,新值得推介。波士頓龍蝦半隻配天使麵,有半隻龍蝦,賣相得睇,天使麵亦處理得相當好,口感軟硬適中,配上菇菌片和忌廉汁,相當好味。安格斯牛肉芝士漢堡,相當具份量,而且有好多薯角,香口好味。水牛城雞翼四隻,味道酸酸甜甜,作為小食我朋友分享一流。另外飲品點了熱奶茶和可樂,可樂是隨冰底上,相當夠凍夠爽。甜品點了一件特濃朱古力蛋糕,朱古力味道真是相當濃郁,作為一餐的終結十分完滿。總結:Lockeroom express 是與足球作主題的
這餐廳相當闊落,座位坐得舒服,重要是店員也相當殷勤有禮。

由於餐廳是主打輕食快捷和方便,都是用紙盒盛載食物。

creamy,口味比較清,新值得推介。

安格斯牛肉芝士漢堡,相當具份量,而且有好多薯角,香口好味。

水牛城雞翼四隻,味道酸酸甜甜,作為小食我朋友分享一流。

另外飲品點了熱奶茶和可樂,可樂是隨冰底上,相當夠凍夠爽。

總結:Lockeroom express 是與足球作主題的輕食餐廳,雖然說是輕食,但份量相當足料, 而且食物味道和質素有水準,價錢亦算大眾化,是間會返頭幫襯的餐廳。
2021-01-10 28 瀏覽
之前都食過LOCKERROOM DINING,質素都相當唔錯,知道佢係公司附近開左分店,價錢仲好相宜!餐廳用上自助形式,餐湯係羅宋湯,任飲!天氣凍冰冰真係好暖好好飲好足料!一行三人叫左3個MAIN COURSE,加2份雞翼~青醬意粉好香!!個汁好CREAMY,忌廉同青醬既味都好BALANCE,加埋香蒜味好好食!BURGER 50幾蚊好大份,個包烘得好脆,好食!咸蛋黃雞翼大大隻,好香咸蛋味好邪惡!水牛城雞翼好辣好惹味~2款都推介!最後就係重點推介龍蝦RISOTTO!只係$78!龍蝦肉好彈牙,仲有好多膏~RISOTTO都係好高質,入面仲有其他海鮮!

一行三人叫左3個MAIN COURSE,加2份雞翼~

BURGER 50幾蚊好大份,個包烘得好脆,好食!

2021-01-10 24 瀏覽
是日經過佐敦,想平平哋去food court食個lunch,誰不知去之前被我哋發現咗呢間餐廳,見個餐牌D嘢有我想食嘅嘢,而且價錢同food court差唔多,好奇心下驅使我哋入咗去。波士頓活龍蝦(半只)配白松露忌廉意粉78蚊,二話不說,嗌咗两份,龍蝦都幾大隻,新鮮彈牙,亦有蟹膏,配埋濃香白松露忌廉意粉,好似嘆緊一份高級餐廳的美食。水牛城雞翼,新鮮熱辣香噴噴,而黑松露香脆薯角更加好味,薯角大大舊亦大大碟,黑松露更添滋味,食到停唔到口。而好重要嘅仲有自助餐湯任飲,今日係青豆薄荷湯,都幾特别㗎。

2021-01-10 30 瀏覽
好少可會係咁讚一間餐廳真係平靚正!食物材料新鮮足料又好吃~這餐廳是真的性價比很高而且店員服務態度超級好!點了3人份量食物也不用$300😳然後最深刻印象係吃了一個波士頓龍蝦意粉,足足有半隻大大隻好多肉的波士頓龍蝦而且非常新鮮,但個意粉價錢好似都係$70左右,香港地來講有呢個價錢同呢個食物質素真係算係咁,而且另外天使麵都係上邊有大大隻鮑魚,份量又多又炒得好入味,三個人食都食唔晒都唔使$300 ,我誠意推介呢間餐廳,食得過。