2021-09-12
我們3人在星期日下午3時多去到,店裡完全沒有客,開頭以為餐廳沒開,之後應該是老闆的女人招呼我們入內。佢的態度一開始也不是特別友善,我們點了拿破崙海鮮湯,蜆意粉,carbonara和三文魚扒。湯來了就開始出事了。因為湯是大size,另有兩個碗用來share,兩個碗邊都有一點乾的橙色漬,擦不走,但想到都不會直接用口掂碗邊就算了,一飲我地就覺得好咸,就同佢講,其實本來打算下句問佢拿杯熱水,怎料佢即刻起晒鋼咁話「唔係咸,係濃味! 我地好多客食開都唔會覺得咸」我地對佢既反應當堂打左個突。之後我地討論佢就後面眼超超,後尾過尼,又話「我地做左17年都係咁」我地本來都係表達意見,況且真係咸到飲多兩啖都飲唔落去佢完全不接受,態度和說話仲十分氣焰之後三文魚,order 時說medium來到是全熟除了湯,食物是可以的,但背脊骨落之後佢就好似啞左咁,包括埋單時,黑晒口面,淨係遞張單尼,多謝梗係冇,收左就算極冇禮貌最正係我地起身走佢就用背脊"得"住我地同廚房傾偈真係幾幼稚如果咁鐘意做熟客包冇意見既咪轉做私房菜囉,唔好打開門做生意其實我地都唔係第一次去,但以後絕不會再去貼錢買難受仲一D都唔平,lunch人均消費$
佢的態度一開始也不是特別友善,
佢完全不接受,態度和說話仲十分氣焰
之後三文魚,order 時說medium
來到是全熟
除了湯,食物是可以的,但背脊骨落
極冇禮貌
最正係我地起身走佢就用背脊"得"住我地同廚房傾偈
真係幾幼稚
如果咁鐘意做熟客包冇意見既咪轉做私房菜囉,唔好打開門做生意
其實我地都唔係第一次去,但以後絕不會再去貼錢買難受
仲一D都唔平,lunch人均消費$224
**我咁多年都未寫過食評,但真係太離譜,特登download 個apps
其他食物因為果時激氣緊冇影相