2021-06-24 89 瀏覽
好鍾意食牛嘅我,最近去咗灣仔嘅La Moo Moo’s Steak and Fries据扒😍環境好靚,以木系同黑色為主,重有一個大木櫃裝咗好多酒🍾成間餐廳好有情調🥂我同朋友一人叫咗一個Signature Steak Set🐮🍴呢個set包埋湯🥣沙律🥗同麵包🍞好抵食🤩三樣都唔錯,特別係個麵包入面係烘咗好脆口😋至於個牛扒我揀咗三成熟🥩肉汁鮮嫩,唔會好韌,而且都好大塊,食完好滿足☺️每份牛扒可以揀一個醬,我同朋友分別叫左黑椒同洋蔥,雖然個牛本身都好夠味,不過點一點調下味都幾好😛我自己就鍾意黑椒味👍🏻不得不提連牛扒一齊上既薯條🍟比咗好多,佢係幼身薯條,炸得啱啱好唔會好油,重好脆口添😽聽講個薯條係可以無限添加,不過由於太飽嘅關係,所以無加到lu🤣

2021-06-11
2021-06-22 5933 瀏覽
朋友是在灣仔區工作的行政人員,那天約我在區內一幢商業大廈的美式扒房午膳。我們靠窗而坐,扒房位於十八樓,可眺望附近的街景。扒房內地方寬敞,擺設很有特色,除了有數以百計的酒外,還有仿火爐的布置,雖然沒有真火,但看起來也添一點暖意,配合播放著輕柔的歐西歌曲,甚為寫意。有幾瓶超巨型的洋酒座鎮,除此之外,另一特色是食扒用的刀與平常一般餐廳用的不同,而且有興趣的話可以付錢就可以買走。扒房提供牛扒套餐,牛扒由美國空運到港。平日中午的套餐不算貴,只是$98已經包括主食、沙律及飲品,並可任食薯條。不過朋友今天介紹給我的是這裡的signature steak,10安士紐西蘭草飼無激素牛扒套餐 ($328),連是日餐湯、自家製秘製肉桂牛油餐包、新鮮凱撒沙律,還可以任食薯條。其實同一價錢,主食可有幾個選擇的,如豬肋骨、手撕豬肉漢堡或燒雞等,但要食我當然會要signature steak喇,我最喜歡的就是medium rare。新鮮凱撒沙律有生菜、麵包及溫泉蛋,配以黑椒及蛋黃醬,新鮮而不用多加花巧。是日餐湯是南瓜濃湯,味道濃郁,我喜歡濃湯的質感。自家製秘製肉桂牛油餐包的麵包鬆軟香滑,配以牛油外,更有自家製的肉桂

扒房提供牛扒套餐,牛扒由美國空運到港。平日中午的套餐不算貴,只是$98已經包括主食、沙律及飲品,並可任食薯條。不過朋友今天介紹給我的是這裡的signature steak,10安士紐西蘭草飼無激素牛扒套餐 ($328),連是日餐湯自家製秘製肉桂牛油餐包新鮮凱撒沙律,還可以任食薯條。其實同一價錢,主食可有幾個選擇的,如豬肋骨、手撕豬肉漢堡或燒雞等,但要食我當然會要signature steak喇,我最喜歡的就是medium
 rare。

新鮮凱撒沙律

是日餐湯是南瓜濃湯,味道濃郁,我喜歡濃湯的質感。
南瓜濃湯

自家製秘製肉桂牛油餐包的麵包鬆軟香滑,配以牛油外,更有自家製的肉桂牛油,使麵包更加吸引。
自家製秘製肉桂牛油餐包

10安士紐西蘭草飼無激素牛扒,我要medium rare,火喉果然掌握得很好,牛扒燒得剛好,肉質鮮嫩,牛肉味濃郁,是優質的牛扒,煮過的迷迭香香味散發出來,配以燒汁來食,相當配襯。伴碟的連皮薯條也新鮮香脆,味道很好。

10安士紐西蘭草飼無激素牛扒

不知是否我臉上流露著饞嘴的樣子,服務員過來問我是否要加薯條,當然最好啦。後加的薯條更加熱呼呼的,而且很乾身不會太油膩,於是就趁熱完成了。
任食薯條

朋友的介紹很好,真的是很有水準的扒房。
新鮮凱撒沙律
南瓜濃湯
自家製秘製肉桂牛油餐包
任食薯條
  • 10安士紐西蘭草飼無激素牛扒套餐
2021-06-21 112 瀏覽
約咗美女友人💕撐枱腳!!(佢仲超sweet帶咗禮物🎁Thx babe)難得就到時間見個面梗要食啲特別啲!!就揀咗呢間咁有情調嘅澳洲菜享受吓啦😘😘裝修有格調似去咗外國啲餐廳!枱與枱唔會太近👌入座時明明得訂咗位嘅我哋(可以盡情影吓相先)掛住合照一個唔為意就full house了!咁專心食嘢先啦!. 心有靈犀一齊target咗呢度招牌lunch set❤️一於點每人一個Signature 10oz Premium NZ Ribeye Steak $328 👭先嚟Soup of the day係好creamy加咗葱花嘅薯仔湯🥣 & Fresh Caesar Salad 當中嘅流心蛋係亮點!另外個烘得脆底嘅餐包仲配埋好特別嘅香甜肉桂牛油!好好味😋而肉眼我哋分別點咗三成熟同五成熟!!(可能orders比較多要耐心等候…)🥩牛扒牛味濃…雖然兩份都略嫌有啲overcook但都唔會話柴口!依然有肉汁!沾埋附上嘅醬汁食更惹味!當然唔少得可以任添嘅美味薯條!又香又脆!(Be覺得係加分位😜如果唔係咁飽的話再refills多轉就perfect啦!!)

2021-06-20 276 瀏覽
適逢父親節,帶佢食好野,而家都鍾意食晏晝,lunch有多d時間消化,食多d感覺都無咁邪惡呢度lunch menu $328包四個course:餐湯、麵包、沙律同主菜,+$59仲可以要埋甜品。但呢度最重要既係可以任食薯條 所以難得嗜甜既我麵無叫甜品,留返個quota食多d招牌薯條。位於灣仔既得獎扒房,裝修都好有華麗既格調感。想有火爐果種warm and wild,又唔想咁熱,就好聰明咁用technology呈現另外都擺左好多支酒,可以好講究咁同肉類wine pairing。呢度個牛扒刀係成把迷你菜刀咁好signature 原來仲可以加錢買返屋企哈哈最正宗既凱撒沙律其實係咩都無,唔會有煙肉呀煙三文魚之類。菜都係好簡單淨係用羅馬生菜芯(最嫩最甜既部分),咁先突顯度made-from-scratch既醬汁,因為最特別既其實係個醬汁,用生雞蛋、黑椒、芝士等去整,同用現成ready-made既樽裝凱撒沙律醬差天共地。當然有埋溏心蛋,同埋烘脆左既homemade甜餐包粒就更加豐富啦是日餐湯係南瓜湯,南瓜本身都算甜,呢個湯就無渣既。不過都幾特別既係呢度係個湯面加左中式既蔥花同埋paprika,有d f

位於灣仔既得獎扒房,裝修都好有華麗既格調感。

呢度個牛扒刀係成把迷你菜刀咁好signature
原來仲可以加錢買返屋企哈哈

Fresh Caesar Salad

是日餐湯係南瓜湯,南瓜本身都算甜,呢個湯就無渣既。不過都幾特別既係呢度係個湯面加左中式既蔥花同埋paprika,有d fusion感。
Pumpkin Soup

頭先沙律食既烘麵包粒,而家就見到真身啦。欣賞扒房都會自己整麵包而唔係買現成批發,果然真係新鮮鬆軟d

Homemade Bread Roll w/ Famous Cinnamon Butter

麵包切半,入面既橫切面都烘脆左,好有心。
Homemade Bread Roll

餐包on the sweet side,但加埋佢地signature既homemade肉桂牛油,香甜得黎估唔到又唔會膩。

Cinnamon butter

Lunch set都逐個course上,而家都係即叫即整,等耐少少但係熱辣辣,而且同行者都會同步上course,呢d細節位都做得好好

黎到當然要試下呢度既牛扒
呢度既牛扒係來自紐西蘭grass-fed, free from hormones and antibiotics已經令人食得好放心
牛既底味夠,簡單放條rosemary係上面,仲可以因應自己口味用枱面既pink rock salt and pepper再調下味提鮮。
Signature 10oz Premium NZ Ribeye Steak

醬汁可以揀red pepper /black pepper /onion sauce,呢個係洋蔥汁,夠濃郁。

medium rare,juicy and tender

讓爸爸食牛扒,我自己就要左個豬肋骨,份量都好多,有成十支骨。
BBQ  Baby  Back  Pork  Ribs

肉非常非常腍,用叉輕輕一推已經離骨,完全唔會乾柴或痴牙。

BBQ Baby Back Pork Ribs

不過較為輕口既我略嫌BBQ醬多左dd
BBQ Baby Back Pork Ribs

壓軸講既係薯條
俾得你free-flow又係招牌,都唔係浪得虛名。用新鮮薯條連薯皮炸,幼身既fries炸得夠乾身夠脆口,而包住既紙竟然丁丁油都無!
平時prefer薯蓉感多d既chips over fries既我都覺得呢個超級好食

Free Flow Crispy Golden Fries

走果陣發現原來weekday set lunch只係$98!都包任食薯條
係灣仔呢個地段黎講超抵,係打工仔之選

Fresh Caesar Salad
Pumpkin Soup
Homemade Bread Roll
Cinnamon butter
BBQ  Baby  Back  Pork  Ribs
BBQ Baby Back Pork Ribs
BBQ Baby Back Pork Ribs
Free Flow Crispy Golden Fries
  • Signature 10oz Premium NZ Ribeye Steak
  • Fresh Caesar Salad
  • 自家製餐包
  • Free Flow Crispy Golden Fries
  • 餐包
2021-06-17 3090 瀏覽
終於等到星期五,要好好與朋友吃一頓豐富晚餐,迎接假期,剛好餐廳在公司附近,上樓餐廳比起地鋪會清靜一點打關門見到bar檯已經覺得好靚,燈光會比較暗,適合慶祝餐廳職員是外籍員工,對答用簡單英語就可以,有服務,唔錯餐牌款式不多,基本是是日餐湯,沙律,而家製麵包及主菜當晚餐湯是薯仔蔥湯,比較特別口味的餐湯 沙律是Caesar salad,沙律菜均勻地混上沙律醬,加上一點煙肉乾,非常有誠意的沙律自家麵包配上牛油及肉桂牛油醬,和暖的麵包上塗上肉桂牛油醬,好吃,別於一般餐廳只用牛油主菜點了一份10安士肉眼扒及阿根廷青醬雞扒,薯條是free flow ,不過吃第一輪已經夠飽了先說肉眼扒,外面帶點焦香,內裡juicy,控制的時間剛好,每一口都吃到有牛香阿根廷青醬雞扒,比想像中出色,兩件雞扒調味味道足夠,有點像墨西哥的口味,沾上旁邊的汁醬有少許辣,但很惹味最後,忍不住來一份Lava cake,份量與一球雲呢拿雪糕一樣大左右,一口雪糕,再配上中間流著朱古力醬的蛋糕,很滿足

打關門見到bar檯已經覺得好靚,燈光會比較暗,適合慶祝

餐廳職員是外籍員工,對答用簡單英語就可以,有服務,唔錯

餐牌款式不多,基本是是日餐湯,沙律,而家製麵包及主菜

當晚餐湯是薯仔蔥湯,比較特別口味的餐湯

2021-06-16 71 瀏覽
今日lunchtime 朋友又帶我去食好嘢😆有得坐窗邊位 但可惜天色唔係好好🥺餐廳入面仲有個偽「家有壁爐」😂😂😂又幾fun把刀又幾靚幾特別真係好鐘意嘅話 仲可以用$200買咗佢😂食物方面:我哋嗌咗2個餐share😙麵包係自家製 仲有Cinnamon butter 誠意10分😎湯同沙律都係正常發揮啦~到主角牛扒😍肉味同口感都幾好 汁都有幾款揀 我哋就揀咗黑椒汁同塊扒都幾夾薯條仲可以任添 正啊👻黑松露意粉☺️配料一啲都唔慳甜品嗌咗個 雪糕配心太軟依個配搭真係無得輸😍冷冰冰嘅雲呢拿雪糕加埋熱辣辣嘅朱古力醬食完依個甜品真係 身心都好滿足🥰
今日lunchtime 朋友又帶我去食好嘢😆

有得坐窗邊位 但可惜天色唔係好好🥺

餐廳入面仲有個偽「家有壁爐」😂😂😂又幾fun

把刀又幾靚幾特別

真係好鐘意嘅話 仲可以用$200買咗佢😂

食物方面:

我哋嗌咗2個餐share😙

湯同沙律都係正常發揮啦~

到主角牛扒😍

依個配搭真係無得輸😍

冷冰冰嘅雲呢拿雪糕

加埋熱辣辣嘅朱古力醬

食完依個甜品真係 身心都好滿足🥰
「La Moo Moo 🐮‘s Steak 🥩 and Fries 🍟 」位於灣仔的美式扒房,餐廳提供牛扒套餐,主打飛機✈️貨我就美國🇺🇸澳洲🦘空運到港🇭🇰牛扒,無需經過任何雪藏直接炭燒享用。午市套餐包括沙律🥗、牛油🧈餐包、是日餐湯 🥣、一個主菜🥩、同埋可以任食薯條🍟😆價錢 HKD 328 一位,但份量極大份。餐包:熱辣辣呈上,開頭以為普通甜餐包但點知一打開,包中間烘得外脆內軟,帶點金黃色配上細滑牛油🧈,奶脂香濃,配埋餐包質感軟滑。凱撒沙律🥗: 主要係口感嫩而耐嚼的生菜🥬片配上大量香脆麵包粒仲有流心效果無菌蛋加大量巴馬臣芝士碎,適量橄欖油鮮忌廉同埋檸檬汁,食落新鮮開胃。主菜🥩🔪:招牌10安士優質紐西蘭肉眼扒,餐廳🍴主打100% 穀飼牛含豐富營養,不含抗生素。Medium Well 牛比較偏瘦,非常有咬口,牛味香濃,加埋自家製調配淡味黑椒汁,提升牛味而不搶上風,🔪好有特色,成把斧頭🪓咁,牛切落保持肉汁,因為梅納反應望落非常吸引🥰煎至表面焦香,均勻受熱,大愛🥩😆薯條🍟炸至淡黃色,外脆內軟,重點係用上新鮮小薯仔🥔,連埋適量嘅皮,增加口感,重點: ⚠️薯條可以無限添加!!!追加HKD 59 : F

追加HKD 59 : French Blueberry 🫐 cheesecake 芝士味香氣濃郁口感棉密,食得出加咗玉桂味餅底,加上新鮮藍莓🫐香甜草莓🍓,中和膩感,完美作結。

總結:
灣仔區鋸扒好地方
環境舒適 氣氛一流

2021-06-15 2326 瀏覽
好耐無食西餐 上網見到呢間餐廳位於18樓高層 應該景色唔錯就相約細妹去食 佢食set menu 多 我地就唔諗每人叫個🔪🥩享受下前菜有 soup of the day 🥣飲得出係有南瓜蓉 同埋 些少紅胡椒 再加左啲蔥花點綴 🥣 整體咸甜各50% 不過不失Home made bread roll 🍞有啲驚喜 因為上枱時熱辣辣 佢仲係熱既時候搽上牛油 🧈甜甜地又脆卜卜 誠意十足Fresh Caesar salad 🥗 沙律菜好新鮮 上面面包粒係蒜蓉味仲係脆既 再加左啲芝士好香 面頭仲有隻流心蛋 😋 更有睇頭同埋飽肚d🔪🥩signature 10oz premium NZ ribeye steak 叫左 medium 面頭有焦香 入面既肉滲既肉汁 放上Rosemary 更突顯香氣 怕唔夠味既朋友可點上黑椒汁 佢既汁唔會辣得香味 怕辣既都可食用 不得不講係佢旁既🍟薯條 幼細都唔阻佢既熱氣同香氣 因為佢剛炸起 脆卜卜之餘熱辣辣 金黃金黃更添食欲⚠️重點係唔夠飽可以無限添薯條最後我加左個blueberry cheesecake(+$59)🫐🍓🍰芝士忌廉部分唔太甜又唔太酸 反而餅底就加左肉桂粉 味道

佢食set menu 多 我地就唔諗每人叫個🔪🥩享受下
前菜有

soup of the day 🥣

Home made bread roll 🍞

Fresh Caesar salad 🥗

⚠️重點係唔夠飽可以無限添薯條

🫐🍓🍰

芝士忌廉部分唔太甜又唔太酸 反而餅底就加左肉桂粉 味道偏甜 但係加上新鮮既🫐🍓酸味重既水果 一口食曬會覺得剛剛好 唔太甜唔太酸 非常滿足

總結
-地理位置優越我一洛巴士就到
-🍟任食係一大賣點
-🥩大件又好味 重點推介
-😋值得回頭

• Home-made Bread Roll
La Moo Moo’s Burger,4oz NZ Grass Fed Beef Patty肉質肥瘦適中,肉味濃厚;Red Onion經炒香後,味道清甜;American Cheddar Cheese味道咸香;Iceberg Lettuce、Tomato食落好新鮮;Thousand Island And BBQ Sauce味道獨特;Brioche Bun口感鬆軟,帶有牛油味道。Free Flow Crispy Golden Fries,可供無限添加,薯條即叫即炸,口感香脆,配以黑椒、玫瑰鹽、蕃茄醬食用,味道更佳。Garden Salad With Lemon Vinaigrette,有大量紫椰菜絲、甘筍絲、生菜,配以Lemon Vinaigrette食用,味道清爽。Soup Of The day,甘筍湯,好足料。French Blueberry Cheesecake,表面鋪有草莓醬、藍莓、草莓果醬,味道酸甜,芝士蛋糕口感綿滑、入口即化,味道濃郁,採用消化餅製作餅底。Hot Regular Dark Coffee,咖啡味道濃香、不苦澀。

Soup Of The day,甘筍湯,好足料。

• Soup of the Day
  • La Moo Moo’s Burger
今日中午同同事黎左哩間扒房食午餐,餐廳環境寬敞舒適,座位之間有一定既距離,都坐得幾舒服。哩到既午市套餐均一$328,包餐湯、餐包同埋沙律,而且薯條可以任食,我地今次就叫左兩個午市套餐share。🎈Set Menu $328@1前菜Starters👇🏻🥣Soup of the day餐湯每日都唔一樣,今日係南瓜湯。🍞Home made Bread Roll自家製餐包外脆內鬆軟,另配牛油同埋玉桂牛油。🥗Fresh Caesar Salad凱撒沙律份量好多,蔬菜新鮮爽脆。主菜Choice of main👇🏻🥩Signature 10oz Premium NZ Ribeye Steak 牛扒我地叫左五成熟,入口牛味濃郁,有肉汁,外層微焦,切開見到裏面肉質粉嫩,真係幾好食👍🏻最特別既係佢既餐刀,打卡真係一流,非常有特色😆🐔Chimichurri Grilled Chicken雞扒烤得香口惹味,外皮香脆,內裏肉質嫩滑,醬汁微辣。整體黎講,餐廳環境舒適,食物質素唔錯,鍾意食牛扒既可以一試。

🎈Set Menu $328@1

前菜Starters👇🏻
🥣Soup of the day
餐湯每日都唔一樣,今日係南瓜湯。

🍞Home made Bread Roll
自家製餐包外脆內鬆軟,另配牛油同埋玉桂牛油。

🥗Fresh Caesar Salad
凱撒沙律份量好多,蔬菜新鮮爽脆。

主菜Choice of main👇🏻

🐔Chimichurri Grilled Chicken
雞扒烤得香口惹味,外皮香脆,內裏肉質嫩滑,醬汁微辣。

一直都聽聞佢嘅牛扒同斧頭刀好吸引,今日終於可以嚟到試一試。一入門口真係俾個環境吸引住,超級舒服!👍🏻set meal $328包餐湯、餐包、沙律、同埋一個主菜。最signature 一定係佢個10oz Premium NZ Ribeye Steak ,其實一坐低即刻俾佢把斧頭刀吸引(好鋒利嘅感覺),牛扒叫咗五成熟,切開嘅時候仲有少少血水滲出,牛肉冇醃製過,原汁原味地食到牛味既濃郁,而且肉眼帶既肥膩感都唔會過份油滋滋。👍🏻Chimichurri Grilled Chicken 雞扒係用炭火燒過,雞皮脆口,可以倒上餐廳額外附上嘅酸甜辣汁。雞肉厚肉得黎好嫩滑,好Juicy!👍🏻餐湯、餐包、沙津當日餐湯係南瓜湯,飲落感覺比較稀不過都帶有南瓜味,餐廳仲額外加左少少蝦籽味嘅調味粉同適量蔥花,不俗。餐包已經一開二切開上枱,配上餐廳獨有嘅肉桂醬同牛油,麵包鬆脆可口。沙律非常大盤,有好足夠嘅芝士粉,流心蛋亦都做得出色,沙律菜新鮮!好鍾意呢個沙律。

👍🏻set meal
$328包餐湯、餐包、沙律、同埋一個主菜。

👍🏻Chimichurri Grilled Chicken

👍🏻餐湯、餐包、沙津

1K
聽同事講過這間餐廳好耐,前排決定lunch去下,慢慢同朋友傾下計。餐廳內好闊落好舒服,仲有個fireside deco,感覺好似fireside chat咁!lamoomoo一向是吃高質牛扒薯條出名,但今次發現原來lunchtime的pasta都好高質,而且價錢只需$98,以灣仔區西餐來說,價錢好經濟!最喜歡Black  Truffle  Cream  Pasta,pasta麵質非常好,而且好creamy好多黑松露配上濃香芝士味,還有炸香了的蒜頭,配搭同味道好出色!另外Kobayashi  Hotdog就有薯條任您添,hotdog的醬汁配搭也不錯,最開心就係無限食薯條😍原來main course好食之外,他們的甜品也相當有驚喜,Chocolate  lava  cake一切下去就是流心的熱溶朱古力,配上香脆的外皮同甜度剛剛好的雪糕,一吃難忘😋😋😋前菜方面,南瓜湯超香濃,比較喜歡caesar salad,因為cheese較多。值得一讚的是,這裡的service都幾好👍🏼

Chocolate  lava  cake

值得一讚的是,這裡的service都幾好👍🏼

2021-06-13 45 瀏覽
又到一年一度紀念日,想去一個客人不多,又坐得舒服既地方,樓上餐廳最適合不過,由大家都是牛魔王,所以選了La moo moo’s,主攻肉類環境絕對加分無數,氣氛講究,燈光幽暗,非常浪漫,最重要客人不多,檯與檯次間距離大晚上餐牌主要是$328一位,包餐湯,沙律,麵包及主菜,6選1餐湯配上Caesar salad,非常有誠意,不會簡單沙律菜加醬汁麵包也是自家製,配上牛油或玉桂牛油醬,很特別吃牛扒當然來一杯紅酒才算正確吧該餐廳的牛扒刀非常特別,感覺有點像菜刀似的主菜點了一份牛扒與雞扒,signature 牛扒真的不能不讚,5成熟控制得非常準,外面焦香,內裡肉質夠嫩,而且牛味重,出色另外是雞扒,份量比牛扒還是大份,味道會濃味一點,但同樣出色

麵包也是自家製,配上牛油或玉桂牛油醬,很特別

吃牛扒當然來一杯紅酒才算正確吧

該餐廳的牛扒刀非常特別,感覺有點像菜刀似的

另外是雞扒,份量比牛扒還是大份,味道會濃味一點,但同樣出色
2021-06-12 44 瀏覽
最近因為限聚令都攪到我地少左出去食飯。難得出去食就梗係揀間好少少既扒房。呢間扒房入到去俾我既第一印象係好有情調,暗暗地,又唔會好迫,幾舒服。沙律我叫左Cesar salad, 沙律菜新鮮爽脆,加埋香口既芝士,幾開胃。原本想叫招牌既ribeye steak, 但係因為另一半唔食牛,費事食唔哂,叫左pork ribs。點知有驚喜,呢度既ribs煮到好淋好入味,唔會有出面好多餐廳個種擦膠感覺,加埋甜甜地既惹味燒烤醬,真係勁邪惡。就算係大大份我地都清哂。呢餐幾滿意,仲有一個亮點係佢把刀好得意,想買番把番屋企。

呢餐幾滿意,仲有一個亮點係佢把刀好得意,想買番把番屋企。
2021-06-08 56 瀏覽
今日去咗bookmark左好耐嘅「La Moo Moo' s Steak and Fries」食Lunch Set🍽.Soup of the Day🥣餐湯係甘筍湯🥕質感濃稠😌.Home-made Bread Roll🥯自家製麵包烘完之後外脆內軟😆味道香甜.Fresh Caesar Salad🥗表面有好多芝士碎粒🧀脆麵包粒🍞仲有流心温泉蛋🥚.Signature 10oz Premium NZ Ribeye Steak🥩牛扒煎到外表焦香🔥切開顏色呈嫩粉💗有少少帶血色,肉質鬆軟,牛味濃郁😋薯條香脆🍟本身灑上鹽🧂可以無限Refill,令人非常滿足🤗.French Blueberry Cheesecake🍰忌廉芝士鹹香濃郁,餅底香脆🤤表面士多啤梨同藍莓🍓🫐令入口多咗一份酸甜😗.Iced-Mocha☕️朱古力味偏淡🥺比較差啲
Soup of the Day🥣餐湯係甘筍湯🥕質感濃稠😌
Iced-Mocha☕️朱古力味偏淡🥺比較差啲
  • Fresh Caesar Salad
  • 餐包
  • 自家製餐包
  • Homemade Bread Roll
  • La  Moo  Moo’s  Signature  Steak