2025-06-18
美國人氣果昔專門店「Jamba」進駐尖沙咀啦🥳🥳佢地主打多款即叫即製果昔,以100%新鮮果汁及果肉製成,健康又美味~另外仲有提供果昔碗、迷你葡撻等產品,全部都好吸引呢!!🍹Mango-A-Go-Go 芒果阿哥哥✨裡面有芒果同菠蘿,味道鮮甜、重果香!芒果味超濃郁🥭,唔錯😋😋-🍹Caribbean Passion 加勒比海熱浪✨用芒果、菠蘿同士多啤梨製成的果昔,味道酸酸甜甜,充滿熱帶水果風情🍍~~🥣Acai Primo 加勒比海熱浪果昔碗✨賣相吸引!包括有香蕉、士多啤梨、燕麥片、藍莓、椰絲、蜜糖等,啖啖果香,口感層次豐富👍🏻👍🏻🥣Caribbean Passion 巴西莓小島果昔碗✨包括有菠蘿、芒果、香蕉、士多啤梨、椰絲、奇亞籽等,味道清新,食完幾飽肚❤️❤️另外仲試咗幾款烘焙產品,包括芝士火腿酥、迷你葡撻、瑪德蓮等~~我就鍾意「迷你葡撻🥧」!咬落外脆內軟,甜度啱啱好🤤🤤
🍹Mango-A-Go-Go 芒果阿哥哥✨
🍹Caribbean Passion 加勒比海熱浪✨
🥣Acai Primo 加勒比海熱浪果昔碗✨
🥣Caribbean Passion 巴西莓小島果昔碗✨
我就鍾意「迷你葡撻🥧」!咬落外脆內軟,甜度啱啱好🤤🤤