2024-03-20 24 瀏覽
朋友話紅磡有一間小店,有好多不同口味燒賣,咁啱去開紅磡,決定去試下。小店位於黃埔必嘉街,採用手工燒賣。有少量堂食位置。傳純蒸燒賣外,另有炸燒賣,仲有其他小食。午市套餐,非常抵食。配料芫茜,蔥,自家制辣椒油任加。秘製豬肉燒賣豬肉新鮮,肉味香濃,口感豐富,齒頰留香。泰式干蒸牛肉燒賣牛肉鮮嫩,加上芫荽及香蔥,泰式醬汁,味道輕辣帶甜酸味。麻辣避風塘魷魚圈魷魚鮮美,外酥內軟,融合蒜香麻辣,獨有港式風味。土匪爆谷雞非常香脆,香辣惹味,肉質嫩滑,爆谷大小,大小適中。韓國蜜桃梳打桃子釀製,味道濃厚,蜜桃香氣,口中蔓延。
小店位於黃埔必嘉街,採用手工燒賣。
有少量堂食位置。

傳純蒸燒賣外,另有炸燒賣,仲有其他小食。
午市套餐,非常抵食。
配料芫茜,蔥,自家制辣椒油任加。
秘製豬肉燒賣
豬肉新鮮,肉味香濃,口感豐富,齒頰留香。

泰式干蒸牛肉燒賣
牛肉鮮嫩,加上芫荽及香蔥,泰式醬汁,味道輕辣帶甜酸味。
麻辣避風塘魷魚圈
魷魚鮮美,外酥內軟,融合蒜香麻辣,獨有港式風味。
土匪爆谷雞
非常香脆,香辣惹味,肉質嫩滑,爆谷大小,大小適中。
韓國蜜桃梳打
桃子釀製,味道濃厚,蜜桃香氣,口中蔓延。
2024-03-19 33 瀏覽
紅磡真係好多特色小食🥰❤️ 🐧今次就到訪依間主打特色燒賣嘅小食店😋 佢一共有十款燒賣俾人任㨂😚 想香口惹味D 可以㨂炸燒賣款,想無咁熱氣都可以㨂傳統蒸燒賣🥴 梗有一款啱心水🤭 今次🐧 就㨂咗店舖推薦嘅黑松露豬肉炸燒賣🤩🌟 平時炸魚肉燒賣就食得多,炸豬肉燒賣真係第一次食🤣 但食落又出奇地正喎🤭 唔會好膩好油,外層燒賣皮香脆有嚼感,內裡肉餡依舊鮮嫩多汁,唔會乾爭爭👍👍👍 加埋黑松露醬一齊食,超級香勁好食😋 如果有興趣,仲可以加少少錢升級套餐,可以加配埋超大筒嘅卷卷薯條同埋飲品👍 卷卷薯條即叫即炸,脆卜卜充滿薯香🤤 簡單加配紫菜粉,已經好夠味🤭 飲品都好有誠意👍 有得㨂比較少見嘅罐裝水果梳打🤩 解膩解渴一流😋

黑松露豬肉燒賣

卷卷薯條
下午茶
黑松露豬肉燒賣
卷卷薯條
紅磡有一間小店叫做 Hidden Table❤️ 好近小編嘅學校 行條橋一陣就到 好多住宿舍嘅同學推介😍 所以小編上個星期放學之後都嚟試吓🤣 真心好好味🥰 而且佢哋嘅燒賣唔係千一篇嘅味道🤣 有好多新嘅搞作😏重點係原來出事理工大學學生證可以有九折優惠🥰太有福了❤️除此之外 如果大家係香港燒賣關注組嘅會員 有張會員證可以行駛你哋嘅福利😏😏 唔好唔記得😍.🐷炸黑松露豬肉燒賣📋一份係有八粒的 小編分左兩粒走燒賣炸得香脆 不過裏面嘅香味就更加勁 滿滿嘅豬肉香味😏 一咬開已經係熱辣辣嘅豬肉 成口都係超級香嘅肉味😂😂 加上豬肉燒賣本身就係比較彈牙有咬口😍 非常之好味 仲可以加埋黑松露醬 點住黎食🤓 好香🤓❤️.🐷奶油麻辣魚肉燒賣📋一份係有八粒的 小編分左兩粒走奶油麻辣魚肉燒賣超特別🤣🤣 第一次食啲咁樣嘅味嘅燒賣 呢款係蒸燒賣😉 口感都唔錯 再淋上奶油醬汁 聞落去同食落去都幾香🤓 上面仲有好多芝麻🥰 同埋辣椒絲🌶️🌶️冇諗過呢一個新嘅組合會咁夾 🤣🤣 辣味香得黎唔會over 口感一流😍.🐷炸饅頭炸饅頭外脆內軟🤣 啖啖都咬得到鮮嫩饅頭內餡😜 而且加埋啲煉奶超級正 煉奶份量超級多 勁啱小編胃口 因為小編係咬一啖要點

重點係原來出事理工大學學生證可以有九折優惠🥰太有福了❤️

🐷炸黑松露豬肉燒賣
📋一份係有八粒的 小編分左兩粒走
🐷奶油麻辣魚肉燒賣
📋一份係有八粒的 小編分左兩粒走
🐷炸饅頭
炸饅頭外脆內軟🤣 啖啖都咬得到鮮嫩饅頭內餡😜 而且加埋啲煉奶超級正 煉奶份量超級多 勁啱小編胃口 因為小編係咬一啖要點一大啖煉奶🤣🤣
店內有自家製嘅辣椒油、蔥、同埋芫荽可以比大家任加 大家可以根據自己嘅愛好加落去啲燒賣到😜

而且燒賣嘅口味有超級多款 無論係炸/蒸都好香😍
小編見到仲有泰式乾蒸牛肉燒賣、日式大阪魚肉燒賣 感覺都非常好食
反正學校喺隔籬 要食可以隨時🤓

除咗燒賣之外 其實仲有好多款小食可以選擇❤️
小編見到仲有黑松露肉條、泰式墨魚餅、腸粉、土匪爆谷雞、被傳珍珠雞 …… 真係有超級多款嘢食嘢

仲有「全日腸粉套餐」、「全日卷卷薯條套餐」🤣 可以搭配唔同嘅嘢食同埋嘢飲 加埋一齊就更加抵😜
Hidden Table
📍紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖

#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #紅磡 #紅磡好去處 #紅磡美食
2024-03-15 18 瀏覽
同朋友嚟黃埔 見到呢間小店遠處已經見到橙紅色嘅裝潢.好吸睛原來係主打唔同口味燒賣嘅小食店見到好多口味好特別路過口痕痕又試下🤤燒賣除咗可以蒸之外原來脆炸都一樣好正仲可以自由添加配料✨黑松露豬肉燒賣望落去黑黑嘅燒賣.味道好吸引點上醬汁好配襯充滿啖啖黑松露味道炸得香脆亦唔太油膩✨日式大阪魚肉燒賣添加和風醬汁.紫菜.木魚絲感覺似日本鱆魚丸一粒接一粒.停唔到口店內仲有不同口味嘅日韓飲品下次再嚟必定試埋腸粉同其他口味嘅燒賣

同朋友嚟黃埔 見到呢間小店

下次再嚟必定試埋腸粉同其他口味嘅燒賣
2024-03-15
外賣自取
下午茶
🥢Hidden Table (紅磡)今次終於嚟咗呢間位於紅磡,我差唔多每個禮拜都會經過幾次嘅小食店🤤真係後悔冇早啲嚟試吓!!1️⃣蔥花魚肉燒賣要試燒賣嘅質素,當然要試吓原味燒賣~呢款燒賣要八粒,就係原味燒賣加豉油同蔥花😋燒賣熱辣辣又咬口,魚肉味香,係好食嘅燒賣!如果想要更多配料,可以去自助區任加蔥花,芫荽或辣椒油架🤩2️⃣黑松露豬肉燒賣呢款特色燒賣非常有驚喜😍雖然係炸燒賣,喺外皮炸得非常香脆嘅同時,裏面仲可以保持非常Juicy‼️燒賣本身有黑松露,另外都會配上黑松露醬,黑松露味十足😙超級推介🤩3️⃣秘製超滑腸粉呢款腸粉真係名副其實嘅超滑!!稱得上係我食過數一數二滑嘅腸粉🤤另外醬汁濃厚,足夠得來唔會過多,好味😋4️⃣Cajun巨型蟹柳呢個巨型蟹柳同樣有驚喜‼️蟹柳超級大條,有成隻手咁長🤩外皮炸得超級香脆,加上有七味粉同沙律醬嘅調味,非常惹味~同時又食到蟹柳一絲絲嘅口感,非常推介😋📍紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖#燒賣打卡 #香港燒賣 #燒賣關注 #香港特色小事 #懷舊 #香港風味 #理工大學必食 #網紅打卡 #紅磡燒賣 #紅磡小食#燒賣放題
🥢Hidden Table (紅磡)

1️⃣蔥花魚肉燒賣
要試燒賣嘅質素,當然要試吓原味燒賣~
呢款燒賣要八粒,就係原味燒賣加豉油同蔥花😋
燒賣熱辣辣又咬口,魚肉味香,係好食嘅燒賣!
如果想要更多配料,可以去自助區任加蔥花,芫荽或辣椒油架🤩

2️⃣黑松露豬肉燒賣
呢款特色燒賣非常有驚喜😍
燒賣本身有黑松露,另外都會配上黑松露醬,黑松露味十足😙
超級推介🤩

3️⃣秘製超滑腸粉
另外醬汁濃厚,足夠得來唔會過多,好味😋

4️⃣Cajun巨型蟹柳
呢個巨型蟹柳同樣有驚喜‼️蟹柳超級大條,有成隻手咁長🤩
外皮炸得超級香脆,加上有七味粉同沙律醬嘅調味,非常惹味~
同時又食到蟹柳一絲絲嘅口感,非常推介😋

2024-03-04 48 瀏覽
📍Hidden Table (紅磡)紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖經過紅磡見到間寫住紅磡燒賣,店舖用橙色做主調King吸睛,見到店員都係潮童嘅打扮,而且燒賣嘅款式都好潮,身為燒賣愛好者嘅我真係唔會放過😍✨✨👉 黑松露豬肉燒賣💰32😋😋😋😋.8/5超級鍾意呢個黑松露嘅,我見到呢個燒賣已經心心眼,佢即叫即炸,燒賣勁香黑松露味,食落唔會乾,點埋佢個黑松露醬味道就更上一層樓👉 奶油麻辣魚肉燒賣 💰26😋😋😋😋.8/5鍾意食辣嘅朋友,呢個用麻辣忌廉醬加上口感煙韌的魚肉燒賣,估唔到有幾夾,又特別又好味。👉 泰式墨魚餅💰24😋😋😋😋.8/5墨魚餅口感好豐富,每一啖都有墨魚肉,加埋啲泰式醬,味道酸酸甜甜,正👉麻辣避風塘魷魚圈💰38😋😋😋😋.8/5麻辣避風塘魷魚圈外表炸得鬆脆,魷魚炸完之後無失去水分,軟淋淋,一啲都唔韌😍😍回頭:yesyesyes,燒賣味道好有創意,小食店性價比高。
📍Hidden Table (紅磡)
紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖

💰24

👉麻辣避風塘魷魚圈
💰38

2024-01-07 188 瀏覽
香港人或多或少對放題都有啲情意結😂見到啲YouTuber上嚟呢度食好似幾吸引最大嘅推動力係有個好奇心想試吓自己最多可以食到幾多粒🤭$82嘅燒賣放題有10款燒賣俾你揀五款係蒸嘅五款係炸嘅最貴嗰個黑松露燒賣$32其實計返條數你食4份 (每份有八粒)已經係「帳面」上面回本其實唔太難達標我自己嘅第一名係黑松露豬肉燒賣跟住係奶油麻辣魚肉燒賣 (呢款好極端鍾意嘅會好鍾意❤️唔鍾意嘅會好憎😑)第三名係秘製豬肉燒賣其實口味嘅嘢真係好個人當你開始食緊第四份同埋第五份燒賣嘅時候你已經食到唔知自己食緊乜嘢😂體驗過就算啦🫡
香港人或多或少對放題都有啲情意結😂
見到啲YouTuber上嚟呢度食好似幾吸引
最大嘅推動力係有個好奇心想試吓自己最多可以食到幾多粒🤭
$82嘅燒賣放題有10款燒賣俾你揀
五款係蒸嘅五款係炸嘅
最貴嗰個黑松露燒賣$32
其實計返條數你食4份 (每份有八粒)
已經係「帳面」上面回本
其實唔太難達標
我自己嘅第一名係黑松露豬肉燒賣
第三名係秘製豬肉燒賣
其實口味嘅嘢真係好個人
體驗過就算啦🫡
2023-11-21 246 瀏覽
📍The Hidden Table @Hung Hom, Hong Kong  🖤好食 (quality):😋😋😋😋😋🤍環境 (environment): ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤎服務 (service): 💗💗💗💗💗-AYCE street style Siu mai in Hong Kong! If you love street style Siu mai like I do, you gotta sign up for this! 🫣This is a time-limited AYCE Siu mai and also in many different flavours. 🥰Some flavours I really love:💛Traditional Siu mai 💛If this is your first time trying, gotta get this to get the traditional flavour of hk street style Siu mai! 😆It’s so good and comforting!😤💚Siu mai with Japan

🖤好食 (quality):😋😋😋😋😋
🤍環境 (environment): ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🤎服務 (service): 💗💗💗💗💗

💛Traditional Siu mai 💛

💚Siu mai with Japanese Seaweed sauce 💚
This is honestly my favourite out of all! I am a big seaweed fan. They have some seaweed flakes on top and with the soy sauce, it’s so yummy and I kept going back for more!🥹

🖤Truffle fried pork Siu mai 🖤
Other than steamed Siu mai, they also have fried ones too! It was my first time trying fried ones and they are quite unique. 😃These were covered with truffle flavour powder and can be dipped in a truffle sauce! 🥰It’s double the truffle, so good!🤪

👌🏻Osaka style Siu mai 👌🏻
If you like takoyaki, you WILL love this one! It’s just like takoyaki but with Siu mai, it’s quite refreshing to eat as the sauce are addictive hehe 🥰

❤️Siu mai with Thai sauce ❤️
This is our last refill 😂 this is definitely a go to for all the foodies who loves sweet and sour flavour. It’s so good!

I totally love it here, the worker and owner were very nice and welcoming! They gifted us some traditional steamed rice roll ❤️ they are so comforting hehe Thank you for the service and yummy food! 🥰
  • 日式大阪魚肉燒賣
2023-11-10 223 瀏覽
#蒸魚腩爸媽紅磡好介紹 【💖創意紅磡燒賣小店🥰】🌟😍Hidden Table👍🏻🤤📍紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖🔗 https://s.openrice.com/QrbS0vqCC00~dzgFLI1OJ💠日式紫菜蒸魚肉燒賣🇯🇵🩷推介🩷估唔到日式紫菜同燒賣可以咁夾🤭🤤好惹味👍🏻仲豐富左魚肉燒賣的味道,而魚肉燒賣仲粒粒煙韌👍🏻好味💠炸秘製豬肉燒賣😍第一次炸豬肉燒賣,外表好香脆,唔會炸到好乾,都唔會太油膩🤩🤭好特別!配搭埋秘製醬汁,食落口慢慢滲出香同麻嘅味道,但又唔會搶走燒賣嘅原有味道👍🏻💠Shake 爆卷卷薯條🍟(紫菜味)🩷推介🩷熱辣辣紫菜味Shake薯條香脆可口🤤😍好好味😋紫菜味好濃但唔會太鹹,味道啱啱好❣️好快就食哂😂💠秘製珍珠雞(BB辣🌶️)平時食珍珠雞就食得多,第一次食炸過嘅珍珠雞🤭🤗配搭埋秘製醬汁BB辣,呢個煮法真係好有創意,估唔到仲好惹味😋🧡有驚喜!💠日本🇯🇵粒粒橙汁🍊香甜多汁,粒粒果肉🤤💠日本🇯🇵芳醇烏龍茶☕️淡淡烏龍茶嘅茶香味,唇齒留香😋飲茶配食燒賣就最夾❣️🍴呢間創意燒賣小店有好多唔同口味嘅蒸燒賣同炸燒賣可以選擇🤭🤩啱哂我呢個燒賣控🤣店內有唔同配料可以任加👍🏻👍🏻小店多外賣
#蒸魚腩爸媽紅磡好介紹 【💖創意紅磡燒賣小店🥰】
🌟😍Hidden Table👍🏻🤤
💠日式紫菜蒸魚肉燒賣🇯🇵
💠炸秘製豬肉燒賣😍
💠Shake 爆卷卷薯條🍟(紫菜味)
💠秘製珍珠雞(BB辣🌶️)
💠日本🇯🇵粒粒橙汁🍊香甜多汁,粒粒果肉🤤
💠日本🇯🇵芳醇烏龍茶☕️
淡淡烏龍茶嘅茶香味,唇齒留香😋飲茶配食燒賣就最夾❣️
🍴呢間創意燒賣小店有好多唔同口味嘅蒸燒賣同炸燒賣可以選擇🤭🤩啱哂我呢個燒賣控🤣店內有唔同配料可以任加👍🏻👍🏻小店多外賣嘅客人,但都有座位比客人坐低享用美食🤗店員服務態度好好,上菜速度好快😊抵讚👍🏻
#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推薦 #美食 #香港美食 #香港
2023-11-01 300 瀏覽
首先,讓我們來談談他們的招牌菜——魚肉燒賣。這個小巧精緻的點心以其鮮美的口感和豐富的魚香味道而聞名。燒賣的外皮薄而香脆,內餡則是以新鮮的魚肉和香草調味而成。每一口都散發出鮮甜的海洋風味,使人回味無窮。如果你喜歡辛辣的美食,麻辣避風塘魷魚圈絕對是一道不能錯過的菜品。這道菜將魷魚圈炸至外酥內嫩,並配以香辣的避風塘醬汁。每一口都充滿了辣椒和香料的風味,讓人垂涎欲滴。魷魚圈的鮮嫩口感與醬汁的辛辣味道相得益彰,絕對能滿足辣食愛好者的味蕾。

2023-10-19 310 瀏覽
📍Hidden Table (紅磡)紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖身為燒賣愛好者,今次食燒賣放題$68/person ,45mins ,好興奮🥰要先網上預約,會有電話confirm Booking每人每次最多叫兩款,一份有八粒,每款都有阿袓旗仔,加$8有一罐飲品,所有燒賣即叫即做,大家可能要等一陣間有九款燒賣可以任食🧡經典魚肉燒賣🤍🧡日式紫菜魚肉燒賣🧡泰式魚肉燒賣🧡秘製豬肉燒賣🧡奶油麻辣魚肉燒賣🤍🧡日式大板魚肉燒賣🧡四川麻辣魚肉燒賣🧡泰式魚肉燒賣🧡秘製豬肉燒賣(🤍推薦大家要食)另外仲有,黑松露豬肉燒賣店內位置不多,有bar 枱和兩張矮凳,除咗多款創意燒賣,有蒸燒賣和炸燒賣,仲有其他特色小食,自己最鍾意食奶油麻辣魚肉燒賣,醬料厚實,奶油味重。總共兩人食左72粒,超飽😀另外,有阿袓燒賣鎖匙扣,好靚
📍Hidden Table (紅磡)
紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖

🧡泰式魚肉燒賣
🧡秘製豬肉燒賣
經典魚肉燒賣
奶油麻辣魚肉燒賣

(🤍推薦大家要食)

另外仲有,黑松露豬肉燒賣

• 奶油麻辣魚肉燒賣
2023-10-19 179 瀏覽
小妹近日知道位於紅磡,有間主打創意燒賣,蒸+炸😍 仲有唔同既配料+醬汁,震撼每粒燒賣味雷👍🏻呢間就係「Hidden Table 」啦😚 除咗燒賣,仲有其他特色小食,如:秘製腸粉、秘製珍珠雞、經典炸饅頭、Cajan 巨型蟹柳等😌黑松露豬肉炸燒賣🥠燒賣炸到熱辣辣,仲配有香氣撲鼻嘅黑松露醬,每嚿燒賣都被黑松露味道包圍,燒賣彈牙,感覺好特別, 無想過加入燒賣入面可以提鮮🤤味道好夾🤙🏻秘製腸粉🥚當然唔少得呢款港式美食啦,蒸完出嚟熱辣辣,加埋秘製醬汁(甜豉油、甜醬、白芝麻等)每條腸粉掛滿醬汁,口感香滑,超好味😍秘傳珍珠雞(BB辣)🐔珍珠雞每件細細嚿,沾上日式天婦羅粉再炸,炸完再添加辣椒絲、香蔥等…食落口唔油膩,外層香脆,而糯米軟糯,同樣好味😋炸饅頭🍞饅頭炸過後表皮變得粗脆,香氣撲鼻😝 饅頭內部吸收一些熱氣變得鬆軟,食起來帶點Q及鬆軟,不會乾口,加埋煉奶就相當一流🤪以港式小食黎計呢間必定上等,價錢適中,味道一流,且多款小食選擇🤩真心推介😍

黑松露豬肉炸燒賣🥠

秘製腸粉🥚

秘傳珍珠雞(BB辣)🐔

炸饅頭🍞

2023-10-18 118 瀏覽
今次要介紹係最近新竉☺️自創不同味道配搭嘅燒賣雖然鋪頭細細間,種類有好多。當日去都有好多人買所以都等咗一陣陣 個人鍾意食辣,對奶油麻辣燒賣愛不釋手,聞落冇咩特別食落麻辣濃,越食越辣越食越愛🤣日式大阪燒魚肉燒賣簡值無得輸,魚肉燒賣彈牙配上大阪燒醬汁,好出色😍成日買番屋企做早晨食Cajun巨型蟹柳成隻手掌咁大🤣啖啖肉好幸福😍初嚐,有6%酒精😂😂小嚐小嚐,易入口炸饅頭就經典!以前成日去茶樓飲茶特登點嚟食,依家好小地方有
今次要介紹係最近新竉☺️自創不同味道配搭嘅燒賣

Cajun巨型蟹柳成隻手掌咁大🤣啖啖肉好幸福😍

初嚐,有6%酒精😂😂小嚐小嚐,易入口

炸饅頭就經典!以前成日去茶樓飲茶特登點嚟食,依家好小地方有
外賣自取
2023-10-17 103 瀏覽
朋友介紹系紅磡有一間燒賣專賣店, 我聽到覺得好特別🥰,當然約埋朋友一齊去試下啦💕。 (5⭐️最高)蒸-日式紫菜魚肉燒賣(5⭐️)真心好覺得好特別, 因為平時這醬汁是用於章魚丸。但無想過可加入燒賣中可以提鮮🤤, 而且和魚肉燒賣味道好夾😘。必試-炸豬肉燒賣 (5⭐️)原來是輕輕炸了一炸, 粉漿無加太多, 薄薄的一炸🥰, 就以足夠。而且豬肉咬落好爽口, 好juice. 加埋秘制醬, 就更加滋味😍Shake 爆卷卷薯條(5⭐️)大大桶卷薯條🍟, 味道岩岩好, 而且咸度岩岩好,又唔會,食落脆卜卜,好滋味🤤泰式墨魚餅(5⭐️)爽口彈牙,而且泰式辣醬加起入秘制醬汁, 令墨魚餅更加滋味🤤。

蒸-日式紫菜魚肉燒賣(5⭐️)
日式紫菜魚肉燒賣

必試-炸豬肉燒賣 (5⭐️)
炸豬肉燒賣

Shake 爆卷卷薯條(5⭐️)
Shake 爆卷卷薯條

泰式墨魚餅(5⭐️)
泰式墨魚餅

日式紫菜魚肉燒賣
炸豬肉燒賣
Shake 爆卷卷薯條
泰式墨魚餅
2023-10-10 140 瀏覽
呢到賣燒賣腸粉同其他小食,不過就加咗好多新潮元素,除咗蒸燒賣有幾款口味,炸燒賣有黑松露、四川麻辣、大阪燒風味等等最想食呢到腸粉,但太好賣賣晒了,唯有下次再食🍡日式大阪魚肉燒賣💰$24新燒熱辣炸好,所以都要有耐性等一陣,平時炸燒賣都好食,加埋木魚碎、沙律醬、紫菜絲等更惹味🥢泰式墨魚餅💰$22十分脆口嘅炸墨魚餅,加咗泰式辣醬,好夾又好食🦑麻辣避風塘魷魚圈💰$32又係勁脆,好邪惡,粉漿唔厚🥢經典炸饅頭💰$24/3件炸饅頭相信人人都鐘意食,加咗練奶可以當甜品

最想食呢到腸粉,但太好賣賣晒了,唯有下次再食

🍡日式大阪魚肉燒賣💰$24

🥢泰式墨魚餅💰$22
十分脆口嘅炸墨魚餅,加咗泰式辣醬,好夾又好食

🦑麻辣避風塘魷魚圈💰$32
又係勁脆,好邪惡,粉漿唔厚

🥢經典炸饅頭💰$24/3件
炸饅頭相信人人都鐘意食,加咗練奶可以當甜品