🍔高質素外賣手工漢堡🍔推介指數 ❤️❤️❤️❤️❣️打開美食簿之burger time~ 手工牛肉漢堡店愈來愈多,今次到深水埗以漫畫英雄作主題的burger店,位於黃金電腦商場福華街入口對面,主售100% 純牛肉手工漢堡套餐,即叫即做且價格親民,由HKD48-93。仲有全日英雄餐、首創的Panger等等。🦸‍♂️Captain Burger 隊長漢堡 HKD72✨食落啖啖餡料,熟成度剛好5oz 牛肉漢堡中間粉嫩、微脆煙肉、蛋、半溶芝士、厚切蕃茄、新鮮生菜及似芥末的Hero’s 醬汁~ 大滿足🦸Magnet Burger 磁力漢堡 HKD72✨賣點是以洋蔥圈及BBQ醬,同樣有手工牛肉漢堡、煙肉、半溶芝士、生菜~ 味道比隊長漢堡更惹味!🥡薯條 & 英雄炸雞粒✨漢堡附送小食,揀選喜愛的粗薯條及+HKD10 升級炸雞粒~ 拎外賣時已經聞到香噴噴,忍不住偷食啦🤣🥤飲品 - 附送罐裝汽水或枝裝水💫親民價錢有齊手打純牛肉漢堡、小食同汽水。即叫即做,新鮮熱焫且份量十足,薯條同炸雞粒係塞滿㗎~ #強力推介 💫舟車勞動個漢堡飽外觀變咗樣,絕對無影響味道😌...🔖 Hero's Friday (深水埗)🪑深水埗福華街1
🍔高質素外賣手工漢堡🍔
推介指數 ❤️❤️❤️❤️❣️

Magnet Burger

🦸‍♂️Captain Burger 隊長漢堡 HKD72
Captain Burger

🦸Magnet Burger 磁力漢堡 HKD72

🥡薯條 & 英雄炸雞

🥤飲品 - 附送罐裝汽水或枝裝水

💫舟車勞動個漢堡飽外觀變咗樣,絕對無影響味道😌
🔖 Hero's Friday (深水埗)
🪑深水埗福華街157號地下D號舖
  • Captain Burger
  • Magnet Burger
隊長漢堡🍔$72套餐包小食+飲品呢個包真係份量好足🥳一共有6⃣️層🤪首先就係包😛仲有煙肉😎煎蛋🤩菜😍蕃茄😏同埋足足有兩cm厚嘅牛🥳加上大量嘅自家製蜜糖芥茉醬😜真係超好食😘個口唔夠大都一次過食唔到呢咁多層😃個牛非常之Juicy😝食得出係新鮮製造😍而且生菜同埋蕃茄都非常爽口☺️新鮮😗個蛋煎得啱啱好有流心嘅感覺😆畫龍點睛係個包鬆軟😍有包嘅香味🤣整體來講都好好食鳳凰漢堡🍔$60套餐包小食+飲品鳳凰顧名思義就係雀仔😆姐係雞啦🤣佢個雞都非常之滑😀同埋一咬爆汁☺️配有獨有嘅醬汁😍所以更加帶出雞嘅鮮味😝佢個包特登要額外等多15分鐘😆雞扒真係由唔熟煎到熟😆而且仲有生菜蕃茄同埋芝士呢啲基本配搭😂所以成個口感都好豐富😍好好食薯條🍟薯條都新鮮炸😆呢個咋到啱啱好😊唔算好鹹😚而且係外脆內軟😆新鮮熱辣辣😇份量重😍好多爆滿晒成個紙袋😆英雄炸雞粒🐔額外+$10炸得非常之香脆🤗一食全部都係雞肉😍而唔係嗰啲炸粉😄同埋落咗少少黑椒😇所以更加香口😍超爆熱氣🤣不過加咗啲醬或者茄汁就中和返個肥膩感

隊長漢堡🍔$72套餐包小食+飲品

鳳凰漢堡🍔$60套餐包小食+飲品

薯條🍟

英雄炸雞粒🐔額外+$10
2022-01-20 9 瀏覽
#超足料重量級抵食漢堡#牛肉漢堡超Juice🍔次次行過呢間 #herosfriday 都聞到好香嘅煎牛肉味,平時好多人排隊,今日行過五點幾見冇咩人就試吓!價錢都算親民,最平$48至$93都有,一個漢堡配埋薯條🍟可樂🥤,薯條仲可以轉薯餅或粟米🌽,或者加錢轉其他小食。豬柳蛋芝士班堡 $48 set + $10 薯條轉咗甜薯用厚身班戟🥞代替平時嘅漢堡麵包,的確係好新穎嘅做法。班戟帶有獨特嘅hotcake香味加上甜甜哋, 配埋豬柳蛋芝士出奇咁夾,塊芝士仲要溶到流出嚟,好好味😋,連小朋友都係咁食🤩🤩加咗$10薯條轉咗甜薯,估唔到份量咁多😳外脆內軟,抵食。隊長漢堡$72 set + $10 薯條轉咗炸雞🍗呢個不得不讚,塊牛肉真係超Juice,外賣返到屋企🏡完全冇失色,仲有嗰塊脆卜卜煙肉都好好味😋,包炸雞又係超大包,炸得好香脆,加$10轉真係好值👍🏻
#超足料重量級抵食漢堡
#牛肉漢堡超Juice🍔

豬柳蛋芝士班堡 $48 set + $10 薯條轉咗甜薯
用厚身班戟🥞代替平時嘅漢堡麵包,的確係好新穎嘅做法。

加咗$10薯條轉咗甜薯,估唔到份量咁多😳外脆內軟,抵食。

隊長漢堡$72 set + $10 薯條轉咗炸雞🍗

2022-01-17
10 分鐘 (堂食)
  • 隊長漢堡
2022-01-19 6 瀏覽
今日lunch黎到深水埗太多野食唔知食咩好見到呢間漢堡店我非常喜歡英雄角色就決定試下有多款漢堡,名稱都好有趣有豬雞牛等配料亦有以班戟做包皮的漢堡英雄漢堡呢個漢堡最豐富有2塊漢堡扒非常足料,醬汁多到滿瀉!漢堡肉非常juicy,一咬開肉汁就噴出黎食漢堡就係要呢種感覺超滿足豬柳蛋班堡以班戟做包皮,非常有趣食落有驚喜班戟好鬆軟令成個口感更好一甜一咸既味道都取得平衡唔簡單甜薯薯條套餐+$10就可以食到唔係個個地方有一定要試!清甜香口英雄炸雞粒同樣係+$10炸到外脆內軟雞肉好嫩滑好惹味
今日lunch黎到深水埗
太多野食唔知食咩好
見到呢間漢堡店
我非常喜歡英雄角色
就決定試下

有多款漢堡,名稱都好有趣
有豬雞牛等配料
亦有以班戟做包皮的漢堡

呢個漢堡最豐富
有2塊漢堡扒
非常足料,醬汁多到滿瀉!

漢堡肉非常juicy,一咬開肉汁就噴出黎
食漢堡就係要呢種感覺
超滿足

豬柳蛋班堡

以班戟做包皮,非常有趣
食落有驚喜

同樣係+$10
炸到外脆內軟
雞肉好嫩滑
好惹味
今日黎到深水埗人龍漢堡店🍔店舖以外賣為主🥡任何時候都不設堂食設計上由內到外都被漫畫風圍繞住💥就連枱頭望上天花板都有自家漫畫欣賞🤭可想而知店主係幾咁鍾情於英雄人物🦸🏼‍♂️🦸🏼‍♀️部分漢堡既名稱都諗過度過 配合店舖主題👍🏼漢堡配搭種類應有盡有 仲有自家研發既班堡😲同埋英雄all day breakfast🤩雖然佢keep住都有人排隊買野食不過等候時間唔需要太長 都值得一去😌-🔸英雄漢堡餐【由於經過長途跋涉運送 有少少變形】呢個可以話係重量級🍔入面既配料係超級多😱我揀佢係因為貪佢夠大舊吸睛 同埋有double beef🤭坦白講 我就真係無本事一啖咬晒 都要分開食😂佢既Hero’s sauce都做得唔錯 有少少似芥末醬所以同牛肉係唔會有遺和感👍🏼亦唔會太腬牛肉略為有少少乾身 但因為有醬汁 成件事都balance到煙肉烘過會脆口 加埋隻蛋同蔬菜係入面 相當滿足🤤-🔸磁力漢堡餐【由於經過長途跋涉運送 有少少變形】磁力漢堡既賣點係中間有炸洋蔥圈做餡料🧅今次醬汁用上bbq醬 惹味程度會加分🤤再配上蔬菜煙肉芝士同手打牛肉🐂同樣 其實一口真係咬唔晒😆都係要分開食今次牛肉做得好啲 相對之下無咁乾身兩者都保留
今日黎到深水埗人龍漢堡店🍔

小店既出品 向來都會帶俾人驚喜
今次都唔例外 以後想食burger都多一個選擇😉
🧸🌞C.ookngbear推介指數 👉🏼👉🏼8️⃣🌟
2022-01-14
15 分鐘 (堂食)
磁力漢堡
2022-01-19 29 瀏覽
今天拎東西給朋友,因為朋友腳痛,那我就拿到去深水埗那裡給他,看到這間漢堡店挺吸引的,就順便買個外賣回家吃!這間挺好的地方是全部都是套餐,不像其他的要額外再加配套餐,所以性價比真的可以!英雄漢堡 (93元)這個只比全日漢堡貴了三元,但多了雞蛋和這裡的特色英雄醬汁,那試一試也無妨!而且看介紹說有11CM,那肯定要試試了!來到看到真的滿滿的料,真的非常邪惡,而吃起來的味道有點像麥當勞的玉子將軍漢堡,鹹鹹甜甜的,有蛋香!而兩大塊5安士的漢堡扒,吃起來牛味非常濃,而且挺多肉汁的!而麵包就鬆軟中帶點煙韌,煙肉帶有焦香,還有很多的芝士,整個吃起來真的是非常滿足!英雄炸雞 (48元)看到漢堡包店又開始賣炸雞了,而且很多的炸雞也是挺不錯的,看到這裡又有就叫了一份來試試!炸雞是兩大塊無骨雞扒,炸得非常香脆,但又保留到不少的肉汁,吃起來外脆內嫩的,配上泰式辣醬和蜜糖芥末醬來吃,就更惹味了!其實直接吃味道也足夠了,加了醬汁就沒那麼單調!薯條/薯角(+8元)薯條和薯角都是即叫即炸的,炸得非常香脆,特別是用上了粗薯條,雖然是小小的一包,但是被店員塞到滿滿的一包!而薯角這裡的比平常的更大件,吃起來更過癮!

英雄漢堡 (93元)
英雄漢堡

英雄炸雞 (48元)
英雄炸雞

薯條/薯角(+8元)
2022-01-18
2022-01-19 7 瀏覽
這間Hero's Friday位於深水埗嘅店舖,係一間漢堡包外賣專門店,佢嘅漢堡包分別有兩款傳統同埋用咗班㦸代替漢堡包🤔,非常之有創意又特別!.鳳凰漢堡 $60配薯餅/薯條/粟米/汽水加10元升級轉班堡呢一款漢堡包轉咗用班㦸代替,佢嘅配料有雞排、蕃茄、芝士、生菜,賣相十分之吸引😮,睇見都好想食🤔,而佢嘅班㦸包比以往D漢堡包好食好多😋,食到入口相當之鬆軟帶點甜味,配埋D餡料一齊食相當之唔錯🤔,而雞排外脆內嫰肉質味道都好好味😋,加埋塊芝士香噴噴😙,D芝士溶化係雞排到更加好食!.班堡煙肉炒蛋 $48班堡豬柳炒蛋 $48配薯餅/薯條/粟米/汽水呢兩款班堡有煙肉同豬柳,豬柳食到入口口感肉質味道都幾好😋,而煙肉食到入口都好煙韌又唔會好咸,佢嘅炒蛋好重蛋味😙帶點濕潤又夠滑口😋,夾埋D芝士更加香滑!.

鳳凰漢堡 $60
配薯餅/薯條/粟米/汽水
加10元升級轉班堡

班堡煙肉炒蛋 $48
班堡豬柳炒蛋 $48
配薯餅/薯條/粟米/汽水
2022-01-17
2022-01-18 286 瀏覽
【全球首創Burger&Panger💡】/////Hero’s Friday係一間由英雄漫畫元素為主題嘅餐廳 主打漢堡包🍔仲有獨家全球首創嘅Panger班戟漢堡‼️佢哋嘅Burger&Panger即叫即整 平日lunch去叫外賣等大約10mins 性價比幾高 因為佢大份又抵食 可以自選飲品 薯條仲可以加錢轉洋蔥圈、炸雞粒小食etc💛.👉🏻隊長漢堡Captain Burger ($72)塊肉用左美國純牛肉 足足有5oz厚到呢🤤牛肉加左鹽同黑椒去醃製 惹味又juicy配料仲有煙肉、芝士、煎蛋🍳同生菜🥬流心嘅芝士配搭其他配料 口感真係好豐富!!👉🏻煙肉炒蛋咖啡味班堡 ($48)Pancake鬆軟 有淡淡咖啡同牛油香味😽食過原味 覺得原味班戟配鹹嘅配料會更出色大大份炒蛋煙肉 同班戟鹹香嘅配搭取得平衡·····小食·····🔹Hero’s 炸雞粒 (+$10)🔸甜薯條 (+$10)兩款小食份量都好多 塞滿成個袋炸雞粒外皮脆脆 肉質多且嫩滑 幾好喎(´▽`)甜薯條有香濃嘅番薯味 味道甜甜的 口感比較軟身 我會中意脆啲嘅炸雞粒🤧
【全球首創Burger&Panger💡】
/////

👉🏻隊長漢堡Captain Burger ($72)
塊肉用左美國純牛肉 足足有5oz厚到呢🤤
牛肉加左鹽同黑椒去醃製 惹味又juicy
配料仲有煙肉、芝士、煎蛋🍳同生菜🥬
流心嘅芝士配搭其他配料 口感真係好豐富!!

👉🏻煙肉炒蛋咖啡味班堡 ($48)
Pancake鬆軟 有淡淡咖啡同牛油香味😽
食過原味 覺得原味班戟配鹹嘅配料會更出色
大大份炒蛋煙肉 同班戟鹹香嘅配搭取得平衡

·····小食·····
🔹Hero’s 炸雞粒 (+$10)
🔸甜薯條 (+$10)
兩款小食份量都好多 塞滿成個袋
炸雞粒外皮脆脆 肉質多且嫩滑 幾好喎(´▽`)
甜薯條有香濃嘅番薯味 味道甜甜的
口感比較軟身 我會中意脆啲嘅炸雞粒🤧
2022-01-14
2022-01-17 17 瀏覽
這間人氣外賣漢堡店有多間分店,以英雄為主題。每個漢堡套餐都會跟一個小食和飲品,小食可選薯條 、薯餅、牛油粟米,另外還可加錢轉其他小食,真係好多選擇。.隊長漢堡 $72手打牛肉漢堡扒夠厚身,而且牛味香濃,充滿肉汁,肥瘦比例亦適中。漢堡入邊仲夾着芝士、煙肉、蛋、生菜、蕃茄,分量十足又足料。半溶芝士加上半熟蛋,和香脆惹味的煙肉;同時生菜和蕃茄又可以降低油膩感,整個漢堡口感和味道都非常豐富。小食我哋揀咗薯餅,炸得好香脆。.全日豬柳英雄餐 $78這個是新推出的全日早餐,當然要試吓新嘢啦!有三款不同的肉類選,分別係漢堡扒、雞扒和豬柳。我就揀咗豬柳,入面仲有炒滑蛋、班堡、香草豬肉腸、煙肉、薯餅、茄汁豆、蕃茄和生菜,真係好豐富。豬柳煎得好香;炒滑蛋夠嫩滑;班堡厚身夠鬆軟,充滿牛油香;香草豬肉腸味道幾特別;煙肉香脆又惹味;還有香脆薯餅,和健康的茄汁豆、蕃茄和生菜。

隊長漢堡 $72

全日豬柳英雄餐 $78
2022-01-15 246 瀏覽
漢堡🍔吃得多,班堡應該比較少甚至沒聽過👂🏻吧!獨特口感實在令人念念不忘呀~這次就趁在深水埗區辦完事,就來到電腦💻商場附近的本地手工漢堡店買外賣回家吃🍽 全日漢堡英雄餐 $88正苦惱選什麼🤔套餐時店員推介這個剛推出的「全日漢堡英雄餐」,漢堡店都有all day breakfast,當然要試一試🤩啦!套餐有三款肉類:漢堡、雞扒跟豬柳讓客人選擇,其餘的食材包括蕃茄🍅、炒蛋、豬肉腸、苦汁豆、🥓煙肉、薯餅跟沙律菜,還有兩大件班㦸🥞啊!每款的味道也很好,漢堡不會煎得太乾會有肉汁💦,炒蛋有蛋香~ 質素平均!芝蛋班堡套餐 $44豬柳蛋班堡套餐 $48來到這店當時要點一客店家的🌟signature food! 用班㦸取代🍞麵包這個產品絕對是店家首創,之前吃過一次已經覺得非常有驚喜🥰再吃還是很好吃😋~ 班㦸充滿牛油🧈香,質感鬆軟又厚身,口感完全跟平日吃到的漢堡不一樣,非常特別~ 內餡我揀了一份有🐽豬柳另一份沒有,同樣是有炒得又香又滑的滑蛋,跟一片半溶的🧀芝士片,幾種拼配各有特色,絕對要一試!套餐還包一份薯條🍟跟飲品,份量十足!薯條屬粗身薯條,薯肉飽滿不太鹹;不吃薯條也有很多好選擇如牛油粟米🌽跟薯餅,也可以

全日漢堡英雄餐 $88

芝蛋班堡套餐 $44
豬柳蛋班堡套餐 $48
套餐還包一份薯條🍟跟飲品,份量十足!薯條屬粗身薯條,薯肉飽滿不太鹹;不吃薯條也有很多好選擇如牛油粟米🌽跟薯餅,也可以加錢配薯角、🐔炸雞粒、蕃薯條、洋蔥🧅圈其中一款~

店家以外賣🥡生意為主,裝潢跟店名一樣充滿玩味的漫畫📚英雄風,非常確吸引力~
除了班堡外其實這店的傳統漢堡也有,種類多多,份量也滿滿🥰,還有飲品隨餐贈送,性價比來說實在很高!
疫情沒晚市的話真的可以買一份回家慢慢吃啊~
2022-01-09
10 分鐘 (外賣自取)
👣 Hero's Friday 👣 🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️以英雄作主題 由裝潢到餐牌都充滿英雄漫畫元素🦸‍♀️小店提供嘅漢堡種類都幾多 更標榜漢堡用上100%美國純牛肉手工製作而成🥩另外即叫即整, 保證可以熱焫焫咁享用♨️唔知坐邊 可以近近地拎去西九龍中心food court食🤓⭐⭐英雄漢堡套餐 HKD$93⭐⭐套餐包括一罐飲品🥤+薯條🍟 (可加錢轉配薯餅/粟米/炸雞粒)嚟到必點呢個鎮店之寶 巨型英雄漢堡🍔入面有兩大塊厚身牛肉🥩夾住半溶芝士🧀 煙肉🥓煎蛋🍳蕃茄🍅同生菜🥬高到我基本上一口只咬到兩層牛肉味頗濃 肉質略嫌有點實 可能多筋位但唔難咬開成個包好豐富🤪蛋黃醬份量適中 不會搶去牛肉味食肉獸必點‼️味道:🌕🌕🌕🌗🌑價錢:💰💰⭐⭐豬柳蛋班堡🥞 HKD$48⭐⭐套餐包括一罐飲品🥤+薯條🍟 (可加錢轉配薯餅/粟米/炸雞粒)「班堡」顧名思義即係「班戟漢堡」🥞用pancake代替漢堡包作外層有啲似食緊甜品不過係鹹嘅😂pancake口感蓬鬆有空氣感 不會扁實 拎上手食唔易爛😉入口帶有牛油嘅鹹香之餘亦充滿蛋香夾住超級嫩滑

👣 Hero's Friday 👣

以英雄作主題 由裝潢到餐牌都充滿英雄漫畫元素🦸‍♀️
另外即叫即整, 保證可以熱焫焫咁享用♨️
唔知坐邊 可以近近地拎去西九龍中心food court食🤓

味道:🌕🌕🌕🌖🌑
價錢:💰💰

⭐⭐英雄炸雞粒🐥 跟餐+HKD$10轉⭐⭐

超 級 推 薦 ‼️
份量意想不到地多!
炸雞粒唔會炸到好乾
外層炸粉不厚 炸得酥脆 肉質仍keep到嫩滑😋
調味又無過鹹 不錯喔!

味道:🌕🌕🌕🌗🌑
價錢:💰

⭐⭐薯條🍟 (跟餐)⭐⭐

薯條正常發揮 唔會過腍
份量都夠😆

味道:🌕🌕🌕🌑🌑
價錢:💰
【深水埗】美國純牛肉手工漢堡平時已經很喜歡吃Burger,每次經過這間很多人排隊的漢堡包小店,都很想品嚐,今次終於有機會吃到。位於深水埗鄰近黃金商場地鐵出口的〔Hero’s Friday〕,小店外觀很搶眼吸睛,店內店外裝潢都用上美式英雄漫畫公仔,看得出店鋪設計走年輕化路線,小店主打100%美國頂級純牛肉手工漢堡,亦提供十多款漢堡套餐選擇,跟餐還有飲品及薯條,還可以加錢轉做薯角/蕃薯條/洋蔥圈。由於鋪面面積不多,所以小店主要做外賣生意,由於即叫即製關係,所以記得要預留等待時間。【隊長漢堡】Captain Burger (套餐HK$72)隊長漢堡非常足料很高身很厚餡,漢堡牛肉扒兩邊煎得香口有肉汁,雖然牛肉厚身但入口肉質不鞋,火候控制得很好,漢堡內的配料亦很豐富,有新觧蕃茄及爽脆生菜,半軟半脆的煙肉像舌頭從漢堡內伸出,趣味感十足,加上半生熟流心煎蛋配搭溶了的芝士及蜜糖芥末醬,口感豐富有層次感,配搭非常好。【磁力漢堡】Magnet Burger (套餐HK$72)餡料有炸洋蔥圈、牛肉、芝士、生菜及煙肉,加了炸洋蔥圈,入口外脆內軟,加上自家特製BBQ醬汁,醬汁有點像叉燒醬汁,惹味又飽肚,最難得是
【深水埗】美國純牛肉手工漢堡

【磁力漢堡】Magnet Burger (套餐HK$72)
餡料有炸洋蔥圈、牛肉、芝士、生菜及煙肉,加了炸洋蔥圈,入口外脆內軟,加上自家特製BBQ醬汁,醬汁有點像叉燒醬汁,惹味又飽肚,最難得是麵包不會塌下,拿到回家還是很飽滿。
【甜薯薯條】套餐(+$10)
甜蕃薯薯條份量很多,塞滿整個袋,打開袋散發著濃郁的甜薯香味,炸得香脆不油膩,雖然隔了差不多三十、四十分鐘才回到家進食,但薯條依然脆身,感覺神奇。

【薯餅】
金黃色的薯餅,吃起來酥脆鬆軟而且薯仔味道口感扎實感十足,大人小孩都愛。

〔Hero’s Friday〕
香港九龍深水埗福華街157號地下D號舖
Shop D, G/F, 157 Fuk Wa Street, Sham Shui Po, Kowloon, Hong Kong
2022-01-10
  • 隊長漢堡
2022-01-13 7 瀏覽
美式插圖畫高質漢堡店再開了新分店啦!😎我一向欣賞其手工漢堡英雄✨🍔,尤其係大大份雙層牛肉漢堡🍔 的!以Heros做主題,美式插畫牆身搶眼又可愛!我今次點Hero Burger 🍔 鮮牛肉漢堡確實是超大份好味,新鮮熱辣芝士溶化與牛肉漢堡配搭得天衣無縫,夾住蕃茄和菜等,實在滋味!另外仲有限定新出豬柳蛋班戟漢堡,我自己都好喜歡💕,以班戟代替面包🥯好特別喎!  Hero's Friday 地址:深水埗福華街157號地下D號舖
美式插圖畫高質漢堡店再開了新分店啦!😎
我一向欣賞其手工漢堡英雄✨🍔,
尤其係大大份雙層牛肉漢堡🍔 的!

以Heros做主題,美式插畫牆身搶眼又可愛!

Hero's Friday
地址:深水埗福華街157號地下D號舖

全港首創既𝙿𝚊𝚗𝚐𝚎𝚛班堡🤩🤤〰️〰️〰️〰️〰️👅 #yumyumfood深水埗✨佢地既漢堡種類都好多😍簡左磁力漢堡係夾住香口既洋蔥圈 煙肉 芝士 生菜同用左100%純牛肉手工製既漢堡扒🍔配埋佢既𝙱𝙱𝚀醬汁 真係好𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢🤤口味夠豐富 而且份量都好大又足料👍🏻啖啖滿足啊~❤️✨另外叫左個全港首創既𝙿𝚊𝚗𝚐𝚎𝚛班堡🤩用兩塊厚厚嘅𝚙𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎代替漢堡包🤣簡左咖啡口味 食落鬆軟得黎 咖啡味都幾濃郁☕️仲有淡淡的牛油香🧈夾住芝士 美國豬柳 同好嫩滑嘅炒蛋😍冇諗過一啲違和感都冇喎👅用黎做早餐一流👏🏻🤤✨佢哋每個價錢都係包埋飲品同薯條🍟我哋就加錢轉左甜薯薯條😋好夠香甜又唔油膩👍🏻另外果份就轉左英雄炸雞粒 食落都幾脆口 炸粉亦唔會太厚 份量都唔少 呢餐非常邪惡😆但又好滿足 好值得黎試吓☺️‼️🍴磁力漢堡 $𝟽𝟸🍴豬柳蛋咖啡班堡 $𝟺𝟾🍴甜薯薯條(跟餐+$𝟷𝟶)🍴英雄炸雞粒(跟餐+$𝟷𝟶)
全港首創既𝙿𝚊𝚗𝚐𝚎𝚛班堡🤩🤤
〰️〰️〰️〰️〰️
👅 #yumyumfood深水埗

🍴磁力漢堡 $𝟽𝟸
🍴豬柳蛋咖啡班堡 $𝟺𝟾
🍴甜薯薯條(跟餐+$𝟷𝟶)
🍴英雄炸雞粒(跟餐+$𝟷𝟶)
2022-01-11 12 瀏覽
👫一路想試Hero’s Friday但好少順路又未食飯🙍🏿‍♀️。超級推介佢哋嘅panger🥞🍔。不過拎外賣都要預多啲時間。🍔芝蛋班堡餐 $44🍔豬柳蛋班堡餐 $46以pancake代替麵包,食落好特別。Pancake口感鬆軟,仲有好重牛油香。芝士🧀+炒蛋🥚軟綿濕潤,一啲都唔單調。加埋豬柳口感當然更豐富。而且+$2就有豬柳好鬼抵。🍔鳳凰漢堡餐 $60燒雞扒大大塊,嫩滑又多肉汁。仲有大量熱溶芝士🧀。🍟薯條🥔薯餅 跟餐有汽水+薯條/薯餅/牛油粟米🌽。加錢仲有得揀洋蔥圈/炸雞。薯條比想像中大份好多,相對地薯餅真係兩啖食晒🥲。

🍔芝蛋班堡餐 $44
🍔豬柳蛋班堡餐 $46

🍔鳳凰漢堡餐 $60
燒雞扒大大塊,嫩滑又多肉汁。仲有大量熱溶芝士🧀。

🍟薯條🥔薯餅