2022-05-06
♡♡♡📍 Hero's Friday (深水埗)深水埗福華街157號地下D號舖之前經同事介紹先知道有呢一間舖頭,經過佢既介紹就話一定要試呢一個嘅班堡🤣! 真係冇介紹錯, 又真係幾正🫶🏻😽😻!原來依家仲出咗 Hero's Friday既自家app,呢個app真係超級user friendly😍! 勁簡易操作,又有圖片又有就介紹真係簡單明瞭😚。落單都超級方便因為落單嘅時候會有個自取時間,咁就可以就番時間去攞就唔使企喺度等啦😹~ 另外仲有得全送貨(有運費), 即係喺屋企懶懶閒唔使、想出街都有得食好西😆😆!🍽煙肉蛋班堡(套餐)Panger 真係第一次食😂,真係超級特別😻😻!同埋本身都好鍾意食pancake, 真係唔好錯過🤤!入邊仲會滑嘟嘟既蛋同芝士,真係好好味~Panger真係要試!會一試愛上㗎😆!🍽洋蔥圈洋蔥圈細細粒勁易入口,真係一啖食一舊😆!🍽經典漢堡(套餐)超厚身既burger!入邊嘅牛肉超級厚同埋好大塊。喺自助落單嘅時候牛肉叫welldone,但係裏面都係勁juicy🤤!覺得呢個牛肉煎得真係啱啱好😽。另外喺落單嘅時候就叫咗多醬, 實物出到嚟真係超級多醬多到爆曬出嚟🤣🤣! 真係勁鍾意!🍽
📍 Hero's Friday (深水埗)
深水埗福華街157號地下D號舖
🍽煙肉蛋班堡(套餐)
🍽洋蔥圈
洋蔥圈細細粒勁易入口,真係一啖食一舊😆!
🍽經典漢堡(套餐)
🍽Hero's 炸雞粒
份量都幾多,粒粒都揸得金黃酥脆😍, 超級可口~
🍽薯條
薯條都好厚實,粗薯條真係正😆🤤。薯條都係金黃色,好中意👅~
🍼忌廉+C
飲品就係套餐包埋嘅,唔單止淨係有汽水仲有其他飲品提供😚~