2023-03-18
哈哈,今日想同friend開心吓就去咗睇尖沙咀The One間日式店Gram pancake去chill下打下咭影靚相!我記得入邊有一棵樹好啱打卡㗎 !好彩去到棵樹仲喺度!樹底仲加咗火車Tim! 可以喺等候時間瘋狂拍照😂😂餐廳主打係食pancakes! 有好多款!有鹹有甜!😊好似石板街班戟、紫薯火山流漿班戟…我地午市時間去,仲見到有意粉同飯等等嘅午市套餐,如果大家唔想食甜品做正餐嘅話,都有其他選擇㗎 !我哋叫咗一客雜果朱古力班戟同埋舖頭signature嘅Premium Smile Pancake! 雜果朱古力班戟Premium Smile Pancake我哋見到隔籬枱叫咗客焦糖脆脆奶蓋班戟,面頭有一大塊Lotus餅乾好吸引!我哋會再短期內再次到訪試一試其他味再同你哋推介!Gram cafe & pancakes (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L408舖
雜果朱古力班戟
Premium Smile Pancake
我哋會再短期內再次到訪試一試其他味再同你哋推介!
Gram cafe & pancakes (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L408舖