2022-08-01
同朋友經過見到依間餐廳 決定入去一試入到去覺得裝修幾靚同埋特別 可惜音樂超大聲 同朋友坐對面都要好大聲先聽到對方講嘢每人叫咗一個漢堡 同埋小食 本身諗住飲咖啡 可能夜晚無 之後諗住轉飲果汁 不過員工又話無晒提子汁 (到餐廳嘅時候只係七點幾)薯條$58 餐牌寫係粗薯條 可惜到嘅時候只係比M記粗少少嘅薯條 根本唔可以叫粗薯條 味道 咪就係好普通嘅薯條 無乜調味可然 份量係偏多 可惜食物唔好食俾幾多都無用蝦漢堡$98 漢堡比較意外 小店質素算唔錯 麵包軟熟 食到粒粒嘅蝦仔 雞漢堡$118 同樣包軟熟 雞肉嫩滑 大件橙汁$38 唔知係啲冰融得太快定係橙汁真係溝過水 似係橙汁加水 唔建議叫果汁作為一間裝修獨特嘅餐廳相信都係想客人嚟打卡同時可以幫助餐廳做宣傳 可惜負責喺門口做接待嘅女侍應 每逢客人影相都喺度眼望望 見親佢都係喺門口食煙飲酒 都幾趕客 明明見到客人喺門口影相仲叫埋佢喺入面嘅朋友出嚟食煙傾偈 感覺似係想趕客人走 希望餐廳可以改善 唔係就算食物好食都唔會有回頭嘅客人 同埋疫情下員工應該要戴返口罩 更可況要負責送餐
雞漢堡$118 同樣包軟熟 雞肉嫩滑 大件
同埋疫情下員工應該要戴返口罩 更可況要負責送餐