2022-12-31 736 瀏覽
當天與友人來到這餐廳慶生,餐廳環境都很有情調,適合聚餐或慶生。餐廳環境很寬敞、中午時會較明亮,於入夜後,餐廳會調較暗一些光度,更有情調。餐廳是QR code 下單,當天三位女生點了以下:❣️Flemish Beef Stew燉牛仔骨肉質超軟淋,亦充滿牛肉香,但醬汁偏鹹,要配搭薯蓉一起吃。薯蓉很軟綿、很滑👍🏻整體挺好吃的。❣️1 kg Frites House Mussels這是招牌菜,都挺好吃粒粒青口都沒有沙👍🏻調味醬汁很入味,忌廉加上白酒的白氣與青口是完美配搭🙌一隻接一隻不停的吃😋另外,旁邊亦有粗薯條及蛋黃醬😋粗薯條炸得香脆❣️Sticky Toffee Pudding 蜜棗布丁蛋糕這蛋糕不會有甜膩感,是實心蛋糕,充滿蛋香與蜜棗香,雲利拿雪糕是有雲利拿籽製成的,十分香👍🏻 旁邊還有紅糖牛油醬作點綴,整體來說,甜度是剛剛好。總括來說,餐廳氛圍予一人種舒適、愉快感覺,如帶朋友來到這慶生,餐廳職員會為你唱生日歌,亦會為你播上生日歌,氣氛十分熱鬧🥳 即使不到此慶生,在這裡享受一個有情調的晚餐也不錯。

餐廳是QR code 下單,當天三位女生點了以下:

❣️Flemish Beef Stew

整體挺好吃的。

❣️1 kg Frites House Mussels

這是招牌菜,都挺好吃
粒粒青口都沒有沙👍🏻
調味醬汁很入味,忌廉加上白酒的白氣與青口是完美配搭🙌
一隻接一隻不停的吃😋

另外,旁邊亦有粗薯條及蛋黃醬😋粗薯條炸得香脆

❣️Sticky Toffee Pudding

蜜棗布丁蛋糕

餐也不錯。
2022-12-02 949 瀏覽
工作繁忙, 很需要找一個令人輕鬆的地方放低所有嘢; 今次我想講就係 Frites Belgium on Tap 的中環店這裏的裝修相當”歐洲 pub feel”, 出出入入也有不少外國人, 飲品選擇極之豐富, 不過我每次當然只是選擇最愛的Stella Draught, 而 Hoegaarden 就是我的第二最愛. 這裏的小食亦唔錯, potatoes skins, mussel 亦係一絕這裏最適合就係收市後約三五知己或者行家過嚟來收風傾偈, 基本上六點左右已經離開準備明天的挑戰. 這間舖頭我是一來再來再三幫襯的, 值得推薦

2022-11-24
$100 (其他)
  • Stella  and  Hoegaarden
2022-10-30 1247 瀏覽
Beer and drink here are good with many variety. Nice atmosphere for group gathering.. BUT... 呢個價錢,呢個質素。。。不會有下次了。。。雖然servers 係nice and professional,但CP值太低。All-u-can eat steak....失望既係大部份都係不太好質素既steak....只能夠說係普通既餐廳。完。
All you can eat steak
2022-10-24 1290 瀏覽
話說最近唔知點解鍾意咗食青口(自助餐凍食果啲除外😂)然後朋友就話帶我去任食青口。一開頭聽到嗰陣時我以為講笑,出邊西餐青口都唔平,大約0.5kg都要最少二百幾😂咁任食青口咪好貴?然後原來依家間餐廳逢星期一嘅夜晚五點後都會有任食青口😋只係需要每人$225😨😨仲要完全唔使好似其他餐廳咁要嗌一個主食先可以再任食青口,一開頭我仲傻豬豬咁問我朋友,死啦要唔要叫其他嘢食?淨係任食青口會唔會俾人話😂但係之後發覺原來超級多人都係咁樣做🤣咁我就放心晒睇過佢個Menu,原來逢一至星期五嘅夜晚五點後都會有唔同嘅優惠,個人認為最抵就係逢星期一嘅青口任食每人$225,同埋星期五晚會有安格斯牛扒任食每人$365!我哋當日六點幾入座,成個場已經差唔多Full,得返吧枱坐但係都幾闊落,仲可以睇住Bartender沖嘢飲都幾得意~佢任食青口係會包左一set嘅薯條同埋酸麵包一塊,另外再加薯條都係$30姐。佢塊麵包硬過條命咁完全食唔到😂要喺碗青口啲湯度浸一陣先至食到,但係都幾好味!然後佢啲薯條似MOS Burger嘅薯條🍟唔會話落得太多鹽都幾好食!然後主角青口就有六款口味,招牌忌廉/HOEGAARDEN/蕃茄/白酒/喇沙/地

然後主角青口就有六款口味,招牌忌廉/
HOEGAARDEN/蕃茄/白酒/喇沙/地中海風味。
咁我哋兩個嘅策略就係一次就嗌兩隻味,然後每人食一半再交換~所以我哋一開頭叫咗三轉就已經試晒六隻味啦😬每次嚟嘅青口我哋都數過大約都有20隻左右~

如果計口味來講,個人係比較鍾意招牌忌廉同喇沙!可能我都係覺得太水會掛唔到啲青口冇乜味~最後我哋2個total食咗10碟😂😂😂加埋都應該食左5kg🤣計返佢Menu$425 1kg既話,都食咗人2000幾😂抵!

另外我哋再叫咗啤酒,因為個時段仲係happy hour,所以只係40幾蚊一杯姐!

溫馨提示,記得一定要訂位!因為都幾多人~
同埋我覺得員工態度(全外國人)都好好!叫佢哋幫手影相都好Nice,仲要影完問我哋O唔OK,唔靚可以再影過😉同埋差唔多食完佢哋已經好主動行過黎問再要點咩味!每一轉嚟都係一樣份量咁大碟!唔似其他任食餐廳咁,有啲係頭果一兩轉好大碟之後越叫就越細碟同埋越叫就來得越慢😒仲要限時咪兩個鐘嗰啲
但係依度完全冇呢一個問題出現超級好!
唯獨是有樣唔好嘅嘢係,啲青口去到後期有少少鞋口,唔知係咪因為啲貨唔同咗😖不過依個價錢真心抵!同埋佢啲服務態度值得加分!
2022-09-28 1363 瀏覽
今日同同事一齊試e間bookmark左好耐嘅餐廳,係平日夜晚佢都會有主題,好似任食mussel 、 $99安格斯漢堡之類,晏晝就冇嘅,今次我地就單點左超多熱氣野食😂經典牛扒薯條 250g $325牛扒叫咗medium,裏面仲係鮮粉紅但冇血水,整體都有牛肉味。最欣賞係薯條夠幼長,脆卜卜口感都好炸魚薯條 $250炸魚size相對細左少少,不過鱈魚柳嘅口感紮實,配他他醬係夾嘅,但係外表略嫌硬左少少炸雞配燒烤醬 $75炸雞係一口size,食落相當方便,亦都好香口,燒烤醬帶啲smoke同酸味,令人更開胃不知不覺食左好多😂雜菌意大利飯、野生牛肝菌、巴馬臣芝士、香草及黑松露油 $185醬汁好creamy,調味都適中,不過一人食會太膩,記得share 食總結:餐廳環境超有氣氛,直頭係哈利波特禮堂嘅感覺😂食物質素中上,未算話好好食,但唔會話差,價錢都偏貴,大家如果想享受下西方chill嘅氣氛都可以一試~地址:中環皇后大道中152號皇后大道中心地舖評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple

經典牛扒薯條 250g $325

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️

如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~
2022-09-25 5106 瀏覽
Frites 在香港越開越多,未疫情前經常與朋友和同事去銅鑼灣分店聚會,飲飲食食非常之盡興。中環分店第一次來,為同事慶祝生日,入內滿大長方形,挑高的天花板,木製餐桌及精緻的彩繪玻璃窗,仿照著1920年代比利時傳統啤酒屋的裝潢設計,讓人放鬆心情在舒適環境下享受美饌。我們4個人叫了7道菜,我個人比較喜歡食青口和豬手值得推薦比大家。1kg Mariniere Mussels$425是FRITES的主打人氣菜色,大大粒青口肉質柔軟鮮甜,鮮味十足👍👍👍750g Roasted Pork Knuckle$265肉汁豐富味道有層次的豬手,十分惹味。👍👍Lobster Risotto$325意大利飯吸滿湯龍蝦汁的米粒,粒粒晶瑩飽滿,外軟內硬,原隻龍蝦上啖啖肉,內質爽口彈牙鮮味十足👍Sticky Toffee Pudding$120PommE Puree$65Garlic Bread$60Broccoli & Cauliflower with Cheese$85Happy Hour: on the Rocks $50Orange Juice$40Iced Latte$40

1kg Mariniere Mussels$425

750g Roasted Pork Knuckle$265
肉汁豐富味道有層次的豬手,十分惹味。👍👍

Lobster Risotto$325

Iced Latte$40

慶祝紀念
生日
2022-09-16 1280 瀏覽
因為朋友生日所以預訂了這裏沒想到所有的店員會一齊唱生日歌這是10分有氣氛的一件事而且店員的服務也相當不錯我們叫了幾樣食物當中最好食的是龍蝦飯300幾蚊都幾化算其次是清酒煮蜆也很不錯
2022-08-13 1666 瀏覽
中環比利時菜🇧🇪推介🌟澳洲青口🥳〰️〰️〰️〰️〰️👅 #yumyumfood中環✨ 今次黎到呢間主打食比利時菜既連鎖餐廳👍🏻整體食物質素都屬正常水平 嚟到既就一定要試下佢地既澳洲青口😋兩個人嗌左半份 數量都幾多 仲要隻隻都好新鮮 口感勁嫩滑🤤👍🏻我地簡左地中海風味 好惹味♡︎另外仲配左薯條同酸種包可以點汁食 推介大家𝚝𝚛𝚢𝚝𝚛𝚢🌟😆!!!✨ 最後仲叫左個比利時窩夫🧇面頭有巨型既蛋白糖霜 下面就兩塊窩夫夾住雪糕🍦窩夫較淋身 如果有外脆內軟既口感會正啲 但就好啱打卡既😎📸✨呢日係同朋友興祝生日🎂book位果陣remark左 所以叫左甜品都會幫我喺碟邊寫左字🎈仲有職員一齊唱生日歌 特別有氣氛🥳✨餐廳環境好舒服 樓底夠高 座位寬敞 配埋歐陸式裝修風格😍係打卡/ 興生好選擇🥳~🍴𝟷/𝟸 𝙼𝚎𝚍𝚒𝚝𝚎𝚛𝚛𝚊𝚗𝚎𝚊𝚗 𝙼𝚞𝚜𝚜𝚎𝚕𝚜 $𝟸𝟼𝟻🍴𝚂𝚝𝚎𝚊𝚔 𝚝𝚊𝚛𝚝𝚊𝚛𝚎 $𝟷𝟿𝟻🍴𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑 𝚜𝚎𝚝 - 𝚂𝚝𝚎𝚊𝚔 $𝟸𝟼𝟻🍴𝚆𝚊𝚏𝚏𝚕𝚎 𝙱𝚘𝚖𝚋 𝙰𝚕𝚊𝚜𝚔𝚊 $𝟷𝟺𝟻📍 FRITES Belgium on Tap🔍 中環皇后大道中152號皇后大道中心地舖
中環比利時菜🇧🇪推介🌟澳洲青口🥳
〰️〰️〰️〰️〰️
👅 #yumyumfood中環

🍴𝚂𝚝𝚎𝚊𝚔 𝚝𝚊𝚛𝚝𝚊𝚛𝚎 $𝟷𝟿𝟻
🍴𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑 𝚜𝚎𝚝 - 𝚂𝚝𝚎𝚊𝚔 $𝟸𝟼𝟻
🍴𝚆𝚊𝚏𝚏𝚕𝚎 𝙱𝚘𝚖𝚋 𝙰𝚕𝚊𝚜𝚔𝚊 $𝟷𝟺𝟻

📍 FRITES Belgium on Tap
🔍 中環皇后大道中152號皇后大道中心地舖
🅵🆁🅸🆃🅴🆂 🅱︎🅴🅻🅶🅸🆄🅼 🅾︎🅽 🆃🅰︎🅿︎🆂🇧🇪好有情調 歐陸裝修嘅高水準比利時菜🫶🏻啱啱慶祝 飲返杯啤酒🍻chill住傾計🥰weekday每一日都會做唔同食物嘅任食promotion🤩大家留意吓🤍好抵食﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/𝐹𝑟𝑖𝑡𝑒𝑠 𝐻𝑜𝑢𝑠𝑒 𝑀𝑢𝑠𝑠𝑒𝑙𝑠 $265/ (4.7/5)必食招牌青口🐚配料有番茄🍅蒜蓉🧄洋蔥🧅白葱🤤而白酒🥂同忌廉調出嘅汁帶出青口嘅鮮味🤩半kg嘅青口分量夠晒兩個人share加上煙韌sourdough同脆身粗薯條🍟點汁一流😍青口同一般急凍嘅好大分別😍未試過咁滑同嫩口嘅質感 仲帶有海水🌊鹹味好fresh🤍/𝑀𝑢𝑠ℎ𝑟𝑜𝑜𝑚 𝑅𝑖𝑠𝑜𝑡𝑡𝑜 $135/ (4/5)好香濃嘅蘑菇味🍄creamy又唔會好膩 risotto米嘅質感煮得啱啱好 粒粒分明比醬汁包滿又唔會太濕稔晒咁😍仲有好多款菇同洋蔥🧅好有口感/𝑃𝑜𝑟𝑘 𝑆𝑐ℎ𝑛𝑖𝑡𝑧𝑒𝑙🐖/ (3.1/5)炸豬扒好脆身 薄身但係超級大塊🥰大過塊面🤭肉質有啲乾 蘋果🍎沙律🥗伴碟都幾fresh 想比之下無咁特別🥺可惜嗰日龍蝦🦞risotto賣晒🥺好想試🤤同埋個胃有限🙈食唔到好吸引嘅甜品🤧
🅵🆁🅸🆃🅴🆂 🅱︎🅴🅻🅶🅸🆄🅼 🅾︎🅽 🆃🅰︎🅿︎🆂
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎

/𝑀𝑢𝑠ℎ𝑟𝑜𝑜𝑚 𝑅𝑖𝑠𝑜𝑡𝑡𝑜 $135/ (4/5)

/𝑃𝑜𝑟𝑘 𝑆𝑐ℎ𝑛𝑖𝑡𝑧𝑒𝑙🐖/ (3.1/5)

• Frites  House  Mussels
2022-08-01 1005 瀏覽
作為一個中環返工嘅人成日都會經過frites, 成日都覺得佢好靚好想去呢度食。今日咁啱約埋一班同事就決定去食個happy Friday lunch!Lunch set Starter:Tuscan Bean Soup首先就係佢嘅綠豆湯, 我身邊嘅朋友都話唔係好鍾意, 但我個人就覺得幾唔錯嘅。佢嘅綠豆味係頗為濃郁, 比較似係綠豆, 感覺好健康。Daily SaladDaily salad 比較普通就唔多comment la。MainAN ROASTED HALIBUT ($165)跟住我哋就叫咗一份pan roasted halibut, 外皮煎得香脆而且魚肉好嫩滑, 幾好食。CHICKEN PARMA ($195)個人非常之鍾意食chicken parma, 咁見到呢度有就即刻叫咗一份。建議大家可以叫一份開心share, 因為佢芝士個味道都比較濃郁又有茄汁, 所以如果你一個人食就可能會覺得比較heavy。HOUSE MUSSELS ($225)House mussel 係frites 嘅招牌菜, 我哋就叫咗二分之一kg嘅。佢嗰份量的確係超級大ar, 但係我覺得佢個尺寸就比較細。好彩佢配

Lunch set
Starter:
Tuscan Bean Soup

Daily Salad

Main:
PAN ROASTED HALIBUT ($165)

CHICKEN PARMA ($195)

HOUSE MUSSELS ($225)

好彩佢配搭上本身個紅酒忌廉汁好好味, 大家嚟到一定要試下。

STEAK & FRITES ($265)
最後叫咗成日都見到啲人打卡嘅n
Steak & Frites, 個牛扒肉味濃郁, overall main course 都幾滿意。

Dessert:
Chocolate Brownie
chocolate brownie就令到我有少少失望la, 口感好實淨, 似係朱古力糕多過brownie。

Address:

#food #foodie #foodhk #foodiehk #灣仔 #美食 #灣仔美食 #銅鑼灣美食 #觀塘 #觀塘美食 #中環 #中環美食 #銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #鰂魚涌 #鰂魚涌美食 #將軍澳 #將軍澳美食 #大角咀 #大角咀美食 #北角 #北角美食 #hkrestaurant #hongkong #foodlover #香港
2022-07-29 996 瀏覽
其實之前已經食過一次,個時都係同朋友食飯,今次就唔同啦,帶埋小朋友一家大小齊齊食😋😋😋呢間比利時🇧🇪餐廳,好有特色,包括內外裝修都感覺係舒服同華麗!餐廳內嘅位置雖然有少少暗,但每張枱都好貼心有盞小燈仔俾你嘅😃😃今次帶住小朋友,係屋企已經將電話叉足電怕佢地會悶,但去到都好有驚喜,每位小朋友都可以有一份圖畫比佢地畫🖍🖍解決咗大人嘅煩惱💕我地今次order咗幾款嘢食,大人同小朋友都食得❣️🔸招牌忌廉青口 House Mussels青口係呢間餐廳嘅招牌菜,其實每逢星期一5點後都有任食!共有六款口味,我哋嘅小朋友都喜歡忌廉汁,所以揀咗佢地啱食同最熱門味道,隻隻肥美的青口,肉質軟滑鮮甜,order咗1kg都唔夠食😅😅🔹香蒜橄欖油意大利麵spaghetti Aglio & olio用上橄欖油炒香蒜意粉,其實本身有辣椒碎嘅,餐廳都好貼心安排,同我哋講有小朋友食不如走辣,濃濃嘅香蒜味,又健康小朋友都鍾意👍🏻🔸經典牛扒薯條classic steak frites牛扒亦都係呢間餐廳嘅主打招牌菜,我哋揀咗配薯條嘅黑安格斯牛,味道特濃特香,大人享受牛扒、小朋友就可以瘋狂食薯條🍟🔹瑪珞麗特披薩pizza margh

我地今次order咗幾款嘢食,大人同小朋友都食得❣️

🔸招牌忌廉青口 House Mussels

🔸經典牛扒薯條classic steak frites

🔹瑪珞麗特披薩pizza margherita
呢個披薩🍕不得了!手功麵糰,蕃茄醬底配合香濃嘅水牛芝士,個味道同口感真係💯

我地其實唔算order好多嘢食,但竟然係⋯食⋯唔⋯哂😱😱😱,份量多到呢😂😂😂再加上我地大人🤭🤭🤭都有order到Hoegaarden飲番2杯先,滿足感十足,下次都可以再約埋三五知己再食過,天氣無咁熱仲可以坐!
忌廉青口
香蒜橄欖油意粉
經典牛扒配海量薯條
水牛芝士pizza
2022-07-21 775 瀏覽
約咗班friend嚟中環呢間度食,叫咗幾個waitress recommend 嘅cuisine for share:西班牙White Sausages - 我覺得幾好食因為冇平時德國腸嗰啲咁濃味。鵝肝Starter - 平時少食鵝肝這類高脂肪食物,但係覺得佢嘅鵝油好香,同朋友share嚟食就冇咁有邪惡感。Risotto - 比起其他地方食嘅海鮮Risotto較為軟身,聽人講正宗嘅Risotto應該係有啲生米嘅感覺, but anyway, 味道唔錯。Triple cheese pizza - 我唔係Pizza fan但覺得佢係成餐飯最好食嘅,芝士拉絲感十足!牛扒伴薯條 - 個牛有啲dry, 反而個薯條仲吸引。其實我講咗幾次想食青口,見隔籬枱一盤盤藍色兜裝住好靚,但我啲friend竟然ignore我 🥲 下次一定要order番!

牛扒伴薯條 - 個牛有啲dry, 反而個薯條仲吸引。

2022-07-15 709 瀏覽
作為牛魔王嘅小編🐙,今次決定同大家推薦一間我覺得幾正嘅西餐廳😋呢間餐廳佢一星期每日都會有唔同嘅主題,有時就係專食青口,有時就係專食牛扒仲要薯條任添❗️牛扒大大塊,見到都流口水🤤🍽Steak Tartare雖然有啲朋友仔可能好抗拒食生牛肉,但係作為牛粉絲嘅我,所有牛肉嘅產品我都唔會錯過🤪餐廳喺生牛肉裏面加入洋蔥,蔥花,芏有蛋黃點綴。完全唔會食到生牛肉嘅腥臭味。相反配上多士,醋或檸檬汁,成件事會好match🌊Mussel Pots l其實自己麻麻地食青口,因為覺得佢好易有沙同腥,點知餐廳所煮嘅青口令我有改觀,有好多餐廳煮得唔好會令青口帶苦同有沙,餐廳煮得清甜而鮮🤤用麵包點汁又另一個食法🥩Steak and Frites 望到都流口水啦掛🤤🤤厚切得黎太概煮到medium rare。咬起黎一啲都唔乾,勁juicy🙊 加埋大大舊香草牛油係面,天作之合😍薯條係粗薯,炸得剛剛好,份量真係多到差啲食唔曬🥚Cream Brulee 焦糖燉蛋其實係好易整嘅嘢,但係整得好食又係一件好高難度嘅事。餐廳能夠整到香而不甜,配上開心果雪糕,作為呢一餐dinner嘅一個good ending🤤🤤🍹飲品方面,我今次叫咗杯

🍽Steak Tartare

🌊Mussel Pots l

🥩Steak and Frites

🥚Cream Brulee

🍹飲品方面,我今次叫咗杯Rose Hoegaarden😋食牛扒就梗係要配返杯酒迎合下個氣氛啦🙊🙊
2022-07-06 659 瀏覽
呢度食青口係主打,今次叫了嘅係signature 嘅忌廉青口,我個人不太喜歡西餐嘅忌廉味,有點濃和滯。另外叫咗個ribs,真係一流,煮熟程度剛好,鬆軟甘香,只是薯條太多,食唔晒。
一直未試過 Frites。第一次去試它的mussels. 朋友訂咗枱,大約 6:30pm 到達,店內已經人山人海,約9成滿。室內設計不錯,加上這中環店多外國客人,侍應也是外國人,可以幻想自己去了旅行。枱與枱之間,很密,只有膠片隔開,其實沒什麼作用。點了星期一的任食青口,一共6種味道選擇。薯條好食,refill 就要加錢。麺包都好食,refill 了一次。Frites 出名的青口,水準只是一般。青口肉 細到像五毫子大小,只是殻大。味道,全靠你選的flavour 來決定,食唔到鮮味。叫了一個焗芝士,整體不錯。不過太heavy,食2啖已經飽。點了2 杯Beer + 1 杯 cocktail,Happy hour 有50% off在Frites 的環境內飲下嘢,其實很不錯。大約 2hrs 內,已經有幾枱人慶祝生日。侍應會圍住你張枱唱生日歌,氣氛很好!Serve 我張枱的waitress 非常helpful,又會同客人講笑,睇得出佢係好respect 自己的工作。完全幫Frites 加分。青口試過就算,下次不會再order。反而 會去飲嘢 + 食下小食。
一直未試過 Frites。第一次去試它的mussels.

枱與枱之間,很密,只有膠片隔開,其實沒什麼作用。

點了星期一的任食青口,一共6種味道選擇。

Frites 出名的青口,水準只是一般。
青口肉 細到像五毫子大小,只是殻大。
味道,全靠你選的flavour 來決定,食唔到鮮味。

叫了一個焗芝士,整體不錯。不過太heavy,食2啖已經飽。

在Frites 的環境內飲下嘢,其實很不錯。

大約 2hrs 內,已經有幾枱人慶祝生日。
侍應會圍住你張枱唱生日歌,氣氛很好!

青口試過就算,下次不會再order。
反而 會去飲嘢 + 食下小食。