2022-09-29 70 瀏覽
呢日同媽媽行完街街,就響D2 Place果頭搵野食醫肚,揀左呢間黃店,餐廳野食種類豐富,價錢親民,野食水準都唔錯。餐廳座位寬落,客人唔太多,坐得好舒服。>卡邦尼意粉:雖然睇相唔覺好多汁,但都夠濕潤,芝士味濃又夠鹹香,意粉彈牙又好咬,煙肉肥瘦相間,食落好有油脂香氣。>牛油果蟹肉Pizza:創意配搭,一片片牛油果鋪響Pizza上面,都幾拉芝,份量好多好飽肚😙不過如果鋪埋蟹籽響上面會好D相信顏色上會更加豐富、亦會增加口感。>香蕉班戟配朱古力雪糕:班戟入面有一塊塊香蕉,蕉味都幾出,以為配埋Cream+雪糕會好甜,點知甜度又岩岩好,五顏六色咁食完幾開心🥰>薄荷朱古力:味道清新,飲落唔太甜。>蘋果茶:唔係茶包而係餐廳自製,有一粒一粒嘅蘋果,飲落清甜潤喉。
呢日同媽媽行完街街,
就響D2 Place果頭搵野食醫肚,
揀左呢間黃店,餐廳野食種類豐富,
價錢親民,野食水準都唔錯。
餐廳座位寬落,
客人唔太多,坐得好舒服。

>卡邦尼意粉:雖然睇相唔覺好多汁,
但都夠濕潤,芝士味濃又夠鹹香,
意粉彈牙又好咬,煙肉肥瘦相間,
食落好有油脂香氣。

>牛油果蟹肉Pizza:
創意配搭,一片片牛油果鋪響Pizza上面,
都幾拉芝,份量好多好飽肚😙
不過如果鋪埋蟹籽響上面會好D
相信顏色上會更加豐富、
亦會增加口感。

>香蕉班戟配朱古力雪糕:
班戟入面有一塊塊香蕉,
蕉味都幾出,以為配埋Cream+雪糕會好甜,
點知甜度又岩岩好,
五顏六色咁食完幾開心🥰

>薄荷朱古力:
味道清新,飲落唔太甜。

>蘋果茶:唔係茶包而係餐廳自製,
有一粒一粒嘅蘋果,
飲落清甜潤喉。
  • 卡邦尼意粉
2022-09-28 79 瀏覽
🔖餐廳價錢定位中上,食物質素不錯,但整體味道偏濃。平日晚上7點左右餐廳坐滿一半。Order後好快有野食,真係勁快,但真係新鮮整起,唔錯唔錯!🍽牛肉漢堡配芝士煙肉薯條$188店員問牛肉要幾成熟(好少餐廳會問漢堡包牛肉要幾多成熟),答左5成,但黎到同全熟無咩分別🤨但其實都冇乜問題,肉味道偏濃,重口味d!薯條都比較偏鹹🤨望真啲原來都幾多鹽😆🍽香蒜蜆肉意粉$168啲蜆肉幾厚肉大大隻,肥美,大約都有10幾隻。意粉口感煙靭,唔會過分軟身。整體意粉味道都係偏重。🍽流心芝士$78比想像中濃味同好食,但唔流心既😆🍽香蕉班戟配朱古力雪糕$78班戟皮夠薄,入面滿滿既香蕉片。配埋雪糕,正!

🍽牛肉漢堡配芝士煙肉薯條$188

🍽香蒜蜆肉意粉$168

🍽流心芝士$78
比想像中濃味同好食,但唔流心既😆

🍽香蕉班戟配朱古力雪糕$78
班戟皮夠薄,入面滿滿既香蕉片。配埋雪糕,正!

2022-09-28 55 瀏覽
Food Garden ETCD2一向比我係文青感好重、小店味濃嘅地方、但每次都有驚喜比我,今次Food Garden ETC比我既感覺係對味道重視同環境既享受,好適合放工同朋友chill 一chill。𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:⧐ 肉醬意粉 |$148⧐ 辣肉腸薄餅 |$158⧐ 手工啤酒lager |$60⧐ 手工啤酒Pale Ale |$60◎肉醬意粉依個應該係我食過最好味嘅肉醬意粉頭5名之內,佢既蕃茄醬汁加埋適當個芝士,兩者結合起嚟將成個意粉昇華哂。◎辣肉腸薄餅燒春雞,lunch食半隻咁大既燒春雞真係幾飽,燒得啱啱好,鮮嫩唔會太肥。◎ 手工啤酒lager味道比較濃,麥味比較濃。◎ 手工啤酒Pale Ale。濃度大概淡lager 2%, 味道比較淡,麥味比較淡。食完一餐好滿足,店員都對店內環境好上心,見到地下有污糟即刻執起,咁我吃起嘢上嚟都好放心。餐廳仲酒櫃專門雪酒,如果有機會可以試下酒都唔錯。—📝評分味道 ⁵/ ⁵環境 ⁴/ ⁵服務 ⁴/ ⁵衛生 ⁴/ ⁵抵食 ⁴/ ⁵—📍Food Garden ETC地址:荔枝角長義街9號D2 Place一期3樓303-304號舖

𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:
⧐ 肉醬意粉 |$148
⧐ 辣肉腸薄餅 |$158
⧐ 手工啤酒lager |$60
⧐ 手工啤酒Pale Ale |$60

◎肉醬意粉

◎辣肉腸薄餅

◎ 手工啤酒lager
味道比較濃,麥味比較濃。

◎ 手工啤酒Pale Ale。
濃度大概淡lager 2%, 味道比較淡,麥味比較淡。

📝評分

抵食 ⁴/ ⁵

📍Food Garden ETC
2022-09-26
2022-09-28 68 瀏覽
D2 place was so flooded with people! Needed a wine break after walking for an hour. Read a lot of good reviews on Food Garden ETC so let's give it a try.We arrived around 3pm. Lunch menu was still available that ranged from pasta to meat choices. The soup of the day was a tomato pumpkin soup. Sweet with an appetizing sourness. Salad that came with the set was a Caesar salad. Fresh veggies topped with crisp croutons and shaved cheese. We picked the Prime Grade Angus rib eye and requested medium.

We picked the Prime Grade Angus rib eye and requested medium. Big portion. Finely seasoned. Not the kind of baking soda tenderized beef. Served with pan-fried veggies on side.

We ordered a bottle of Altos Las Hormigas Malbec 2020 to pair with steak. Full-bodied. Tasted cinnamon and blackberry. Earthy and smoky notes. Firm tannins. Good value for money!
2022-09-25 1232 瀏覽
🌃 餐廳位於 荔枝角d2 Place , 主打西式菜式, 餐廳設計以花園為主調, 餐廳有不少綠色仿植物嘅佈置, 牆上有大型花草壁紙, 感覺身處在一個小叢林中共享美食, 空間感寬敞 ,座位坐得舒適寫意, 係一個暫時脫離鬧市,舒緩壓力嘅好地方。.🥑🌮 墨西哥玉米脆片💲 68👉 呢一個擺盤非常之靚, 好適合打卡, 多層嘅墨西哥玉米脆片 鋪上不少酸瓜洋蔥, 旁邊有牛油果醬及酸忌廉點綴, 食落十分香口惹味, 係一個唔錯嘅伴酒小食。.🍕 夏威夷薄餅💲 158👉 pizza係手工薄餅皮, 餅底薄脆香口, 材料有唔少火腿絲同埋菠蘿, 仲有不少芝士可以拉絲。.🍝 卡邦尼意粉💲 148👉 卡邦尼意粉幾有驚喜, 芝士奶香味濃郁, 另外感覺加了不少蛋黃汁 , 醬汁偏黃,煙肉條煎得幾香口, 充滿鹹香味, 意粉彈牙。. 🍰🍦 香蕉班戟配朱古力雪糕💲 78👉 甜品份量不少, 仲有兩隻蝴蝶威化餅於作為裝飾, 用嚟打卡不錯, 班戟內裏非常足料, 有不少香蕉片, 同埋忌廉, 熱嘅班戟皮配搭凍嘅朱古力 雪糕同埋忌廉, 有一種冰火交融感覺。.👉 最後通粉叫了一杯碟豆花特飲🍹同埋白桃乳酸🍹, 兩款賣相都非常適合打卡, 有一個

🥑🌮 墨西哥玉米脆片
💲 68

🍕 夏威夷薄餅
💲 158

🍝 卡邦尼意粉
💲 148

🍰🍦 香蕉班戟配朱古力雪糕
💲 78

👉 最後通粉叫了一杯碟豆花特飲🍹同埋白桃乳酸🍹, 兩款賣相都非常適合打卡, 有一個漸層嘅顏色變化, 打卡後可以將飲品攪勻才去飲用, 兩款飲品都帶出一個酸酸甜甜嘅感覺,為呢一餐美食作一個完美嘅作結。

📍 Food Garden ETC
荔枝角長義街9號D2 Place一期3樓303-304號舖

=====================
*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。
餐廳環境大而寬敞,成間餐廳都係花花草草,田園風格好適合主打文青既D2 Place!基本上行完市集上一層,見餓就可以上去食餐飯,都好多選擇。我見餐廳都幾多人會提早book位,我walk in去到得番兩枱系没留座。下次應該都會提早book位至得! ⦁法式蝸牛 $128一共六粒,每粒都放滿香草、香蒜同牛油mix既醬,濃濃既味道,蝸牛都幾爽口彈牙。唯一失望之處,就係本身expect係會配薯蓉,但黎到就冇薯蓉。 ⦁肉醬意粉 $148番茄味好重,味道偏甜。意粉麵質偏向彈牙,少少闊身,都可以掛滿醬汁。 ⦁牛油果蟹肉薄餅 $188果pizza係手工薄餅黎,口感有別於平時。牛油果醬淡淡地,芝士都有拉絲,蟹肉勁多,口感滿滿。整體味道偏淡,重口味人士就要注意啦‼️ ⦁香蕉班戟配朱古力雪糕 $78班戟入面既cream好有空氣感,感覺似奶泡多D,比起一般cream相對冇咁甜。香蕉系厚身切片,雪糕都幾大球,仲要係朱古力味。😋 ⦁鮮果冰茶 大大片西柚放左入杯內,酸味同茶味都唔會好重,淡淡的西柚味,有refresh既感覺。 ⦁蝶豆花檸檬真心覺得蝶豆花打卡好靚,甜度剛好,又有梳打汽泡,食完一餐飯,飲一飲好舒暢。

⦁法式蝸牛 $128

⦁肉醬意粉 $148

⦁牛油果蟹肉薄餅 $188

⦁香蕉班戟配朱古力雪糕 $78

⦁鮮果冰茶

⦁蝶豆花檸檬
2022-09-23
前幾日同個friend約咗出嚟hea, 先去咗南豐紗廠The mills逛吓咗一陣,跟住朋友就提議去D2place 逛吓,順便可以過去香工睇吓。因為已經係食晏時候,所以我哋就直接去D2先搵嘢食,順便避開繁忙嘅lunch time😊去到D2, 當然首先check 吓有乜好食啦,上OP睇搵倒呢間food garden ETC, 見到啲評價幾好,就直奔三樓搵佢,上到去四圍望都唔見,最後行咗一個圈見到新開嘅MOS burger條走廊,就行入去先見倒,都有啲隱閉低調😜 因為都差唔多三點了,所以餐廳只有四五檯客,我哋就唔使等位,即刻有得入,坐響靠窗位置。望住個餐牌,正當我哋唔知食乜好,個服務員提我哋仲有lunch set 都可以叫,所以個選擇題即時簡單咗好多😅。 最後我哋選擇了叫一份lunch set 嘅signature pork rack,另外追加三款小食, 個午餐已經跟沙律同一杯冰茶,我就再叫咗個蝶豆花檸檬特飲,最後加多一個甜品,全部開心share, 啱啱好😋☘️Starter - 個跟餐沙律一啲都唔欺場,菜新鮮之餘份量比起一般的算多 ☘️drinks - 蝶豆花檸檬特飲顏色好靚,酸酸的檸檬味

☘️drinks - 蝶豆花檸檬特飲顏色好靚,酸酸的檸檬味配梳打好refresh. 跟餐個冰果茶西柚味係橙色,同個蝶豆花顏色contrast得好靚😜影相勁靚👍

☘️ Main - 主菜個豬鞍扒真係冇得輸,我冇諗過佢係咁juicy , 味道又好,份量仲好大添。切開里面係淡粉色,估計應該係慢煮才可以保持肉汁鮮嫩,推薦必食👍

☘️side order - 三個追加小食份量比正常order小,價錢平啲,對於想試多啲嘢嘅我哋就最好。我最喜歡個松露醬薯條,香脆可口,個芝士焗花椰菜都好味,拉絲芝士望見都流口水🤤 個酥脆單骨雞翼配阿根廷青醬就有少少乾,但味道都ok

☘️dessert - 朱古力心太軟配雪糕,流心朱古力好濃味,我個friend 好鍾意食,不過我因為減緊肥,所以只能試少少😔

今日呢餐真係有驚喜,下次可以再嚟試吓其他😋

午餐前菜沙律
蝶豆花檸檬特飲
黑松露醬薯條
酥脆單骨雞翼配阿根廷青醬
Signature  grilled pork  rack
Signature  grilled pork  rack    豬鞍扒
芝士焗椰菜花
朱古力心太軟配雪糕
  • 黑松露薯條
  • 單骨雞翼
2022-09-16 88 瀏覽
餐廳位於文青集中地D2 Place,呢度除咗有好多唔同嘅市集攤位之外,仲有好多適合年輕人去嘅餐廳㗎!呢間鬧市中既後花園餐廳,提供各類型打卡飲品酒類同食品,最適合放工或假日過嚟chill 下!牛肩肉叫左Medium ,煎得啱啱好,唔會過生或者過熟,肉質好嫩滑同散發陣陣香濃牛味,最特別嘅就係佢用咗肉桂調配左醬汁,好配呢款牛肉食,整體味道水準以上冬蔭公汁海鮮意粉冬蔭公汁夠晒香辣,意粉質地好爽口,同埋好索冬蔭公汁,所以好入味,美中不足係份量比較少,如果多啲意粉就好啦飲品方面叫左蝶豆花檸檬同巨峰乳酸,賣相好靚,好fresh好啱夏天飲,仲可以點一公斤,啱晒一班frds黎暢飲👍🏻呢度環境好舒服,是日係閒日晚上幫襯都坐滿晒人,人氣旺盛氣氛一流

牛肩肉

冬蔭公汁海鮮意粉

• 牛肩肉8安士
  • 冬陰功汁海鮮意粉
D2 Place多野食又多野行!行到攰想搵野食,食下pizza意粉咁,娘娘今日鐘意西餐想食意粉有咩計~💂🏻‍♀️《冬蔭公汁海鮮意粉》$168最大推就係呢個意粉!平時食開嗰啲卡邦尼,有時會好滯,所以就試吓呢個冬陰公汁😚估唔到好有驚喜!唔會太酸,但又幾開胃,配埋海鮮嘅鮮味真心唔錯!份量超多唔會得兩條hea你😌評分: 92.5/100💂🏻‍♀️《辣肉薄餅》$158佢嘅辣肉腸唔係紅色嗰款,係白色腸😂~娘娘認為比起平時出面嘅辣肉腸pizza又高左一個層次,加埋啲芝士同薄脆底,正呀!評分: 90/100💂🏻‍♀️《松露薯條(大)》$68一上枱啲薯條熱辣辣真係好正,又粗又大條(喂你諗緊咩!🤣🤣)份量又係多到食唔晒,不過松露粉嘅味唔係好夠香,如果係松露醬會更加正評分: 85/100💂🏻‍♀️《香蕉班戟配朱古力雪糕》$78香蕉班戟加埋咁多cream,仲有大大粒朱古力雪糕🍫🍦,基本上呢個配搭係唔會唔好食😎,有個甜品做結尾真係一餐飯完美嘅ending!都係一樣份量唔細,飽到幾乎食唔晒🫣!評分: 85/100️ 💂🏻《蘋果醋/蝶豆花檸檬》$58兩杯都夠大杯,不過價錢就唔算話好平~蘋果醋係你可以想像到嘅味道,唔錯,唔會太

💂🏻‍♀️《冬蔭公汁海鮮意粉》$168

評分: 85/100

💂🏻‍♀️《香蕉班戟配朱古力雪糕》$78
評分: 85/100

️ 💂🏻《蘋果醋/蝶豆花檸檬》$58
兩杯都夠大杯,不過價錢就唔算話好平~蘋果醋係你可以想像到嘅味道,唔錯,唔會太酸👌🏻蝶豆花檸檬就比較有驚喜😍甜度啱啱好,尤其係娘娘鍾意食甜嘢,而且蝶豆花嘅顏色同味道都好特別😚~
評分: 88.5/100

總結:
環境唔錯,D2 place咁多好嘢食,想食西餐嘅話可以嚟呢間試下,位置都幾闊落,見到有唔少人係一班朋友嚟聚餐,都幾舒服~野食夠大份🤪!
頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖
2022-08-29
2022-09-01 710 瀏覽
同囡囡去D2 place市集買嘢,順道到附近餐廳食晚餐。行到3樓見到 Food Garden ETC 西餐廳以花園為主調,環境優雅,寬敞座位,感覺好 chill食物質素幾好,值得一讚係地道港式甜品。香蕉班㦸🥞配朱古力雪糕🍨 $78班㦸質感鬆軟,皮薄不裂,包裏香蕉片,班㦸上面有忌廉和朱古力雪糕,彩色朱古力topping,好吸引呀!💖~夏威夷手工薄餅🍕 $158薄餅外皮香脆又好足料,配上香濃芝士🧀,煙肉香脆🥓、新鮮洋蔥🧅,清甜菠蘿🍍,口感豐富,味道清新,一口接一口,好味道。卡邦尼意粉🍝 $148香脆口感嘅煙肉,新鮮洋蔥,意粉爽口彈牙而且好掛汁,濃郁忌廉芝士夠creamy,令意粉變得濃厚。凍柚子蜜🍹 $46有一片薄荷葉點綴,柚子皮、檸檬汁和蜜糖混合而成,柚子蜜味道醇香清甜。熱檸檬蜜🍋 $30檸檬加上蜜糖,口感酸酸甜甜,解膩又滋潤。Food Garden ETC📍荔枝角長義街9號D2 Place一期3樓303-304號舖

以花園為主調,環境優雅,寬敞座位,感覺好 chill

食物質素幾好,值得一讚係地道港式甜品

香蕉班㦸🥞配朱古力雪糕🍨 $78

夏威夷手工薄餅🍕 $158

卡邦尼意粉🍝 $148

凍柚子蜜🍹 $46

熱檸檬蜜🍋 $30
檸檬加上蜜糖,口感酸酸甜甜,解膩又滋潤。

• 香蕉班㦸配朱古力雪糕
  • 夏威夷手工薄餅
  • 卡邦尼意粉
2022-09-01 104 瀏覽
今日難得黎到D2 Place行下,當然要到處搵下好東西食了,在途中被我發現了一家比較隱蔽的西餐廳Food Garden ETC😜,這家餐廳位於三樓,在外面看上去有點像是去了外國的感覺🙃如果是晚上較早去到的話,應該不用訂位,但是7點到8點去吃的朋友們就記得先訂座比較穩陣一點☺️餐廳的景觀有一點像田園的感覺🌴,環境比較清幽之餘座位又夠寬敞,坐下的時候會感到十分舒服😉職員有禮貌,會主動同我地打招呼👍🏻加上背景音樂🎶有點治愈的感覺,非常適合上班一族或者二人世界撐檯腳😂這家餐廳主打西餐,從餐牌已經可以看到不同類型的菜式,與朋友討論過之後,最終還是決定在不同的種類都點一點👅首先就是先來一個前菜:炸魷魚圈 $88比較經典的一個菜式,配上千島醬,口感非常特別😎另一個前菜就是鵝肝 $80好久沒有吃過鵝肝了,對上一次吃已經是吃自助餐的時候了,所以忍不住點了一個來試試😆那鵝肝獨特的香味,在食完還能留在口中一段時間原本想點一個蒜香海鹽焗大蜆的,誰不知道看到一個香蒜蜆肉意粉,價錢差不多,果斷點了這個香蒜蜆肉意粉 $168✨這蜆肉的數量也不少,而且意粉以蜆肉汁來配搭,吃到非常鮮味甜品方面香蕉班戟配朱古力雪糕 $78

首先就是先來一個前菜:炸魷魚圈 $88

比較經典的一個菜式,配上千島醬,口感非常特別😎

另一個前菜就是鵝肝 $80

甜品方面

香蕉班戟配朱古力雪糕 $78

從外型看上去就知道這是一級棒了,班戟裡面有切件的香蕉,加上朱古力雪糕,簡直就是絕配😁

焦糖燉蛋 $52

蛋味比較特別,與外面食到的焦糖燉蛋有點不同🤣
2022-08-31
  • 焦糖燉蛋
2022-08-30 84 瀏覽
Food Garden ETC荔枝角長義街9號D2 Place一期3樓303-304號舖荔枝角d2 place是九龍西新興起架年青人潮地, 入面好多有特式架手作或自家品牌小店, 入面架餐廳都是青年人喜歡STYLE.估唔到有間西餐廳, 價位檔次高一點。餐廳裝修預人一股田園風, 也是跟返D2 PLACE 風格, 跟朋友每人點了一份主菜再share,對於食肉獸, 點了$288香草檸檬燒香雞, 個雞肉有肉汁, 擠上檸檬汁 陣芳香同雞肉相襯,再加上伴碟的蔬菜, 顏色組合及擺盤也是美美的,不錯吃。$148蒜香海鹽焗大蜆,用牛油炒,鹹味同蒜味都幾重,仲有小小辣味。在D2 Place定價有點進取, 不過食得出有誠意, 味道也不俗。
荔枝角長義街9號D2 Place一期3樓303-304號舖

2022-08-30 53 瀏覽
早幾日放假嘅時候去咗呢一間喺荔枝角嘅餐廳食飯,真係非常之喜歡!跟住就叫咗呢個漢堡包,呢度嘅牛肉漢堡真係非常之Juice,而且牛肉嘅香味好好,牛肉同埋啲油脂分布平均,食落層次感充足!我仲叫咗一份美國肉眼扒配田園沙律,呢一度嘅牛扒真係吸引,肉質鮮嫩!

2022-08-25 105 瀏覽
雖然係通過開飯訂位訂2:30屬於下午茶時段,不過見餐牌用緊類似午餐餐牌。環境係幾chill,燈光明亮唔刺眼。由兩點半坐到接近五點都由得你,氣氛係適合成班同事肯俾多駛多些少錢食啲高質食物慢吹、講吓辦公室政治嗰種。食物總體亦處理得相對精緻。例如「田園沙律」角落一團白色物體驟眼睇以為水牛芝士,叉落去先知係至愛兼漏哂蛋黃汁嘅班尼迪蛋。隨咗常見嘅火箭菜、青瓜、車厘茄之類謽,又加咗啲松子、核桃碎,佐料用黑醋、蛋黃汁,豐富成個口感。而粟米粒咬落煙煙靭靭似糯米粟。田園沙律都要顯示不平凡。另一款前菜「南瓜湯」冇咁花俏難以太多着墨,但幼滑南瓜天然香甜味配以沒烘燶而脆的小片多士亦唔輸蝕。搵唔到理由唔試「鮮果冰茶」。厚切西柚入杯,底藴亦係鮮西柚汁,微甜與微苦之間。飲管米造,隨住時間流逝、吸收杯內濕氣會慢慢變曲,咬了一啖,有白米嘅天然甜味,鍾意就食埋。「蒜香蟹肉大蝦意粉」蟹肉冇碎成茸,反而係一舊舊小塊似由蟹鉗抽出嚟嘅形狀,食到蟹嘅鮮味。「炸魚薯條」唔似用鯰魚,反而似鰈魚口感,炸脆後亦無損鮮魚味及其嫰滑。傾傾吓薯條過咗兩個鐘食都繼續脆。「法國春雞」都唔駛用手掰開,肉質幼嫩用刀叉都輕易切開。
蒜香蟹肉大蝦意粉
法國春雞配田園蔬菜
「法國春雞」都唔駛用手掰開,肉質幼嫩用刀叉都輕易切開。
2022-08-22
下午茶
蒜香蟹肉大蝦意粉
2022-08-23 64 瀏覽
太耐冇行荔枝角啦D2都有幾多貓貓🐱用品賣👏入返啲貓🐱零食😻橫掂出到嚟😉食埋嘢先至走🏃🏻‍♀️成層都係食嘢嚟㗎喎🤔見到一間綠野仙蹤、田園感覺😍環境又舒服🥹就揀你啦😉牛肉漢堡配薯條~牛肉超Juice😙竟然有酸青瓜🥒蕃茄🍅洋蔥 🧅厚厚煙肉👍🏻😋😋味道很豐富👏仲有熱辣辣脆口嘅薯條😍卡邦尼意粉🍝味道、分量啱啱好👍🏻配一條條厚身嘅煙肉條👏👏口感唔錯👍🏻再叫多個甜品😋Cheese cake ~一口兩啖味道,芝士味同朱古力味都有👏👏
太耐冇行荔枝角啦
D2都有幾多貓貓🐱用品賣👏
入返啲貓🐱零食😻
橫掂出到嚟😉
食埋嘢先至走🏃🏻‍♀️
成層都係食嘢嚟㗎喎🤔
見到一間綠野仙蹤、田園感覺😍
環境又舒服🥹
就揀你啦😉