2021-02-14
有別於而家大部分嘅白色小清新cafe路線 fineprint係走非常型格嘅黑色金屬風🖤格調十足 尤其好鍾意佢嘅黑色雲石枱😆而且佢哋嘅嘢食質素都好唔錯🤓-✏️White Chocolate Macadamia Cookie ($35)好肥仔嘅一個曲奇口味🤪其實每次嗌親白朱古力嘅嘢 最驚嘅就係佢勁甜 但呢個嘅甜度幾適中 不過就唔係我想像中嘅軟曲奇質感 而係偏脆身少少嗰種 但果仁落得唔多 變左果仁香唔突出🤔〰️✏️Half and Half ($90)Half Avo Toast 🥑 | Half Tomato Feta Salad 🍅選擇困難症嘅 揀呢個最好 每樣都可以試啲🤭顏色非常鮮豔 外貌好吸引 其實一上枱有俾佢嘅份量驚喜咗😆配料好多 整體好大份 連塊多士都係🤭先講avo toast🥑 牛油果質感好軟滑新鮮 好簡單嘅調味搭配面頭嘅香草已經足夠 亦都突顯出牛油果嘅新鮮😛另外嗰半嘅味道就更豐富 彩色車厘茄配住大量嘅feta cheese 芝士鹹香好突出 不過芝士份量可以減少啲啲 因為後期有種越食越鹹嘅感覺🤣吐司烘得好香脆 而且內裏帶點煙韌口感 而且偏厚切 食落感覺好好 推介啊❤️
〰️
✏️Half and Half ($90)