📷外賣店位於金輝徑,佢哋主打手工酸種pizza 🍕同自家製burger 🍔,係店前可以見到師傅整pizza 添📸🍴招牌食肉獸手工薄餅💰HK$125酸種手工薄餅係佢哋嘅招牌,又點可以唔試😎Pizza 係即叫即整,可以係店前睇到師傅由粉團揉成薄餅,再搽上番茄醬同鋪上配料,整完即刻焗,真係新鮮熱辣🤤Pizza料有雞肉、辣肉腸、香腸、肉丸、水牛芝士、紅辣椒泡菜、墨西哥辣椒同羅勒葉,當然唔少得番茄醬啦🤗配料份量真係非常多,味道好豐富,不過雞肉就鞋咗少少🤏🏻Pizza 皮係人手揉,pizza 底偏薄,批邊就厚身啲,食落邊邊係偏硬身,有少少似食緊法包咁😗墨西哥辣椒嘅辣味令成個pizza 更加惹味🍕🍴水牛雞肉漢堡💰HK$75個🍔好巨型呀‼️Burger 入面夾住大大塊雞胸肉、水牛芝士、番茄、生菜、洋蔥、椰菜沙律,餡料豐富🤤漢堡包中間搽咗牛油醬增添香味,雞胸肉超大舊但偏乾身,配料好多但略厭太多沙律醬,令到個包過濕,粉啲醬會更好👍🏻跟餐仲配埋即炸薯條同可樂,幾抵👐🏻🍴蒜香脆雞翼💰HK$45新鮮炸起非常脆卜卜,雞翼醃過幾入味,係惹味邪惡之選😈🍴黑松露炸蝦💰HK$52一共5大條,份量都幾多,新鮮炸起熱辣辣但炸粉

🍴招牌食肉獸手工薄餅
💰HK$125
酸種手工薄餅係佢哋嘅招牌,又點可以唔試😎

🍴水牛雞肉漢堡
💰HK$75
個🍔好巨型呀‼️
跟餐仲配埋即炸薯條同可樂,幾抵👐🏻

🍴蒜香脆雞翼
💰HK$45
新鮮炸起非常脆卜卜,雞翼醃過幾入味,係惹味邪惡之選😈

🍴黑松露炸蝦
💰HK$52
一共5大條,份量都幾多,新鮮炸起熱辣辣但炸粉較厚,另配嘅黑松露醬唔算好濃
2025-02-20 779 瀏覽
一直想試呢間新開的手工薄餅店,每次都見到師傅喺度整餅,好吸睛。今晚仲要試左,即叫即焗,真係好正😍👍🏻✨ 招牌食肉獸手工薄餅 ✨ $125如你同我一樣係一等一食肉獸😂呢個薄餅就啱晒你。首先,用料十足❗️入邊有意大利辣香腸、肉丸、雞肉粒等配料,肉香四溢,口感豐富。還搭配紅辣椒泡菜及墨西哥辣椒,食起嚟香辣惹味😍餅底厚度適中及香脆,芝士量十足,拉絲效果一流,我屋企人食到舔舔脷😋✨ 煙肉芝士和牛漢堡✨$85大個且賣相吸引🤩和牛漢堡扒多汁扯啖啖肉,煙肉煎得金黃香脆,配上濃郁的芝士,新鮮蔬菜及鬆軟的漢堡包,口感層次分明,每一啖都令人好滿足。✨ 西班牙朱古力吉拿棒✨$42甜品非常多樣,估唔到有我最愛嘅西班牙甜品💖。吉拿棒炸得外脆內軟的,一啖下去,流心的朱古力醬非常濃郁,甜而不膩,是完美的飯後甜品。✨ 即製甜甜圈✨$50甜甜圈即叫即製,熱辣辣勁好食。外皮酥脆,內裡鬆軟,選了雜莓及朱古力味。雜莓味酸甜清新,朱古力味濃郁香滑,兩款口味各有特色,值得一試。好多食物都係即叫即做,質素好高且份量十足,絕對值得支持🙌🏻🙌🏻🙌🏻想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。 #big_big_foodie #big_big_f

✨ 招牌食肉獸手工薄餅 ✨ $125

✨ 煙肉芝士和牛漢堡✨$85
西班牙朱古力吉拿棒

✨ 西班牙朱古力吉拿棒✨$42

✨ 即製甜甜圈✨$50

#big_big_foodie #big_big_foodie食勻元朗
西班牙朱古力吉拿棒
即製甜甜圈
👨🏻‍🍳FATTYBOI Pizza and burger (元朗)📍元朗金輝徑28號好盛洋樓地下14A號舖 「有驚喜‼️以後gathering直接order呢間🤤」 已經成功躋入我既top 3 pizza and burger🤤仲要系即叫即整既酸種手工薄餅!!最平$90吾使有一大個🤤朋友H介紹,終於去食。佢既薯條系黃金脆薯!!🥹🫶🏻my fav!! 同埋呢間小店雖然有兩個大男人主理,但系店內出乎地乾淨🤤 👍🏻🍽️招牌食肉獸手工薄餅 $125見師傅整就好治癒,超多材料 ,而且師傅一D都吾吝嗇,狂落狂灑🤤拎到返屋企仲有餘溫,雖然芝士已經吾系點拉絲,但系芝味濃郁,煙靭有咬口🤤底部既蕃茄醬汁帶到成個pizza都超惹味開胃!!辣肉腸、肉丸、雞肉、香腸,再配上紅辣椒、墨西哥辣椒、羅勒超好食!!🥹🥹🥹瞬間食左兩件🙈要去包邊都吾會好硬🤤就咁食已經好好食!!‼️但系‼️配埋黑松露蛋黃醬,真系絕了‼️‼️類似Dough Bros,但系好食過Dough Bros超多!!無蘸醬,本身個pizza都好食,蘸左系bonus,加分!!🤤 👍🏻🍽️經典和牛漢堡 $82又系手工即製🤤材料新鮮,蔬菜爽脆,加埋醬汁、靚和牛,原來已經好
📍元朗金輝徑28號好盛洋樓地下14A號舖

「有驚喜‼️以後gathering直接order呢間🤤」

仲要系即叫即整既酸種手工薄餅!!
最平$90吾使有一大個🤤
朋友H介紹,終於去食。
佢既薯條系黃金脆薯!!🥹🫶🏻
my fav!!

同埋呢間小店雖然有兩個大男人主理,
但系店內出乎地乾淨🤤

👍🏻🍽️招牌食肉獸手工薄餅 $125
見師傅整就好治癒,
超多材料 ,
而且師傅一D都吾吝嗇,
狂落狂灑🤤
底部既蕃茄醬汁帶到成個pizza都超惹味開胃!!
辣肉腸、肉丸、雞肉、香腸,
再配上紅辣椒、墨西哥辣椒、羅勒
超好食!!🥹🥹🥹
瞬間食左兩件🙈
要去包邊都吾會好硬🤤
就咁食已經好好食!!
‼️但系‼️
配埋黑松露蛋黃醬,真系絕了‼️‼️
無蘸醬,本身個pizza都好食,
蘸左系bonus,加分!!🤤

👍🏻🍽️經典和牛漢堡 $82
又系手工即製🤤
材料新鮮,蔬菜爽脆,加埋醬汁、靚和牛,
原來已經好好食😋
Burger好著重麵包,
包吾好食,入面好食都扣分,
但系佢地用既奶油麵包,好軟糯煙靭,無空氣感,一D都吾乾身,超好食!!🤤
法式薯條
黑松露薯條

👍🏻🍽️法式薯條 $25
👍🏻🍽️黑松露薯條 $35
系黃金脆薯!!omg🥹🥹🥹
same as 壽司郎🥹
師傅落左好多黑松露醬去整薯條,
超香濃,又吾鹹,好正🥹
法式薯條(黃金脆薯)就咁食已經好好食!!

👍🏻🍽️黑松露脆蝦 $52
超crispy🥹
開聲聽!!超脆!!
入面原條蝦,好好食🥹
蘸黑松露蛋黃醬超惹味,多人食真系要叫多D🙈
會吾夠分🙈🙈

👍🏻coke cola $17
必配經典可口可樂!!
佢地仲有藍妹啤酒,好貼港😆

下次gathering又有新選擇!!
激推!!
難怪網上外賣平台都系咁出訂單👍🏻
朋友好介紹😝

法式薯條
黑松露薯條
2025-03-26 244 瀏覽
放工後經過元朗見到呢間fattyboi,有手工pizza 仲有各款快餐小食,好吸引。決定買外賣返屋企食。即叫即整都好快可以攞。企係門口嘅大玻璃窗,見到廚房入面嘅情況,可以娛樂客人。蒜香雞翼用單邊雞翼嘅方式嚟炸,食得好方便,味道亦都更容易滲入去。由於係用薄薄嘅炸粉漿包裹住,所以肉汁仍然保留到係雞翼裡面,外脆之餘裡面又多汁。黑松露脆蝦唔好以為用嚟炸嘅蝦肉就麻麻地,首先蝦肉都係十分新鮮,肉質爽口彈牙之外,味道都鮮甜嘅,熟度剛剛好,唔會過老。炸漿外層唔會過厚,啖啖嘅黑松露香味充滿整舊炸蝦。招牌食肉獸手工pizzaPizza 係正宗嘅薄底pizza, 味道因此唔會俾厚厚嘅餅底打亂材料混合嘅味道,又唔會咁飽同太滯,可以好好享受個味道。火喉又控制得好好,無論材料又唔會過熟又唔會唔夠時間水份太多。經典和牛漢堡味道口感都係滿足感十足嘅burger. 厚度適中,令到可以一每啖都可以一次過食哂幾層嘅材料。和牛扒肉味同油脂都好理想,配搭車打芝士真係一個不敗嘅組合。

蒜香雞翼

招牌食肉獸手工pizza

1939 瀏覽
2025-03-26 135 瀏覽
🐽 招牌食肉獸手工薄餅餅底係薄脆型,邊位帶啲焦香咬落好香口。茄醬酸甜平衡,芝士量夠曬足料,拉絲效果一流。辣香腸同墨西哥辣椒嘅辛香好出,雞肉丁同肉丸都醃得入味,整體係啱曬鍾意濃味嘅食肉獸🐽 經典和牛漢堡個包身烘得脆得嚟唔乾,M4和牛肉真係有料到,咬落肉汁爆出嚟,牛味濃但唔膻。焦糖洋蔥煮得夠淋甜,車打芝士半融狀態最正,酸瓜同生菜夠凍夠脆,平衡返啲油膩感🐽 脆香雞翼外皮炸得似蜂巢咁脆,咬落索索聲但完全唔油。醃得夠入味連雞胸位都唔鞋,蒜蓉汁分開上,自己調味幾貼心🐽 黑松露薯條即炸熱辣辣,幼身薯條勁脆口。黑松露醬落得重手,仲撒咗啲黑松露增加香氣
🐽 招牌食肉獸手工薄餅

🐽 經典和牛漢堡

🐽 脆香雞翼

🐽 黑松露薯條
2025-03-19 103 瀏覽
元朗有間隱世小店,專做手工Pizza和特色漢堡,絕對值得一試!我點了野生蘑菇Pizza($132),即叫即製,香氣四溢。黑松露香味配馬蘇里拉芝士、新鮮蘑菇和芝麻菜,再淋上一層松露油,香到不得了!Pizza外皮香脆,內裡柔軟,連外帶回家都依然美味。另外試了M4和牛漢堡($82),和牛多汁嫩滑,配焦糖洋蔥和車打芝士,味道豐富濃郁。再加黑松露薯條($35),香氣撲鼻,和蒜香雞翼($45),外皮酥脆,肉嫩多汁。最後還有手製冬甩,檸檬蛋黃和草莓兩款,小朋友超喜歡,酸甜開胃!

外賣自取
好味指數😋😋😋😋😋回頭指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗🤗同朋友一齊響元朗準備買外賣去朋友屋企食,路過呢一間外賣小店,見到佢整緊手工pizza,好似好吸引,就決定試吓!🍴煙肉芝士和牛漢堡($85)見到因為加煙肉都只係加$3 ,就梗係加埋煙肉啦!呢款漢堡做得好出色,M4和牛漢堡扒非常Juicy,好多肉汁流出嚟,煙肉好香脆,佢嘅黑松露蛋黃醬汁同個burger味道好夾,加埋芝麻菜、蕃茄、酸瓜、蘑菇、洋蔥圈,真係大滿足!呢個漢堡仲配有薯條,炸得非常香脆,而且個調味亦都令人食到停唔到落嚟~🍴招牌食肉獸手工薄餅($125)望住佢整我哋個pizza嘅手藝非常純熟,一推一拉好有功架!佢哋做嘅手工pizza係薄嘅,個邊烤到好香脆,帶有煙靭口感,pizza上面有蕃茄醬、mozzarella cheese、pepperoni、肉丸、雞肉、香腸、紅辣椒、墨西哥辣椒、羅勒,用料十足,佢嘅辣椒都幾辣,如果唔食得辣嘅就要小心啲,不過我就好鍾意食!🍴黑松露脆蝦($52)一盒有六隻,炸皮唔會好厚,蝦都唔會好細隻,幾爽口,配埋黑松露蛋黃醬食,好味!🍴即製甜甜圈($50)有少少想試甜品,本身有諗緊想試西班牙朱古力吉娜棒,定係即製
好味指數😋😋😋😋😋
回頭指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗🤗

🍴煙肉芝士和牛漢堡($85)

黑松露蛋黃醬薯條
🍴招牌食肉獸手工薄餅($125)
招牌食肉獸手工薄餅

🍴黑松露脆蝦($52)
黑松露脆蝦

🍴即製甜甜圈($50)
有少少想試甜品,本身有諗緊想試西班牙朱古力吉娜棒,定係即製甜甜圈?最後我哋決定試甜甜圈,本身$25一個,三個係$65 ,但因為覺得未必食得晒,就決定叫兩個!佢有六款餡料可以選擇,揀咗檸檬蛋黃醬同埋雜莓,我自己覺得檸檬蛋黃醬比較好食,因為相對雜莓會比較酸,可以平衡到甜甜圈嘅甜味,食落冇咁膩,甜甜圈外脆內軟,因為即叫即製,熱辣辣勁好食!
即製甜甜圈

🍴可樂($17)啤酒($18)

整體上兩款主食都非常出色,開頭以為佢只係做Pizza做得好食,原來竟然個和牛漢堡都非常出色,千祈唔好錯過!而且性價比非常高,如果嚟開元朗,真係要嚟試吓呢一間小店!

20 分鐘 (外賣自取)
黑松露蛋黃醬薯條
2025-03-09 128 瀏覽
去野餐緊係買的方便又食得滋味既野啦!今日去郊外玩就買左個Pizza & Burger帶去chill住食🤩眾所周知元朗多戶外郊遊地區, 而呢間係元朗既Pizza店就岩哂我地買完立即去, 食既時候仲熱辣辣, 仲要係現場立即手工製作!正👍🏾1/ The Fishman pizza🍕 $135水牛芝士滿滿鋪係pizza面上, 加上同樣滿滿既蝦肉配埋辣椒醃菜食落口感超級豐富😍 大推呢款2/ 煙肉芝士和牛漢堡🍔 $85不得不說真係好抵食, 大大個burger仲要有埋即炸薯條, 而包入邊件和牛扒好厚又juicy, 啖啖都係肉香味, 煙肉配芝士再加埋蕃茄多重口感😍3/ 蒜香脆單骨雞翼 $45炸到超香口, 內裡肉欣鮮嫩. 蒜香味濃郁, 我地超快就KO左😂4/ 西班牙朱古力吉拿棒 $42俗稱嘅鬼佬油炸鬼, 外層酥脆內裡滿滿朱古力醬, 甜而不膩, 口感好特別, 呢刻其實好想要杯咖啡🥹 呢個價錢有4條👍🏾

1/ The Fishman pizza🍕 $135

2/ 煙肉芝士和牛漢堡🍔 $85

3/ 蒜香脆單骨雞翼 $45

4/ 西班牙朱古力吉拿棒 $42
外賣自取
❤️‍🔥元朗高質Pizza店 新鮮手製Pizza 仲有burger 各類小食 冬甩 全部都好好味🤤👍🏻烤雞手工薄餅 $115鋪內有大玻璃窗 可以睇住佢哋即製Pizza 望住佢哋落超多餡 好豐富 食落餅底煙靭又脆又有口感 醬料餡料都好豐富 每一啖都好滿足🥰👍🏻經典和牛漢堡 $82和牛肉質柔軟 肉味濃又Juicy🤤 配搭新鮮蔬菜&醬料 平衡肉嘅油膩感 味道更可口👍🏻👍🏻黑松露薯條 $35脆炸薯條 仲要份量都幾多 蘸黑松露醬一齊食 份外滋味😋👍🏻甜甜圈 (檸檬蛋黃醬 & 朱古力)即製甜甜圈 熱辣辣 檸檬蛋黃醬 酸meimei 好開胃🫰🏻 朱古力醬 濃郁又夠甜 餡料味道豐富濃郁 下次經過必定encore🤤

👍🏻烤雞手工薄餅 $115

👍🏻經典和牛漢堡 $82

👍🏻黑松露薯條 $35
脆炸薯條 仲要份量都幾多 蘸黑松露醬一齊食 份外滋味😋

👍🏻甜甜圈
(檸檬蛋黃醬 & 朱古力)
15 分鐘 (外賣自取)
  • 經典和牛漢堡
  • 甜甜圈
[✨元朗FATTYBOI Pizza and burger ]🔸招牌食肉獸手工海鮮薄餅 $125呢度嘅招牌薄餅主打手工薄批,好香脆有咬口;餡料好豐富,有辣香腸、雞肉丁、肉丸等等,咬落口充滿肉香同芝士味好惹味,水準真係唔錯。🔸經典和牛漢堡 $82足料漢堡,睇個樣已經好靚仔,M4和牛肉質鮮嫩多汁,配搭蕃茄生菜配料等,味道均衡,必試!🔸蒜香脆雞翼 $45一盒八隻單骨雞翼,好食又方便。雞翼皮脆肉嫩,蒜香味濃郁,好食!🔸黑松露脆蝦 $52炸粉唔厚,即叫即炸所以真係好脆口,加上蝦肉彈牙,黑松露味濃郁,係一份好吸引嘅小食。————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結一間幾有驚喜嘅小店,Pizza店香港都幾常見,但真係可以睇到廚師即場製作嘅舖頭就真係比較少有,雖然係外賣店,但水準真係超哂班,好值得一試!📍FATTYBOI Pizza and Burger🏠元朗金輝徑28號好盛洋樓地下14A號舖@fattyboipizzaburgerhk #jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852fo

🔸招牌食肉獸手工海鮮薄餅 $125

🔸經典和牛漢堡 $82

🔸蒜香脆雞翼 $45

🔸黑松露脆蝦 $52

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍FATTYBOI Pizza and Burger
🏠元朗金輝徑28號好盛洋樓地下14A號舖

@fattyboipizzaburgerhk #jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #元朗好去處 #元朗食好西 #元朗餐廳 #撐小店 #和牛漢堡 #手工Pizza #fattyboi #惹味小食 #即製Doughnuts #元朗美食 #食在元朗 #漢堡 #手工薄餅 #元朗美食 #必試街頭小吃 #100家探店計劃 #香港探店 #寶藏餐廳分享 #惹味之選
2025-02-20 117 瀏覽
Meat Lovers 招牌食肉獸手工薄餅**,呢款薄餅用上番茄醬、馬蘇里拉水牛芝士、意大利辣香腸、肉丸、雞肉丁、香腸、紅辣椒泡菜、墨西哥辣椒同羅勒,每一口都充滿咗濃郁嘅肉香同香料嘅味道,絕對係肉食愛好者嘅首選。 接著係 **The Company Burger 煙肉芝士和牛漢堡**,呢款漢堡用上M4和牛肉餅、蘑菇片、奶油麵包、芝麻菜、番茄、酸瓜、車打芝士、香脆洋蔥圈同煙肉,每一口都能感受到和牛嘅嫩滑同香味,再加上香脆嘅配料,真係非常滿足。 另外,我哋仲點咗 **Truffle Fries 黑松露薯條**。黑松露嘅香氣同薯條嘅香脆完美結合,非常值得推介。 最後係 **Crispy Chicken Wings 蒜香脆雞翼**。雞翼外層香脆,內裡嫩滑,再加上蒜香醬汁,味道非常濃郁,絕對係一道令人回味無窮嘅小食。

元朗用心手作小店 - FATTYBOI Pizza and burger 🍕,係即叫即製既手搓pizza ,仲可以喺櫥窗望到師傅手拉pizza,完全體驗到師傅嘅用心🤩✔️招牌食肉獸手工薄餅🍕即叫即整,師傅用酸種麵粉搓出薄底,經烤焗過後,Pizza非常鬆脆,另外加上大量材料如辣肉腸,雞肉,肉丸,三色椒🫑,洋蔥🧅,磨菇等配料,好足料的薄餅,咬下去仲有拉絲芝士🧀,香口四溢。✔️經典和牛漢堡 🍔份量超大,店家更運用M4和牛漢堡扒,和牛漢堡扒煎得恰到好處,完全鎖死肉汁,咬下去好juicy,超滿足🥳✔️ 蒜香脆雞翼🧄雞翼炸至金黃色,每隻雞翼都充滿蒜香味道,香脆可口卻不油膩🐔✔️黑松露薯條🍟黑松露薯條炸到金黃酥脆,超重黑松露味,每口都散發出濃郁嘅黑松露香味,黑松露愛好者不能錯過💕

✔️招牌食肉獸手工薄餅🍕

✔️經典和牛漢堡 🍔

✔️ 蒜香脆雞翼🧄
雞翼炸至金黃色,每隻雞翼都充滿蒜香味道,香脆可口卻不油膩🐔

✔️黑松露薯條🍟

住元朗一向都好多野食,見到呢間手工pizza又想試,一於又叫返屋企試試!Pizza係即叫即整,非常新鮮,又可以一路睇住佢整,幾得意。見到個pizza係勁爆多料,2個人食呢度都幾多。招牌食肉獸手工薄餅 HK$125有馬蘇里拉手牛芝士、辣肉腸、肉丸、雞肉丁、香腸、紅辣椒泡菜、墨西哥辣椒、羅勒。配料非常多,見到都是滿滿的肉,非常滿足。煙肉芝士和牛漢堡 HK$85煙肉都好大塊,包是比較鬆軟的。A4和牛都好juicy,價錢少貴不過都合理。黑松露薯條 HK$35薯條是幼身,唔算太重黑松露味。蒜香脆雞翼 HK$45呢個開邊雞翼都好正,好脆身又好咬。
住元朗一向都好多野食,見到呢間手工pizza又想試,
一於又叫返屋企試試!
Pizza係即叫即整,非常新鮮,
又可以一路睇住佢整,幾得意。
見到個pizza係勁爆多料,2個人食呢度都幾多。
招牌食肉獸手工薄餅 HK$125
配料非常多,見到都是滿滿的肉,非常滿足。
煙肉芝士和牛漢堡 HK$85
煙肉都好大塊,包是比較鬆軟的。
A4和牛都好juicy,價錢少貴不過都合理。
黑松露薯條 HK$35
薯條是幼身,唔算太重黑松露味。

蒜香脆雞翼 HK$45
呢個開邊雞翼都好正,好脆身又好咬。
2025-02-17 95 瀏覽
之前食lunch嘅時候經過見到新開咗間pizza店,見係即叫即拉幾好食咁,所以就黎試吓。叫Meat Lovers 招牌食肉獸手工薄餅 $125即叫即拉,仲要直接睇到成個製作程序。大約等15分鐘就可以拎得材料有意大利辣香腸、肉丸、雞肉丁、香腸、紅辣椒泡菜、墨西哥辣椒等。材料非常豐富,CP值高。少少辣,味道超香。Wagyu Burger 經典和牛漢堡 $82份量好大,材料新鮮,和牛有濃郁嘅牛味,仲有超多嘅肉汁蒜香脆雞翼 $45炸得非常香脆,少少辣,非常惹味西班牙朱古力吉拿棒 $42去西班牙食完之後就迷上咗churros, 見到呢間有得食,當然叫來試吓炸得香脆,而且鬆化。入面已經有朱古力醬,唔使自己再點醬好方便

叫Meat Lovers 招牌食肉獸手工薄餅 $125

Wagyu Burger 經典和牛漢堡 $82
份量好大,材料新鮮,和牛有濃郁嘅牛味,仲有超多嘅肉汁

蒜香脆雞翼 $45
炸得非常香脆,少少辣,非常惹味

西班牙朱古力吉拿棒 $42

果日係元朗搵野食,睇到依間即製手工pizza好吸引,即刻買左試下🥰又真係有驚喜woo🌟The Hawaiian 夏威夷風情手工薄餅 $112Pizza我哋就叫咗最經典嘅夏威夷風味,可以透過玻璃見到師傅由麵團開始搓,到放餡,入面有番茄醬、馬蘇里拉水牛芝士、火腿、菠蘿。pizza 批底厚薄好適中,而且好煙韌。餡料落得一啲都唔手軟👍性價比超高。🌟Wagyu Burger 經典和牛漢堡 $82和牛漢堡都好厚身亦都好多汁,而且麵包好軟熟👍加上生菜、番茄、酸瓜、洋蔥口感更加豐富🌟Crispy Chicken Wings with Garlic Sauce 蒜香脆雞翼 $45雞翼炸得好香脆點賣蒜蓉醬超級惹味👍而且佢份量都有好多嘅,都幾抵食㗎。佢嘅雞翼仲要係單骨雞翼👍啱晒我呢啲懶人🌟Freshly Made Doughnuts即製甜甜圈($25)超級大推佢呢個冬甩👍佢呢係即叫即炸嘅,朱古力味超好味而且朱古力醬好多已經爆晒醬👍🍴FATTYBOI Pizza and burger (元朗)📍元朗金輝徑28號好盛洋樓地下14A號舖‪+852 9607 4299‬

🌟The Hawaiian 夏威夷風情手工薄餅 $112

🌟Wagyu Burger 經典和牛漢堡 $82