2021-10-20
今次走到嚟中環try try呢間被評為全港Top 5 Burger店! 呢度burger價錢 around $100-200,價錢偏高價,但睇相就知份量都真係好大份, 我哋2個人嗌咗兩個burger一份薯條已經飽到投哂降🙈 (我見隔離枱都係一份burger一份薯條share🤫)🍔Chicken Carbonara Burger $160餐廳研發咗Carbonara融合Burger呢道創意料理,100%還原卡邦尼意粉醬汁,非常濃郁creamy, 中間夾有相當大塊嘅厚燒雞肉,美中不足係肉質燒得少乾, 但由於佢嘅醬汁真係調得太好味太邪惡, 我覺得都值得一試嘅👍 (唔知餐廳會唔會考慮加埋卡邦尼意粉喺menu呢🤣 我會想試🙈)🍔Classic 2.0 Burger $155呢款burger有兩款芝士可以自選其一,分別係Stilton Cheese同Raclette Cheese,配咗一款煎得焦脆薄碎嘅beef patty, 個人覺得呢款嘅amazing程度冇上面嗰款咁高,食落好重牛味,帶有少少Tomato chili jam特別香口👍 下次有興趣會想試埋佢另外幾款Beef Burger😋
🍔Classic 2.0 Burger $155