2005-07-17 19 瀏覽
朋友請食飯,介紹這兒,環境果然不錯,很開揚;午餐叫了羊扒餐,海鮮湯幾正,麵包亦很熱,不過略為硬,羊扒幾嫩,個汁都幾好味,飲品就唔得啦,凍奶茶完全冇味,甜品亦都麻麻,只是賣相不錯,若果想嘆個舒適的午餐,都可以考慮.
2005-06-06 10 瀏覽
03/06/2005 (Friday) lunch食物就中上, 但係環境就一流, 個海景唔錯, 可以望到會展山頂同九龍果面. 我去果日係下晝, 果陣天朗氣清, 個景真係好靚. 相信夜晚0黎會仲迷人.不過都幾難搵到個侍應, 好似唔多夠人手, 服務係一般啦.
03/06/2005 (Friday) lunch

不過都幾難搵到個侍應, 好似唔多夠人手, 服務係一般啦.
2005-05-27 4 瀏覽
今個星期二去食, 個環境都唔錯, 服務ok, 不過只有set dinner, 冇乜選擇.
(非會員)
2004-04-18 10 瀏覽
我今日與朋友兩個人各自叫一個set dinner, 用恆生卡找數有85折, 但都要差不多每位400元.食品質素一般, 但賣相及環境真係好靚, 全海景, 今晚天雨關係, 望得唔多清楚, 相信在中午去食會好一點, 好適合情侶在窗口位去食. 好鬼正. (這兒有好多明星幫襯, 關心妍也曾在這兒拍music video), 拍拖來此處食是會好d, 服務都算不錯由於我是第一次來這裏, 在晚上大廈門口已落閘, 找這裏比較困難, 加上大廈的保安人員十分無禮貌, 差點兒便離開
2004-02-06 4 瀏覽
同男友兩個人食, 各自叫一個set dinner.食品質素一般, 但賣相頗佳, 明顯廚師有花過心思.環境真係好靚(全海景, 可惜因天雨關係, 望得唔多清楚), 好適合情侶去食. window side既位有限, 最好訂檯時講明.因為識人, 所以有30% off, 埋單$600有找... 老實說, 去到真係淨食環境同氣氛, 唔係有折就真係好唔抵食...
同男友兩個人食, 各自叫一個set dinner.
食品質素一般, 但賣相頗佳, 明顯廚師有花過心思.
2004-01-30 0 瀏覽
我都係星期六黎o既!o個日我同爸爸媽媽一齊黎, 佢set lunch有3個選擇, 我地一人點一個! 我叫左酥皮海鮮意粉, 爸爸要減肥, 所以佢要煎魚...媽咪就要左個肉眼扒!首先有碗蘑菇忌廉湯, 好creamy好正...之後個main course, 我個意粉好似個面盤咁大!!!同埋裡面好似乾得滯! 我媽咪同爸爸個牛扒同魚就唔錯!之後就有甜品, 係blueberry puff, 不過不失咁啦...最後有杯咖啡作結...total $98. 咁豐富o既lunch再加埋無敵靚景, 雖然食物質素唔係好超卓, 但係真係值得黎一黎!!!
我都係星期六黎o既!
首先有碗蘑菇忌廉湯, 好creamy好正...
2004-01-19 4 瀏覽
上個星期六原本想去佢地集團係31/F 個間食, 點知原來lunch 只開1-5, 所以就去左係38/F 呢間, 如果大家睇過"俗世情真"成日都影住一間好靚既落地餐廳,就係佢啦.食物方面一般,賣相都唔錯啦,但勝在環境搭夠,地方比想像中小,可以包場,周圍都係白色佈置,都幾舒服,又可居高臨下,夠晒煞食! 價錢都唔算太貴, lunch - HK$98 per head (Sat), 比同區上樓食品就貴少少
(非會員)
2002-12-09 9 瀏覽
睇過佢個website覺得環境好靚所以去試下, 地方比想像中小, 如果包場用作gathering大概可以容納30-40人左右(洗手間男女格各一咋), 周圍都係白色佈置, 都幾舒服& romantic, 做結婚派對幾不俗, 同埋望到個維港景都夠晒煞! 不過食物方面就真係一般, 分量都唔夠男仔食, 可以改進下! 既然食方面一般, dinner menu 做平D會比較合理囉, $380 per head 淨食環境就奢侈o左D o勒!! 咁o既價錢可以去cova食龍蝦佢仲有找添啦!! 一句講晒, 去呢度淨係可以食環境囉!!