2017-04-30 867 瀏覽
呢度一直係我既飯堂,因為我係 VTC 職員,午餐有 85 折優惠,感覺好抵!之前泡菜豚肉定食一直係我既至愛,見佢轉左新餐牌,試一試新野先今次試佢新出既牛肉漢堡扒定食,size好厚,肉汁豐富,加埋洋蔥一齊食味道好夾我同事就試左珍寶秋刀魚定食,好大條,廚師燒得好香口,值得一讚而家午餐多左個甜品送入面係紅豆餡,口感良好,味道比較普通,可以一試。還是我的最愛泡菜豚肉定食最好味,我好多同事每次都係食呢個set,必試推介
而家午餐多左個甜品
珍寶牛肉漢堡扒定食
燒珍寶秋刀魚定食
珍寶牛肉漢堡扒定食
燒珍寶秋刀魚定食
  • 泡菜豚肉定食
2017-04-27 615 瀏覽
我一直都有幫襯這間食店,因為置富食肆不多,選擇甚少,這間環境是最舒服,選擇亦較多。其中"比目魚西京燒"係我老婆既至愛,Size好大塊,燒得好香好入味,定食仲會跟埋前菜和蒸蛋,佢話每一次食完都好滿足我就比較喜歡佢地既牛小排鐵板飯,入面加左好多蒜片和洋蔥,未食聞倒已經好香另外值得一讚佢地既服務,每次去個經理都記得我食咩野,好細心又有笑容,不過見佢地都幾辛苦成日得一兩個員工,要加油啦建議既係佢地個餐牌好似好耐無轉過,有時食得多都有少少悶,希望盡快會有新產品出啦!
,定食仲會跟埋前菜和蒸蛋,佢話每一次食完都好滿足
2017-04-25
用餐優惠
現金券
  • 比目魚西京燒
  • 美國牛小排鐵板飯
2017-04-08 481 瀏覽
在沒有什麼選擇下,就進了這家日料食晚飯。叫了一客吉列豬排定食,本應見圖流哂口水,一心等食滿足味覺同個胃。來到之後,豬排上面D油仲係水汪汪,好似炸完再浸先上台,完全無king過。這應該一般茶記的廚也不會犯的錯吧!偏偏他們的炸物就是這樣。炸雞軟骨又係,啖啖油!之前食過蒜香牛肉,味道似港式多過日式!本人覺得這家的廚完全唔掂。食過兩次後,真的不會再去。連我自己煮都好味過這家一大截。作為一家飯店,至少請不要難食吧!為了不要浪費,食到再後是真的食之無味 棄之可惜!求這家店反省下!
2017-01-08 390 瀏覽
今天是星期天,我們ㄧ家人剛剛温完習,就在樓下商場吃飯,我們就看到這間 Domon 的食物好像很好吃。我們在那裏吃了很多食物,例如:牛油拉麪、豚角拉麪、餃子、雞翅勝等。我們回到家裏還有一樣重要的節目,就是切蛋糕,因為我的朋友生日!我們就這樣度過了一個愉快的晚上。
2017-01-08
慶祝紀念