2007-01-10
尋日去了又一城的COVA 想去好耐架啦真係好好味物超所值最搞笑全場得我地兩個(閒日關係啦同埋我地食8:30果場)星期6日排到趴係度成個BUFFET台D野都係我地食既,,真開心.食到一半度個WAITER話因為小人(味就得我地2個姐麻)話我地相食咩旦糕話比佢聽就得服務100分又細心 食物選擇唔多得一張兵兵波台錦大但換得都幾快有D我地加埋先食左兩三舊既咸點佢都換第2樣了我食左最出名既BLUEBERRY CHESSE CAKE 同埋CHOCOLATE CAKE / TRIAMISU/ MANGO CAKE X2真係好好味仲有迷你三文治同漢寶同埋我最鐘意就係佢D磨姑100分D煙火腿同曲奇同餅都好正加埋呢個PINEAPPLE JUICE同埋最SURPRISE係佢送既雪榚係開心果味好好味呀第一次食呢隻味食完埋單個WAITER起馬講左3次THANKYOU不過食完真係可以成個月唔食CAKE了真係有D食到想嘔既感覺但真係好好味呢間同5星級既GRAND HYATT TIFFIN比真係好得多又平過佢SERVICE又好過佢相信我好快會再去HAHA加埋一都係$328 兩個人
真係好好味物超所值
成個BUFFET台D野都係我地食既,,真開心.食到一半度
食完埋單個WAITER起馬講左3次THANKYOU
相信我好快會再去HAHA