2023-03-01
🫕蟹肉南瓜意大利飯意個意大利飯份量來講都好足夠,超多蟹肉南瓜汁,蟹肉好鮮美,而且份量都幾多,唔會覺得飯多過肉,食落口感濕濕地,而且啲飯係軟硬適中,絕對係好容易入口🤗🫕烤焗美國豬肉眼 金巴利醬 配薯菜美國豬肉眼,一送到上枱,熱辣辣,肉上面既油份好營養都好豐富,唔會做到乾晒身,味道好吸引,下層仲有暑菜,不過最讚係佢個金巴利醬整得好味🤗🫕手打和牛煙肉芝士漢堡 配薯條真係好驚喜,估唔到暑條可以有咁多,而且都炸得好新鮮,芝士漢堡亦都相當好食,裡面既肉好有牛味,而且仲要係手打,軟軟既口感,好味🤗早餐都未食😪下午搵到一間專食西餐😐上網見到呢間餐廳覺得好靚😲同朋友去到現場環境係同相片中感覺一樣☺️好有時尚感,環境感覺好好🥳呢度選擇都好齊全🤩叫完餐好快就到枱 今日既Lunch 好滿足,真係好好味喎🤩份量都好足夠,食到好飽肚,唔洗再煩🤩Lunch食咩,下次再食其他款 🤩
今日既Lunch 好滿足,真係好好味喎🤩