2022-10-30
朋友最近買左樓要搵裝修同睇傢俬,搵埋我去Emax睇室內設計,順便係附近食埋個early dinner先返屋企,佢地有個特選假日套餐,有多款主食可供選擇🌟Combo A: 是日餐湯+ 蒜蓉包+飲品今日既餐湯係粟米忌廉湯,蒜蓉包剛剛焗起好香脆,用黎點湯就最好不過👍🏻🌟西班牙黑毛豬鞍 ($168)主食我就揀左西班牙黑毛豬鞍,豬鞍燒到剛剛好,見到好靚既格仔紋,肉味香濃且有嚼勁,加上秘製醬汁夠哂開胃,配菜有焗薯、翠玉瓜同雜菌,高質😋😋😋🌟巴馬火腿火箭菜薄餅 ($108)朋友就揀左個Parma ham pizza,新鮮焗起既pizza酥脆可口,加左滿滿既芝士超好食,Parma ham鹹香十足,火箭菜加左少少黑醋又幾好食,整體配搭唔錯💯天氣開始轉涼,餐廳另設有過萬呎空中花園同燒烤場好吸引,下次要約埋朋友過黎燒野食先🥰
🌟Combo A: 是日餐湯+ 蒜蓉包+飲品
🌟西班牙黑毛豬鞍 ($168)
🌟巴馬火腿火箭菜薄餅 ($108)