2007-05-02
店舖唔大, 坐位唔多, 燈飾唔多, 氣氛幾好, № 食款式都幾多, 係自助形式鮋 , 都係個幾好鮋 傾計地方. feel quite good...pizza (square)square呢個size已經係最細ga la, 都切到六件wo, 同朋友兩個人都夠食啦!餅底係薄批鰟 種, 有幾款可以揀, 都係d好簡單鮋 材料. 今晚揀鰦 eggplants&火箭菜, 見成鰟 批都無肉, 就自己再加$14三文魚做餡料. 唔錯wo, 幾好味!smoothies呢度鮋 smoothies都幾特別, 特別在佢係用牛奶加乳酪, 好滑之餘, 奶味都好重, 加埋d生果味, 好新鮮, 真材實料, 杯完一大杯都唔會有膩鮋 感覺, 好味wo!double choco cake$32 大大件, 味道可以, 朱古力味都幾重, 出奇地唔算太甜, ok鮋 .
pizza (square)
smoothies
double choco cake