講起旺角區最值得推介既cafe,小妹首選🌟Black Coffee🌟,酒店級數既甜品同咖啡,呢度通通幾十蚊就嘆得到😍😍,勁抵食‼️小妹成日甜品癮起,都會過嚟呢度食❣️今日我同朋友又過嚟食左咗:⬇️⬇️✨自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯✨$138肥瘦均勻既豬腩肉足足有三大塊,經過煙燻之後,香氣撲鼻;面頭既青蘋果碎就好似點睛之筆咁,中和到豬腩肉輕微嘅油膩感之餘,仲突出左豬腩本身既肉香,nice 👍🏻👍🏻至於混合左黑啤既意大利飯,唔會話好硬身同軟身,軟硬度啱啱好;酒味唔會太覺眼,但係入口有陣麥香味,甜甜地咁好啱我口味😉✨芝士番茄焗肉丸 ✨$92強勁既茄味加上焗到拉絲狀態既芝士組合本身已經無懈可擊,有埋肉香突岀又充滿彈性既肉丸打配合,想唔好食都好難🤪✨焦糖香蕉法式千層酥配朱古力雪糕 ✨$70呢個千層酥就係小妹特登再過嚟既主要目的😍伴碟焦糖香蕉面層既焦糖薄脆甜而不膩,唔會太甜💕主角包住滿滿吉士醬既法式千層酥香酥脆口有層次,牛油香味好濃郁,份量頗大又唔貴,質素絕對有番咁上下,性價比超勁高‼️‼️✨自家製佛卡夏麵包配焦糖肉桂蘋果及香草雪糕 ✨$88出面cafe比較少見,系呢度見到真係好驚喜❣️佛卡夏麵包脆脆既包邊加上軟

今日我同朋友又過嚟食左咗:⬇️⬇️

✨自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯✨$138

✨芝士番茄焗肉丸 ✨$92

✨焦糖香蕉法式千層酥配朱古力雪糕 ✨$70

呢個千層酥就係小妹特登再過嚟既主要目的😍

伴碟焦糖香蕉面層既焦糖薄脆甜而不膩,唔會太甜💕

✨自家製佛卡夏麵包配焦糖肉桂蘋果及香草雪糕 ✨$88

出面cafe比較少見,系呢度見到真係好驚喜❣️

佛卡夏麵包脆脆既包邊加上軟熟又有彈性既軟心咬感好好,穀物既香氣好鮮明;同清甜爽脆、好重玉桂香既焦糖肉桂蘋果好夾,再加埋個香草雪糕,口感同味道豐富到不得了🧡絕對值得一試🫰🏻🫰🏻

✨手搖冰茶(白桃)✨跟餐$24

果味好重,清新解渴🫰🏻

✨榛子鮮奶朱古力 ✨跟餐$26

味道醇厚,細緻絲滑既質地勁有質感🤩

🖤Black Coffee (旺角)

📍旺角廣華街3號地下3號舖

2025-03-15 217 瀏覽
朋友講旺角有set lunch 食仲有湯、 咖啡、 甜品揀! BBQ汁煙燻豬腩窩夫三文治配雜菜沙律煙薰豬腩的濃郁香氣與BBQ醬的甜咸完美結合,再加上窩夫的鬆軟口感,而雜菜沙律則提供了清新的口感,平衡了整道菜的油膩感🥗✨窩夫三文治🥰 把傳統的三明治和鬆軟的窩夫結合在一起,夾著青瓜蕃茄餡料的窩夫,外脆內軟😋薯蓉五成熟牛柳🥩🥔 五成熟的牛柳外焦里嫩,保留了肉質的鮮美和多汁,搭配上綿密的薯蓉😋薯蓉的綿密與牛肉的鮮嫩相結合,口感豐富! 甜品跟餐可以揀Homemade Tiramisu, 賣相好靚, 唔會太甜!

BBQ汁煙燻豬腩窩夫三文治配雜菜沙律

薯蓉五成熟牛柳🥩🥔

2025-03-15 218 瀏覽
餐廳設計跟店名一樣以「black」⬛️為主,簡單型格。餐牌選擇不多,但每樣食物做得精,值得欣賞👍🏻🍯|雙重芝士番茄意粉 配手打肉丸|每條意粉掛滿自家茄醬,濃郁酸甜適中,彈牙有咬口感,加入芝士碎,香味撲鼻。🍯|凱撒沙律 配慢煮口水雞|較為少見的配搭,而且沒有違和感。口水雞肉嫩滑,帶有陣陣的麻香味,麻而不辣,與清爽沙律菜中和。🍯|朱古力麻糬窩夫朱古力雪糕|極度推介‼️😋即叫即製熱辣辣,窩夫以切件形式反而更好,入面包裹軟糯的麻糬,與雪糕冰火交集。最重要「朱古力香濃而不甜」。🥃|青梅竹馬|梅酒/梳打水/青蘋果糖漿/青檸汁/莓果花茶/燥炸糖Cocktail所有材料配搭適中,淡淡的梅酒香,用爆炸糖圍滿杯邊,每一口都有「喳喳」感覺。

🍯|雙重芝士番茄意粉 配手打肉丸|

🍯|凱撒沙律 配慢煮口水雞|

🍯|朱古力麻糬窩夫朱古力雪糕|

🥃|青梅竹馬|
梅酒/梳打水/青蘋果糖漿/青檸汁/莓果花茶/燥炸糖
  • 朱古力麻糬窩夫配朱古力雪糕
廣華街呢度好多神秘嘅小店,連甜品店都係好多人嘅飯後之選,不過小編推介呢一間嘅Cafe無論係主食定係甜品都好高質✨泰式香辣椰子烤雞意粉終極推介嘅主菜,椰子同辣味平衡得唔錯,雞肉非常之嫩滑,整體食落去非常惹味又香口。✨手打牛肉及原隻大磨菇漢堡酒店嘅漢堡非常之有份量,手打牛肉都好厚身,咬落去帶點Juicy,牛肉味都幾濃香,加上黑椒嘅味道都好搶fo 但又好夾,而大蘑菇更加係畫龍點睛,咬落口感厚嫩。✨焙茶麻糬窩夫 一客分成數小份,焙茶味清幽不甜膩,加上麻糬夾心口感更豐富!餐廳更加有半份同埋全份可以俾你選擇!✨新鮮草莓千層酥配士多啤梨雪糕星期五嘅夜晚當然要食多份甜品獎勵一下自己,千層酥非常非常鬆脆,口感層次都好豐富。用上咗新鮮嘅水果亦帶點過果香,襯上士多啤梨雪糕,再淋上士多啤梨醬負擔感唔會太重。✨菠蘿桂花咖啡非常非常有驚喜,同時好適合一啲唔鍾意飲奶嘅朋友!桂花同菠蘿嘅味道好清新,搭配起咖啡上嚟有種冰爽嘅感覺。🤜🏻餐廳嘅環境同餐廳個名非常之搭配,暗黑嘅風格帶點神秘又不失型格。@

✨泰式香辣椰子烤雞意粉

✨手打牛肉及原隻大磨菇漢堡

✨焙茶麻糬窩夫

✨新鮮草莓千層酥配士多啤梨雪糕

✨菠蘿桂花咖啡

@
2025-03-13 102 瀏覽
約了朋友吃午餐 但是我們對甜品 虎視眈眈🤣旺角一間暗黑風格Cafe整個餐廳落地大玻璃 陽光十分充足 但不刺眼環境帶來愉悅的氛圍☀️ 座位舒服 適宜久座 .🍴慢煮牛柳配芝士薯蓉慢煮技法 令牛柳粉嫩 斷面視角效果不錯肉汁鮮嫩 要趁熱食芝士薯蓉綿密菇香口 略有點太油 🍴露筍帶子墨汁意粉墨汁淡淡墨魚香 調味味道唔會好重 好適合我口味帶子 意粉 都煙靭 整個配搭不錯.🍴提拉米蘇日式梳乎里班戟梳乎里班戟 鬆軟程度不錯入口棉密 口感豐富 可可粉微苦平衡甜味
約了朋友吃午餐 但是我們對甜品 虎視眈眈🤣

入口棉密 口感豐富 可可粉微苦平衡甜味
  • 蘆筍帶子墨汁意粉
  • 提拉米蘇日式梳乎里班戟
2025-03-13 102 瀏覽
Bookmark咗哩間餐廳好耐,今日睇到有位,即刻walk in試試。店鋪以黑色為主,裝修得好型格。晚市基本全full,連吧台位都坐滿,人氣真係好旺。明治抹茶鮮奶,拉花幾靚,入口順滑,抹茶味重但唔會覺得苦,奶味都幾香濃。水牛城雞翼(8pcs),雞翼炸得脆啵啵,再淋上辣醬。雞翼皮脆肉嫩,外面水牛城醬汁酸辣惹味,唔洗再點沙拉醬都好夠味。黑蒜醬烤豬排骨配薯條,分量真係勁勁勁大,大大條豬排骨有4條,每一條都好厚身。豬排骨預先用醬醃制,用低溫焗烤,肉質唔會覺得en。黑蒜醬唔會好重,就算唔食蒜都可以接受。搭配嘅醬汁好特別,好似百香果醬,食落酸甜果香味濃。薯條送上來仲熱笠笠,外面撒滿辣椒粉,再點埋茄醬,食到停唔落口。焦糖香蕉法式千層酥配朱古力雪糕,哩個甜品真係不得了,千層酥脆到入口即化。卡仕達醬同咖啡味cream唔會好甜,同千層酥真係超match。朱古力雪糕幼滑,焦糖香蕉,入口綿密加埋脆脆口感,好味。

2025-03-12
  • 焦糖香蕉法式千層酥配朱古力雪糕
  • 水牛城雞翼
【🖤旺角Black Coffee|感歎號之美❕】廣華一帶食肆林立,今次揀咗”Black Coffee”,係正街口,好易搵!餐廳嘅「!」感歎號Logo我幾鍾意❕.慢煮牛柳配芝士薯蓉牛柳5成熟、肉厚份量大,適合兩個人分享。芝士薯蓉好香滑會有食過唔停口感覺。.自家製忌廉蘑菇貓耳朶意粉配雞扒忌廉蘑菇汁出色,貓耳朵形意粉夠特別,易飽肚,建議兩個人分享。雞扒必選,用上花椒烹調,啖啖肉之餘帶有麻香,食入口沒有太辣感覺,適合任何人士。.百利甜酒朱古力咖啡Baileys甜酒口味經典,由細飲到大,將酒配入朱古力中,完全帶出厚滑忌廉感,甜度適中的朱古力特飲。.桂花菠蘿咖啡菠蘿汁加上凍咖啡,用上有汽湯力水,果香加上桂花清香,春天感覺齊備。.✅此點甜品亦很出色,建議留肚品嚐✅醫護人員九折🎩Black Coffee📍香港旺角廣華街3號地下3號舖
【🖤旺角Black Coffee|感歎號之美❕】

自家製忌廉蘑菇貓耳朶意粉配雞扒

桂花菠蘿咖啡

✅此點甜品亦很出色,建議留肚品嚐
✅醫護人員九折

🎩Black Coffee
📍香港旺角廣華街3號地下3號舖
2025-03-04
  • 自家製蘑菇忌廉汁貓耳朵意粉配慢煮口水雞扒
最近喺廣華醫院出實習,見到廣華街有間西餐廳做醫護人員折扣優惠!就約埋同學一齊過嚟食啦!慢煮牛柳配芝士薯蓉 - 本身以為旁邊擺咗一條條炸薯條做裝飾,食落去先知道係炸杏鮑菇!非常驚喜!而且芝士薯蓉好Creamy好重芝士味!芝士薯蓉要同埋側邊嘅炸蒜一齊食!味道更加出色!水牛城雞翼 - 揸得好香脆,而且唔會好辣!仲可以點醬汁食!自家製忌廉磨菇貓耳朵意粉配慢煮口水雞扒 - 貓耳朵意粉嘅韌度剛剛好!外層掛滿晒忌廉汁,內層仍然保留彈牙的口感!慢煮口水雞扒有少少辣,外皮煎得香脆,而內裏也鮮嫩多汁!

水牛城雞翼 - 揸得好香脆,而且唔會好辣!仲可以點醬汁食!

• 自家製蘑菇忌廉汁貓耳朵意粉配慢煮口水雞扒
  • 水牛城雞翼
  • 慢煮牛柳配芝士薯蓉
【Black Coffee】朋友同我都覺得係近黎食過最好食既Café😆 全黑暗調Cafe未開門大家已經排曬隊等入座😂 自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯 💰$138個risotto係加咗黑松露去煮 飯粒粒粒分明 配埋厚切煙燻豬腩 望落細細碟咁 份量一d都唔少 啖啖大滿足😋慢煮牛柳配芝士薯蓉 💰$228薯蓉好滑身但就冇咩調味 牛柳一送上黎已經聞到好香 咬落去軟硬適中 口感唔錯 牛味十足 🤤70% Dark Chocolate Dirty Souffle Pancakes 💰$104呢個疏乎厘好好食!蛋香味好重疏乎厘咬落軟棉棉之餘整得好動L再加上海量既朱古力🥹 朱古力控必叫! Dirty Tiramisu 💰$68賣相有別於一舨正正方方既Tiramisu 食落好creamy得黎勁重酒香! 唔會覺得係好難入口個種酒精味! 係個種慢慢係口腔滲出既酒香 加埋好濃既朱古力味同絲滑口感 呢個朋友勁鍾意😋Cheezy French Fries 💰$88個薯條同樣岀色! 炒香左既煙肉再加巨多cheese已經好吸引 最值得加分係佢用Greek yoghurt做醬 減膩之餘又好好食!竹炭黑芝麻鮮奶 💰$48黑芝麻

【Black Coffee】

朋友同我都覺得係近黎食過最好食既Café😆
全黑暗調Cafe
未開門大家已經排曬隊等入座😂

自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯 💰$138

慢煮牛柳配芝士薯蓉 💰$228

呢個疏乎厘好好食!蛋香味好重疏乎厘咬落軟棉棉之餘整得好動L
再加上海量既朱古力🥹 朱古力控必叫!

Dirty Tiramisu 💰$68

Cheezy French Fries 💰$88

竹炭黑芝麻鮮奶 💰$48

黑芝麻好重 有小小似飲咗芝麻糊咁🤣🤣

Latte 💰$42

都幾好飲 咖啡豆酸苦度啱啱好 唯一缺點係有啲細杯🤣🤣

Mango Ice Tea 💰$48

飲落有啲似fruit punch 淡淡芒果 都幾fresh 😌😌
5 分鐘 (堂食)
2025-03-05 133 瀏覽
平時好鍾意去Cafe Shop☕今日行開旺角,發現咗一間超吸引店,Black Coffee😍 裝修以全黑為主調🖤外面係落地大玻璃窗🏙️店內有個大吧枱喺中間🍸環境細緻、型格,簡直係打卡聖地📸✨🥪BBQ汁煙燻豬腩窩夫三文治配雜菜沙律🍖🥗豬腩肉經煙燻處理,柔嫩多汁,配上香甜BBQ醬,外脆內軟窩夫作底層,增添層次感,搭配新鮮青瓜、番茄清爽可口,平衡濃郁味道🍠紅菜頭湯🥣濃郁紅菜頭湯,色澤鮮豔,有甜味同土壤香氣,健康又美味🥗香煎大蝦青蘋果牛油果醬沙律🍤🍏🥑香煎大蝦搭配清新青蘋果,滑順牛油果醬,增添濃郁奶香同滑順感,檸檬酸味平衡油脂慢烤牛柳配芝士薯蓉🥩🧀🥔慢烤牛柳外焦裡嫩,肉質鮮美,帶有迷迭香蒜香獨特風味。搭配絲滑芝士薯蓉,薯蓉奶香與芝士濃郁相融合,口感細腻🌰Hazelnuts milk chocolate🍫 榛子製作牛奶巧克力,口感絲滑,香氣濃郁Black Coffee📍廣華街3號地下3號舖#旺角好去處 #吃貨 #日常 #生活 #香港美食 #相機食先

🥪BBQ汁煙燻豬腩窩夫三文治配雜菜沙律🍖🥗

🍠紅菜頭湯🥣
濃郁紅菜頭湯,色澤鮮豔,有甜味同土壤香氣,健康又美味

🥗香煎大蝦青蘋果牛油果醬沙律🍤🍏🥑

慢烤牛柳配芝士薯蓉🥩🧀🥔

🌰Hazelnuts milk chocolate🍫
榛子製作牛奶巧克力,口感絲滑,香氣濃郁

Black Coffee
📍廣華街3號地下3號舖

2025-03-02 165 瀏覽
從來未試過遇到咁差嘅服務態度!一如佢舖頭名😡😡😡同朋友慶祝生日食個weekend 午餐,入座時侍應並沒有提及有限時。我哋諗住食完main course再叫甜品及咖啡,但當我哋想叫甜品時,突然侍應拎張單嚟話我哋已經夠鐘要埋單走!我哋話我哋唔知有限時,佢話門口貼咗一張告示寫明,我哋話睇唔到,剛才入座時你哋又冇提過,而家我哋想叫甜品!佢話係公司Policy,我哋問可唔可以賣咗呢張單,再開一張單,佢哋都話唔得,因為出面有一枱客人(2 人枱)等緊(我哋係張4 人枱),我哋請佢問一問店長。店長隔咗一陣至過嚟回覆話唔可以,係公司Policy,我哋已經表明你同事入座時都冇提我哋有限時,而且我朋友今日正日生日,想希望酌情處理,我哋可以埋咗呢張單先,再開過一張單叫甜品及咖啡!但係店長堅持唔肯,話如果我哋真係堅持要Extend個時間,會收返我哋附加費$80⋯⋯我哋聽到當然覺得非常之唔合理啦!店長一臉不屑話我哋可以投訴,咁我哋就話走啦!跟住佢好似突然之間覺得自己理虧咁話俾返個折頭我哋!總結一句,食物一般,收費偏貴,飲品杯非常細(無論凍熱飲)!原先純粹睇到OpenRice食評話佢啲疏乎厘好食,所以想專登嚟試疏乎
從來未試過遇到咁差嘅服務態度!一如佢舖頭名😡😡😡
總結一句,食物一般,收費偏貴,飲品杯非常細(無論凍熱飲)!原先純粹睇到OpenRice食評話佢啲疏乎厘好食,所以想專登嚟試疏乎厘!唔使試啦,都已經一肚氣😡😡😡⋯⋯
有陣時都唔好怪點解啲香港人唔留港消費,首先要自己爭氣先得㗎😡😡😡
2025-02-23
慶祝紀念
生日
之前好多人去話好食但唔想排隊所以依家先食😆Caffè Latte hot $42幾香,係nutty嘅咖啡☕️Uji Maccha Latte hot $48拉咗隻烏龜🐢好QQ😆抹茶味幾濃,唔甜👍🏻Squid Ink Sauce Spaghetti w/ Asparagus and Scallop $129調味輕手,係light啲嘅選擇帶子少少彈牙,唔會韌😸Hojicha Moffle w/ Vanilla Ice-creamDouble Portobello Veggie Burger w/ French Fries $119呢個必須叫!首先勁細心有素食選擇然後有Double大啡菇超級Juicy🍄‍🟫一咬落去爆汁✨肉質好軟淋🍄‍🟫🍄‍🟫包係脆脆地嘅,醬汁少少辣人薯條🍟真係無得輸‼️勁脆但唔會油,食到尾都仲好脆🤍本身已有調味,少少辣辣地似Cajun fries 🍟 Hojicha Moffle w/ Vanilla Ice-cream $78超級煙韌嘅麻糬窩夫🧇但唔甜配埋雲呢拿雪糕甜度啱啱好☺️雲呢拿雪糕係有雲呢拿籽嗰種,唔係hea你個種
之前好多人去話好食
但唔想排隊所以依家先食😆

Caffè Latte hot $42
幾香,係nutty嘅咖啡☕️

Uji Maccha Latte hot $48
拉咗隻烏龜🐢好QQ😆
抹茶味幾濃,唔甜👍🏻

調味輕手,係light啲嘅選擇
帶子少少彈牙,唔會韌😸

呢個必須叫!首先勁細心有素食選擇
然後有Double大啡菇超級Juicy🍄‍🟫一咬落去爆汁✨
肉質好軟淋🍄‍🟫🍄‍🟫
包係脆脆地嘅,醬汁少少辣人
薯條🍟真係無得輸‼️
勁脆但唔會油,食到尾都仲好脆🤍
本身已有調味,少少辣辣地似Cajun fries 🍟

超級煙韌嘅麻糬窩夫🧇但唔甜
  • Hojicha Moffle w/ Vanilla Ice-cream
  • Double Portobello Veggie Burger w/ French Fries
2025-02-24 438 瀏覽
我和朋友特別喜歡去這家cafe食野,下午兩三點仍然坐滿了人,需要在外面排隊,但這也阻礙不了我們想吃的心意❤️### 手打牛肉及原隻大蘑菇漢堡配薯條漢堡是特別的墨汁黑色,手打牛肉果然與眾不同,特別鮮嫩多汁,還夾著一整隻大蘑菇,蘑菇的鮮味與牛肉的濃郁、芝士的奶香味交融,讓每一口都充滿了豐富的層次感!搭配香脆的薯條,令人感受到滿足的幸福感!### 水牛城雞翼每隻雞翼呈現鮮艷的紅色,散發出誘人的光澤,醬料的香氣在口中綻放,卻不會掩蓋住雞肉的原汁原味,外皮的酥脆感與內部雞肉的鮮嫩多汁味道令人久久難忘!### 曲奇忌廉窩夫配朱古力雪糕多塊香濃的曲奇餅乾圍住忌廉奶油成一圈,有四大塊窩夫,一個朱古力雪糕,再加上五顏六色的棉花糖點綴,極具視覺享受,令人食指大動,入口後真是讓人感受到甜品的無盡魅力!### 新鮮草莓千層酥配士多啤梨雪糕層層疊疊的酥皮輕盈酥脆,牙齒輕輕一碰就碎,酥皮真是十分的香脆!內部夾著慕絲忌廉絲滑香甜,上面是新鮮的草莓酸酸甜甜,再加上一個士多啤梨雪糕,真是味蕾和視覺的頂級享受!### 自家製骯髒提拉米蘇濃郁的咖啡香氣與絲滑的忌廉完美融合,表面撒上一層可可粉,增添了濃烈的巧克力香味,真是一道

### 手打牛肉及原隻大蘑菇漢堡配薯條

### 水牛城雞翼

### 曲奇忌廉窩夫配朱古力雪糕

### 新鮮草莓千層酥配士多啤梨雪糕

### 自家製骯髒提拉米蘇
濃郁的咖啡香氣與絲滑的忌廉完美融合,表面撒上一層可可粉,增添了濃烈的巧克力香味,真是一道令人難以抗拒的甜品
2025-02-24 374 瀏覽
中午入去餐廳無講用餐時間,食食下攞張單埋嚟話夠鐘,但我仲食緊,我話我甜品都未食,佢個公司policy.我話你都無講過話用餐時間幾多,佢話貼左喺門口,我話我無停喺門口睇,見有位就入嚟,你應該一坐低同我講,好嬲😤啲嘢食好一般,價錢喺旺角嚟講算好貴,我未飲過一杯latte 咁細杯,我以為自己叫左espresso,,我見open rice show 佢啲甜品相好靚,我午餐時間嚟諗坐食完個lunch 先食甜品,因佢無講用餐時間諗住慢慢一度度菜咁食,由小食、沙律,再叫主菜仲食緊,叫我埋單我果下呆左,我話我主要想嚟食甜品,佢話夠鐘唔比叫,我未試過有啲咁嘅餐廳,我以後都唔會去
🔸忌廉貓耳朵意粉+慢煮口水雞扒 $129雞扒慢煮至嫩滑,口水汁微辣惹味,貓耳朵粉嘅忌廉醬香濃creamy,味道濃郁,大推!🔸自家製蕃茄醬炒意粉+慢煮口水雞扒 $129蕃茄醬酸甜適中,雞扒肉都超嫩滑juicy,口水雞扒同忌廉意粉/蕃茄意粉一樣咁夾!🔸芝士蕃茄焗肉丸 $92芝士溶化得剛好,配上濃郁嘅蕃茄醬,加落肉丸度口感層次豐富~🔸黑芝麻梳乎厘班戟 $102輕盈得嚟又香濃,黑芝麻嘅香味好突出,搭配班戟嘅軟綿口感,真係食到停唔到口。.✨評分:8/10✨人均消費:$250.@blackcoffeehk .📍Black Coffee (旺角)旺角廣華街3號地下3號舖.其他分店:📍觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓201號舖.
🔸忌廉貓耳朵意粉+
慢煮口水雞扒 $129

🔸自家製蕃茄醬炒意粉+
慢煮口水雞扒 $129

🔸芝士蕃茄焗肉丸 $92
芝士溶化得剛好,配上濃郁嘅蕃茄醬,加落肉丸度口感層次豐富~

🔸黑芝麻梳乎厘班戟 $102

✨評分:8/10
✨人均消費:$250
@blackcoffeehk
📍Black Coffee (旺角)
旺角廣華街3號地下3號舖
其他分店: