2025-06-11
📍#Black Coffee (旺角)旺角廣華街3號地下3號舖♡人均消費: $673 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️✨#招牌炸黑炭包豬扒印度香飯配黑芝麻瑪撒拉 💰$148呢個黑炭包豬扒嘅外層炸得金黃酥脆,咬落去咔嚓聲,裡面嘅豬扒嫩滑多汁,配上印度香飯,而黑芝麻瑪撒拉醬則帶有淡淡嘅堅果香,好好味🤤✨#香煎三文魚配檸檬芝士忌廉意大利飯 💰$148香煎三文魚表面煎到微焦,肉質鮮嫩,魚肉嘅鮮味同檸檬嘅酸味結合,口感清新。意大利飯芝士忌廉醬滑溜。✨#黑芝麻窩夫配香草雪糕 💰$106黑芝麻窩夫外脆內軟,芝麻香味濃郁,搭配香草雪糕嘅 creamy 口感,冷熱交替,每一啖都覺得好好味,推薦‼️‼️必食‼️‼️✨#70%比利時髒髒黑朱古力日式疏乎厘班戟 💰$106班戟柔軟蓬鬆,搭配濃郁嘅黑朱古力醬,甜度適中,口感滑順。✨#黑芝麻鮮奶 💰$48黑芝麻鮮奶芝麻香味濃郁,飲落去既清新又滿足。✨#桂花菠蘿咖啡 💰$56桂花菠蘿咖啡有新鮮感,咖啡味濃厚但不苦,帶有淡淡嘅果香。
旺角廣華街3號地下3號舖
♡人均消費: $673 @ 2
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
✨#招牌炸黑炭包豬扒印度香飯配黑芝麻瑪撒拉 💰$148
✨#香煎三文魚配檸檬芝士忌廉意大利飯 💰$148
✨#黑芝麻窩夫配香草雪糕 💰$106
✨#70%比利時髒髒黑朱古力日式疏乎厘班戟 💰$106
班戟柔軟蓬鬆,搭配濃郁嘅黑朱古力醬,甜度適中,口感滑順。
✨#黑芝麻鮮奶 💰$48
黑芝麻鮮奶芝麻香味濃郁,飲落去既清新又滿足。
✨#桂花菠蘿咖啡 💰$56
桂花菠蘿咖啡有新鮮感,咖啡味濃厚但不苦,帶有淡淡嘅果香。