2024-10-28
之前去過Bingo & cook 既其他分店,一試難忘。見到係朗豪坊開左新分店,同fd 過黎試下。 排骨鍋$280滿滿既排骨已經有調味,一大鍋排骨,薯仔,年糕,蔬菜,令人食欲大振。辣度都可以自選,唔洗擔心太辣。排骨肉質炆得十分軟身十分入味,用手一塊塊肉撕出黎食,十分滿足。 海鮮煎餅$148必點既韓國海鮮煎餅,啖啖都係海鮮材料,有鱿魚,蝦等等,加埋蔥,面粉同海鮮比例好好,十分惹味,煎得香口鬆脆。 牛油蜜糖炸雞半份$130牛油蜜糖味炸雞即叫即炸,半份已經好足料,食完已經好飽好滿足。炸雞外皮脆,內裡雞肉充滿肉汁,好幼滑口感好好。 蜜糖紅棗水$28紅棗水健康清新,揀左少甜,岩晒我忌廉芒果汁$40忌廉梳打Mix 芒果汁,好fresh 下次再同朋友黎試下其他款,呢到樣樣好大碟,建議同多D朋友黎可以試多D野。
排骨鍋$280
海鮮煎餅$148
牛油蜜糖炸雞半份$130
蜜糖紅棗水$28
紅棗水健康清新,揀左少甜,岩晒我
忌廉芒果汁$40
忌廉梳打Mix 芒果汁,好fresh