特別推薦大家✅Dirty✅Big Beef Sandwich ✅Tiramisu with Molten Mocha《Dirty》Nutty嘅咖啡豆,整到咖啡係上面☕️,奶係下面🥛,好分明,唔似其他飲到嘅少少溝埋咗,咖啡味唔係好搶,成杯好smooth,好高質😋同埋好細心,個杯係凍🧊 ,不過就好細杯😂💰$45《Big Beef Sandwich》比我嘅感覺似韓國版嘅Morty😂,有酸瓜🥒、酸菜、芝士🧀同醬汁,牛肉好淋🐮,成個sandwich都好fresh同juicy,麵包金黃色,連個包邊都係脆🥪💰$98《Tiramisu with Molten Mocha》第一次食流心Tiramisu😍,咖啡味會比較濃,有咖啡香,蛋糕夠濕潤,同cream比例幾好,個底仲有少少朱古力碎🍫,好食😋💰$75*Quail & Egg Sandwich,食落去似板燒雞腿😂,味道太濃,依個有d失望🥲**出去比錢order food架💵💳***狗狗都可以嚟一齊食😍🐶
特別推薦大家
✅Dirty
✅Big Beef Sandwich
✅Tiramisu with Molten Mocha

《Dirty》
同埋好細心,個杯係凍🧊 ,不過就好細杯😂
💰$45

**出去比錢order food架💵💳
***狗狗都可以嚟一齊食😍🐶
Quail & Egg Sandwich
Tiramisu with Molten Mocha
放假通常都會約朋友去Café歎返個下就,今日黎到最近好HIT既「Barcode」~藍白色主調,走簡約北歐風,寬敞落地窗透入自然光,樓底夠高,空間感十足,滿滿都係影相打卡位~餐廳主要提供三文治輕食、甜品、咖啡同特飲。三文治有四款口味供選擇。Quail & Egg Sandwich未試過鵪鶉肉,一於叫黎試下~肉味香濃嫩滑又有咬口,配以流心蛋、汁煮洋蔥,口感層次相當豐富~金黃色三文治充滿牛油香,外脆內軟,特別滋味。Big Beef Sandwich每啖都有嫩滑牛肉片,大大份勁足料,配以酸瓜、青瓜、芝士同酸甜醬汁,勁JUICY惹味,食完飽肚感十足!Canele外焦脆內濕潤又柔軟,口感煙韌,甜度剛好,好鍾意呢款法國著名糕點!Molten Mocha Tiramisu必點招牌甜品之一,係人氣之選~半球體好可愛,夠哂吸晴,香醇濃厚咖啡味,口感細滑濕潤,切開更有流心效果,視覺效果一流。Beetroot Latte新鮮紅菜頭汁配榛子糖漿,香甜不膩。Chocolate香濃朱古力味,充滿奶香,口感順滑。Dirty熱嘅Espresso再撞上冰凍OAT MILK,層次分明,雙重口感,味道恰到好處!
放假通常都會約朋友去Café歎返個下就,
今日黎到最近好HIT既「Barcode」~

藍白色主調,走簡約北歐風,
寬敞落地窗透入自然光,
樓底夠高,空間感十足,
滿滿都係影相打卡位~

餐廳主要提供三文治輕食、甜品、咖啡同特飲。

三文治有四款口味供選擇。

Quail & Egg Sandwich
未試過鵪鶉肉,一於叫黎試下~
肉味香濃嫩滑又有咬口,
配以流心蛋、汁煮洋蔥,
口感層次相當豐富~
金黃色三文治充滿牛油香,
外脆內軟,特別滋味。

Big Beef Sandwich
每啖都有嫩滑牛肉片,大大份勁足料,
配以酸瓜、青瓜、芝士同酸甜醬汁,
勁JUICY惹味,食完飽肚感十足!

Canele
外焦脆內濕潤又柔軟,
口感煙韌,甜度剛好,
好鍾意呢款法國著名糕點!

Molten Mocha Tiramisu
必點招牌甜品之一,係人氣之選~
半球體好可愛,夠哂吸晴,
香醇濃厚咖啡味,口感細滑濕潤,
切開更有流心效果,視覺效果一流。

Beetroot Latte
新鮮紅菜頭汁配榛子糖漿,香甜不膩。

Chocolate
香濃朱古力味,充滿奶香,口感順滑。

Dirty
熱嘅Espresso再撞上冰凍OAT MILK,
層次分明,雙重口感,味道恰到好處!

2021-07-24
下午茶
咁熱既天氣, 趙c9 又偷懶唔煮飯, 出左去搵食🤭 喺中環行行下, 見到間 Cafe -"Barcode", 環境裝修都好似喺希臘聖島咁🥰 超寫意, 咁就入去食個tea 飲杯野喇😋叫左兩件三文治🥪 + 兩杯野飲☕☕Espresso Tonic☕一小杯 Espresso + 一樽 🍊Bitter Orange & Elderflower Tonic + 一杯冰底🧊非常透心涼既飲品🥶 淡淡酸甜既橙香配撘濃烈既 Espresso, 味道好夾, 夠凍夠爽🥰☕Oolong Iced Black☕烏龍茶 + 咖啡, 配撘非常新穎, 但出奇地好夾, 兩者都無搶到大家既味道, 好啱咁熱既天氣飲🥰🥪Big Beef Sandwich🥪非常好食🤭 半肥既牛肉加上厚厚既溶芝士, 配上酸瓜, 一啲都唔膩🥰 個包仲要烘到脆脆, 好有口感😋🥪Quail & Egg Sandwich🥪呢個超特別👍🏻 好少會食到鵪鶉扒, 配合流心蛋同燒烤醬, 真係無得頂, 鵪鶉好有益, 都俾趙bb 都食左啲🤭

叫左兩件三文治🥪 + 兩杯野飲☕

☕Espresso Tonic☕

☕Oolong Iced Black☕

🥪Big Beef Sandwich🥪

🥪Quail & Egg Sandwich🥪
2021-07-23
2021-07-22 33 瀏覽
最近開了很多新的咖啡廳,就和朋友約了一起去打卡了。BARCODE位於中環己連拿利1號華昌大廈,要爬上去需要一點體力,不過爬上去後覺得真的很美很值得!藍白色調,彷彿置身希臘,白色主牆搭配藍色椅子,很有度假感!室內裝修都是成藍白色調,一種簡約而放鬆的度假感。這裡的三文治很出名,就想試試Big Beef,有滿滿芝士包裹著牛肉,非常好吃!連多士都烘烤的很香脆!份量很大,怕吃不完的女生一人一半剛剛好!因為太好吃了,忍不住又多點了一個牛油果炒蛋三文治,吃起來好清爽,牛油果醬和炒蛋的口感都好綿密,夏天中午吃這個很適合!我點了一杯熱的Latte,因為剛剛拍照太久了奶泡有點消散。但是完全不影響他的好味道!咖啡香濃不苦澀,搭配甜品非常適合。超多人推薦的提拉米蘇 Tiramisu,外表圓滾滾的好可愛,打卡一流!口感軟綿綿的,切開來會有流心,不會太甜,帶著微微的酒香。另一款非常精緻的甜點,Cheesecake 芝士蛋糕,搭配粉色的草莓乳酪cream,芝士蛋糕綿密濃郁,草莓乳酪cream酸酸甜甜的,讓味覺更多層次。整體來說,是一間又能拍照打卡,東西又好吃,還能和朋友慢慢享受一個下午的咖啡廳,很推薦!
最近開了很多新的咖啡廳,
就和朋友約了一起去打卡了。
BARCODE位於中環己連拿利1號華昌大廈,
要爬上去需要一點體力,不過爬上去後覺得真的很美很值得!

藍白色調,彷彿置身希臘,
白色主牆搭配藍色椅子,很有度假感!
室內裝修都是成藍白色調,
一種簡約而放鬆的度假感。
這裡的三文治很出名,
就想試試Big Beef,有滿滿芝士包裹著牛肉,非常好吃!
連多士都烘烤的很香脆!
份量很大,怕吃不完的女生一人一半剛剛好!

因為太好吃了,忍不住又多點了一個牛油果炒蛋三文治,
吃起來好清爽,牛油果醬和炒蛋的口感都好綿密,
夏天中午吃這個很適合!
我點了一杯熱的Latte,
因為剛剛拍照太久了奶泡有點消散。
但是完全不影響他的好味道!
咖啡香濃不苦澀,搭配甜品非常適合。
超多人推薦的提拉米蘇 Tiramisu,
外表圓滾滾的好可愛,打卡一流!
口感軟綿綿的,切開來會有流心,不會太甜,帶著微微的酒香。
另一款非常精緻的甜點,
整體來說,是一間又能拍照打卡,東西又好吃,
還能和朋友慢慢享受一個下午的咖啡廳,很推薦!
  • Big Beef
2021-07-22 31 瀏覽
我係為咗呢粒波而去🤣,不過位置都有啲遠下,本身以為位置咁遠應該唔會太多人,點知去到見到好多人嚟打卡🤪,好采都搵到位姐!Tiramisu ($7️⃣5️⃣)望落去已經好療癒🥰,外層灑滿咗可可粉,咖啡味比較重,切開之後會慢慢見到有流心。蛋糕比較濕潤,啲cream都幾滑幾有奶味,整體唔錯。Lemon🍋 tart ($7️⃣5️⃣)呢份檸檬撻嘅層次比較多,佢上面有cream、蛋糕、啫喱同埋水果。個cream幾特別,酸酸甜甜,一啲都唔漏!對我嚟講,佢成個撻偏酸少少,但朋友覺得啱啱好,怕酸嘅朋友要留意啦~ Dirty ($4️⃣5️⃣)杯dirty 幾正,牛奶味好夠,order時佢會畀你揀nutty 定fruity,我就揀咗nutty。呢杯口感好滑,咖啡味慢慢滲出來,幾正。

Tiramisu ($7️⃣5️⃣)

Lemon🍋 tart ($7️⃣5️⃣)

Dirty ($4️⃣5️⃣)
☕️中環滿坐藍調CAFE☕️真係名副其實全院滿座坐喺度兩個鐘 Keep住都好多人嚟我揀咗4:00過去原本坐喺冰山一角既我終於終於等到5:30可以影到相😂如果大家星期六日過嚟可以參考吓呢個時間🤍餐廳係自助形式 自己搵位自己買嘢食 佢拎俾你🤍唯一凍嘅果茶全名真係唔記得咗 我淨係記得佢係唯一凍嘅 佢果茶有少少苦澀 不過夠晒冰凍檸檬撻我鍾意佢夠fresh 我覺得整得唔錯但係我朋友覺得一般般Iced latte牛奶比較多 如果鍾意牛奶味重嘅揀佢! 都係凍嘅!
☕️中環滿坐藍調CAFE☕️

檸檬撻
我鍾意佢夠fresh 我覺得整得唔錯
但係我朋友覺得一般般

Iced latte
牛奶比較多 如果鍾意牛奶味重嘅揀佢! 都係凍嘅!
2021-07-17 35 瀏覽
香港咖啡店版圖慢慢向山上發展🗺.新開的Barcode除左店外特別( ʙᴀʀ🍸+ ᴄᴏ.ғғᴇᴇ☕️ + ᴅᴇ.ssᴇʀᴛ🍮)裝修都有點線條幾何美學風格🕋容易留低深刻印象.室外位置比較大.非常Pet Friendly🐕🐩室內側有原拱門線條.幾何拼格地面.座落聖保羅堂對面.景觀還滿特別⛪️Canelé 適中尺寸.但口感未做到外脆內軟比較濕軟.想試的檸檬撻🍋未試到.希望下次再訪試一試🙂☕️咖啡感覺是深焙咖啡.至於Bar🥂的部份屬於神秘部份😆等待其他人既食評--➿ ᴄᴀᴘᴘᴜᴄᴄɪɴᴏ ʜᴋᴅ 𝟺𝟸➿ ᴄᴀɴᴇʟé ʜᴋᴅ 𝟹2..👩‍🍳  整體味道: 8/10 💸  性價比: 8/10 📸  打卡指數: 8/10 🤵🏼  環境服務: 9/10 🤔  推薦指數: 8/10
cappuccino
香港咖啡店版圖慢慢向山上發展🗺.
Canelé 適中尺寸.但口感未做到外脆內軟比較濕軟.
想試的檸檬撻🍋未試到.希望下次再訪試一試🙂
📸  打卡指數: 8/10
🤵🏼  環境服務: 9/10
🤔  推薦指數: 8/10
2021-05-25
BARCODE Central藍白色加上粉橙色嘅裝修,帶有北歐風,但係望到對面嘅學校又會令你覺得有少少希臘渡假feel,特別如果坐喺室外位置都真係幾chill😎不過當日係lunch time去,由地鐵站一路行斜路,上到去已經熱到飛起,好彩室內重有兩個冷氣位😅咁就唯有保命而放棄chill先😂不過喺室內坐坐吓,就發覺好舒服好安靜,雖然坐滿人,大家都有傾偈但係就一啲都唔嘈食物方面🥪☕️🧉Big Beef Sandwich $98- 佢嘅三文治係似日式sando, 厚身嘅麵包糠成多士再加上超多嘅餡,牛肉份量好多,加上半溶芝士同埋酸瓜,味道好夾,冇得輸,好味👍🏻Pulled Pork Belly Sandwich $98- 雖然佢嘅pork belly 唔係差,但係一同big beef 比較,就真係遜色好多Dirty $45- 佢嘅dirty真係要讚一讚,咖啡夠味,飲到一半奶同咖啡仍然係分開嘅狀態,可以飲到dirty嘅特色,缺點就係好細杯,不過佢present得好靚,打卡都幾唔錯Cold Brew Coffee $55- $55唔算平,不過當見到啤酒樽嘅presentation,又會覺得幾OK,因
BARCODE Central

食物方面🥪☕️🧉
Big Beef Sandwich $98

Dirty $45

Cold Brew Coffee $55
- $55唔算平,不過當見到啤酒樽嘅presentation,又會覺得幾OK,因為攞係手或擺喺枱面打卡都一流📸

總括嚟講,大熱天時行上去Barcode 唔係一件舒服事,不過佢嘅環境同感覺都真係令你可以放空悠閒一陣嘅
2021-07-15 29 瀏覽
🌹週末行山前與老公去探店,是新開業的《Barcode》,起初睇地址屬於中環區,但街名真是不太熟悉,好在有老公在,他是街道王,靠他導航很容易便找到,原來就在藝穗會再向上行便是。🌹我們是第一個客人,可以選擇喜歡的位置坐下,不過食物選擇就不多啦,因為預備好只有牛角包及檸檬蛋糕,餐廳走休閒帶點時尚設計,座位不多,有適當空間。我們點了牛角包🥐,檸檬🍋蛋糕,凍朱古力咖啡,作為運動前的準備,滿足+滿意!食物及飲品味道分享🍴牛角包⭐️⭐️⭐️⭐️外皮鬆脆,充滿牛油香檸檬蛋糕⭐️⭐️⭐️⭐️檸檬清新,不甜ice mocha ⭐️⭐️⭐️⭐️朱古力味濃,咖啡香濃個人評分食物味道⭐️⭐️⭐️⭐️飲品⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️衛生⭐️⭐️⭐️抵食⭐️⭐️⭐️回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️

食物及飲品味道分享🍴

牛角包⭐️⭐️⭐️⭐️
外皮鬆脆,充滿牛油香

檸檬蛋糕⭐️⭐️⭐️⭐️
檸檬清新,不甜

ice mocha ⭐️⭐️⭐️⭐️
朱古力味濃,咖啡香濃

個人評分

衛生⭐️⭐️⭐️
抵食⭐️⭐️⭐️
回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️
2021-07-12
$118 (早餐)
🥪Big Beef Sandwich $98Too many pickles for me and the beef was just so-so but the bread was toasted just nicely and crispy 🥪Pulled Pork Belly Sandwich $98You dun have to order Quail & Avocado if you opt for this one as it is already filled with smashed avocado 🥑 but the pork was quite fat so with some points deducted haha☕️🧊Dirty $45 (Add $3 for Hazelnut syrup)nice portion of milk and espresso and cooled me down from scorching heat 🧡🍨 Tiramisu with Molten Mocha $75creamy with strong mocha flavour

🥪Big Beef Sandwich $98

Big  beef  /  Pulled  pork  belly

Dirty

creamy with strong mocha flavour and seems no rum!
Tiramisu  with  molten  mocha

Personally found the coffee and desserts there better than the sandwiches... and the coffee price was surprising quite affordable 👍🏻

Indoor and outdoor seatings are available. Although the place is small, perhaps since it's not located at busy street, could still grab seats after 1245 on sat

Price range: 💰💰
Ratings: 🏅🏅🏅.5
Environment rating: 🥂🥂🥂🥂
Service: ✍🏻✍🏻✍🏻.5
Revisit: yes but only for the coffee and desserts
Category: cafe, sandwich
2021-07-01
Tiramisu  with  molten  mocha
2021-07-08 28 瀏覽
.係cafe裏面嘅hidden bar,裝修好靚,試曬佢地嘅Signature Cocktail,我最鍾意杯”Chocolate Cookies Espresso Martini”🍸就算唔飲嘢,淨係黎食個甜品都好滿足!有好款甜品俾你揀,試左”Chocolate Fondant”同”Tiramisu”,後者係佢哋嘅signature,真係幾好味,外層香滑嘅Cream包住餅底同流心嘅朱古力咖啡😍.🔻🍽 BARCODE📌 地址: 中環己連拿利1號華昌大廈地下1號舖.#tummysready #tummysreadytoeat #tummysreadyinhongkong #tummysreadyatcentral #tummysreadyforwestern #tummysreadyfordessert #tummysreadyforcafe #tummysreadyforcocktail

🔻
🍽 BARCODE
📌 地址: 中環己連拿利1號華昌大廈地下1號舖
2021-07-08 171 瀏覽
當日行程緊密,相約朋友十點Café見🤣店位置相對較遠,行到上嚟幸好有室內位置可以休息,慢慢享受咖啡😌室外位置為寵物友善區域🐱🐶當日見到有客人帶了狗狗一齊曬太陽!亦都有客人帶同杯緣子小姐同咖啡打卡,超可愛的擺設啊🥰杯門口仲有個店名打卡位置!𝕾𝖆𝖓𝖉𝖜𝖎𝖈𝖍🍖BigBeef 🥪$98即叫即整三文治🥪2份都放進同一個盒子裡,各有包裝紙包著,三文治餡料有厚厚牛肉片🍖酸瓜🥒芝士🧀仲有滿滿醬汁,份量超級足!食完好飽肚🤣🍳Quail & Egg 🥪$108鵪鶉扒蛋三文治,餡料有厚厚流流哋心狀態嘅煎蛋、熱辣辣嫩滑雞扒,每咬一口蛋汁同肉汁都流哂出嚟🤤呢個無酸瓜感覺油膩感較重🤔𝕾𝖕𝖊𝖈𝖎𝖆𝖑𝖘🍮Molten Mocha Tiramisu $75半球形狀Tiramisu質感幼滑入口即融🥰咖啡味好濃又唔喺死甜,高質嘅Tiramisu! 𝕻𝖆𝖘𝖙𝖗𝖎𝖊𝖘Canele $32可麗露外層脆脆帶有焦香味,中芯裡面軟軟仲有少少流質感,唔會好甜🍪Chocolate Chip Cookie $15外脆内軟,切開時唔會散開哂,中間仲有Chocolate Chip增加朱古力度🍪味道唔太甜又幾醫肚𝕮𝖔𝖋𝖋𝖊𝖊奶可轉Oat Mil

𝕾𝖆𝖓𝖉𝖜𝖎𝖈𝖍

🍪Chocolate Chip Cookie $15

𝕮𝖔𝖋𝖋𝖊𝖊
奶可轉Oat Milk/Soy Milk
🍸Dirty $45
高杯盛裝著Dirty,表面喺熱Espresso底部喺冷Soy Milk,兩者明顯分層,相對比較有特色嘅一杯Dirty🤩
🍵Matcha latte $48
凍飲用冰凍透明杯,杯邊撒上抹茶粉,再倒上抹茶放在木製碟子上,顏色同擺設都好用心🥰
Matcha  latte
☕Beetroot latte $48
看來紅菜頭拿鐵愈來愈受歡迎,估唔到呢度都有😋味道淡淡甜味
早餐
  • Chocolate  Chip  Cookie
  • Matcha  Latte
  • Beetroot  Latte
2021-07-07 27 瀏覽
放假繼續要chill 下💃🏻💃🏻,今日去左間中環新開嘅BARCODE,餐廳以藍白色幾何設計為主,係帶有歐陸風🔵⚪️嘅裝潢~位置喺蘭桂芳行上少少,都有啲遠,喺咁炎熱嘅夏日行上去,完全地出哂汗🥺Big Beef Sandwich $88厚厚嘅慢煮牛肉,非常嫩滑~而且保存咗滿滿的肉汁🤩!嫩滑又有口感,牛肉味仲好香!加上入面有芝士🧀、酸瓜🥒,酸酸地嘅味道令個三文治食落唔會好膩😍eatcation_girlss覺得真的值得一試,極度推薦💗💗💗Quail & Egg $108鵪鶉加蛋三文治 🤨第一次食鵪鶉扒,唔知會係咩味~帶住對鵪鶉味道嘅不安但又好想試下嘅矛盾心情揀咗佢🙈結果發現鵪鶉肉嫩滑有咬口~配埋流心蛋同醬汁一齊好惹味!三文治🥪烤得金黃色,外脆內軟,perfect match 😍(不過Big Beef都依然係至愛💘)Oolong Iced Black $58混合咗烏龍茶同黑咖啡,一啖飲落,估唔到茶同咖啡可以互相配合~味道非常怡人~上面加左片果乾,飲落都會帶有少少果酸味,味道清新,呢杯烏龍黑咖啡係eatcation_girlss嘅最愛❤️❤️❤️,雖然行得遠啲但絕對無阻回頭encore嘅意欲🥰🥰!Moc

Big Beef Sandwich $88

Quail & Egg $108

Oolong Iced Black $58

Mocha $48
可能因為有杯好特別嘅Oolong Iced Black做對比,Mocha感覺變得無咁特出~不過味道都係好嘅👍🏻,而且唔算甜~~飲落都舒服❤️

Tenkasu-based Cheesecake $78
甜品方面都幾有驚喜,齋睇賣相已經爆曬燈😍📸價錢唔算平嘅,分量都唔多,不過如果兩個人純粹想chill下傾計食吓甜品打卡都係唔錯嘅選擇👍🏻芝士蛋糕質感非常幼滑,配底部嘅脆脆米通剛好有個對比~咸咸地而且口感豐富😉

好味指數 😋😋😋😋⚪️
打卡指數 📸📸📸📸📸
性價比 🧮🧮🧮⬜️⬜️

2021-07-01
  • Oolong  Iced  Black
2021-07-06 35 瀏覽
Bar code 呢間打卡Cafe都好出名~唔少網絡紅人都有介紹過今次去中環就順便搵佢黎試吓先😬行到上半山 就見到一間好靚嘅裝修望真啲個係今日嘅主角 bar code 店舖裝修 簡約型格歐美風~洗手間都好有格調 店舖嘅Menu都好特別係癡喺牆上嘅磁石(亦係一個打卡位)好好彩有吧枱坐 如果唔係應該有排等當日天氣天陰陰 我哋仲好想喺出邊等outside 畢竟影響靚啲🤗🤗多多少少都係為打卡而泥但係由於人太多 同埋天氣焗熱都係去咗冷氣地方😇紅菜頭牛奶🥛骯髒咖啡牛肉多士提拉米蘇兩人總共$266 每人$133食食下野突然之間落大雨 見到出邊嘅人本身影緊相好靚 忽然之間好狼狽全部沖曬入嚟避雨🤣場面有啲搞笑🤪
Bar code 呢間打卡Cafe都好出名~
唔少網絡紅人都有介紹過

今次去中環就順便搵佢黎試吓先😬
行到上半山 就見到一間好靚嘅裝修
望真啲個係今日嘅主角 bar code

店舖裝修 簡約型格歐美風~
洗手間都好有格調 店舖嘅Menu都好特別
係癡喺牆上嘅磁石(亦係一個打卡位)

好好彩有吧枱坐 如果唔係應該有排等

場面有啲搞笑🤪
2021-06-12
紅菜頭牛奶
2021-07-06 26 瀏覽
-同好內無見號朋友去左試新cafe"Bar code" Beetroot Latte $48顏色已經好特別紅色已經好吸睛🤩飲落有淡淡的beetroot 味再加咖啡味又出奇地幾夾💕🥑Avacado & Scramble egg $88好大份個sandwich 😍勁多Avacado 連埋滑蛋一齊食口感一流牛油控嘅普通嘅朋友一定唔可以錯過🥰🐮Big Beef $98用左慢煮嘅牛肉所以好嫩口,而且充滿肉汁Peanut Butter Cookie $15好花生 🤣好正成個cafe 都好chill 門口係打卡位成間北歐風設計咖啡同野食都好味🥰值得encore
同好內無見號朋友去左試新cafe
"Bar code"

Beetroot Latte $48

口感一流
牛油控嘅普通嘅朋友一定唔可以錯過🥰

🐮Big Beef $98
用左慢煮嘅牛肉
所以好嫩口,而且充滿肉汁

Peanut Butter Cookie $15
好花生 🤣好正