2018-04-20 146 瀏覽
觀塘嘅樓上cafe好多,揀都要啲時間今次嚟到B.Two House,地方雖小,但勝在唔嘈而且好彩我哋嚟嘅時候唔多人,唔使等位呢個意粉醬汁比較稀,食哂都唔會好濟好飽,所以如果每餐要食到好飽嘅就唔建議叫哩個,哈哈呢個低脂岩鹽咖啡飲時唔使攪拌,直接飲到岩鹽同咖啡。至於好飲與否,就因人而異,我覺得一般。
觀塘嘅樓上cafe好多,揀都要啲時間
今次嚟到B.Two House,地方雖小,但勝在唔嘈
而且好彩我哋嚟嘅時候唔多人,唔使等位

蜆肉香草卡邦尼意粉

2018-04-20
2018-04-19 106 瀏覽
觀塘嘅工廈出名多餐廳同café,所以就同朋友去覓食。平時出街食野大多數都係食粉麵或者飯,今次就想食特別啲嘅野。 我哋搵到呢間有得食bagel,牛角包 burrito都好出名嘅小餐廳,賣點係麵包同蛋糕係自家製,飲品用上黑糖調製,感覺咁健康所以就決定入去食。我哋兩點半去到嗰陣時,依然係九成滿座,可見呢間餐廳喺呢區都出名。餐廳播著休閒嘅歌,我哋就坐住台式木櫈,感覺好舒服休閒。店員俾咗兩杯茶同menu,叫我哋慢慢睇。我同朋友分別叫左煙三文魚忌廉芝士同埋芝士辣牛肉bagel,兩個都有田園沙律跟。 另外我哋再加錢轉套餐,會有一個甜品同一杯飲品。朋友嘅煙三文魚忌廉芝士bagel~煙三文魚唔腥,忌廉芝士口感厚實,好滿足;芝士辣牛肉就好惹味,用上薄切牛,再加埋辣辣地嘅醬汁,唔錯!大家都知道bagel係比較有咬口嘅包,唔會好似其他包咁食空氣,而呢一個自家製嘅bagel都唔例外,另外再添加左一份健康喺入面,我同朋友都食得好放心。田園沙律好新鮮,唔係跟麻醬咁邪惡,而係配左少少嘅沙律醬但已經好夠,少咗份罪惡感。食到咁上下,店員就上咗兩杯飲品畀我哋。我哋兩個都嗌咗低脂岩鹽咖啡,一飲落去,我同朋友都係同一個反應,就
煙三文魚唔腥,忌廉芝士口感厚實,好滿足;
我哋兩個都嗌咗低脂岩鹽咖啡,一飲落去,我同朋友都係同一個反應,就係嘩咗一聲。苦苦地嘅咖啡,加上一層甜甜地嘅cream,再配有少少鹹味,不論層次 或者口感都好豐富。
甜品係一個朱古力蛋糕,蛋糕都好幼滑,唔會過甜或膩。
2018-04-18
2018-04-17 130 瀏覽
與閏蜜聚會,Cafe定必是最佳的聚會地點。今次相約閏蜜到這所Cafe,環境非常舒適,還播著輕鬆的音樂,令人非常放鬆。我們約1330到埗,當時已有數十人在用餐,幸好還有空位。B.Two House 的Bagel為手工製作且無添加,當然要一試。故我們點了煙三文魚Bagel套餐($72)。另外,我們還點了Lunch Set A($89),當中有手工製的軟法包。於點餐後,店家先附上玄米茶,䁔笠笠。Cafe上餐速度很快,下單後不用5分鐘便上了前菜,田園沙律。沙律很新鮮,有青瓜、番茄、粟米、沙律菜,非常清新。其後,點了低脂岩鹽咖啡。此咖啡很驚喜,喝下有淡淡焦糖味,很特別,值得一試。咖啡杯也有心思,印上自己餐廳的名字。到主菜,9吋手工法包非常軟身,軟法包夾著烤雞,烤雞很Juicy,醬汁份量亦十分適中。Bagel無論於外觀,抑或味道方面也相當令人滿意。其黑白相間的外表非常吸引 Bagel與一般的麵包不同,咬下去非常扎實,口感很煙靭。Bagel配上煙三文魚,整體感覺非常清爽,食完都無負擔。手工Bagel必試推介。最後當然少不了甜品。Cafe非常細心,於用畢正餐後,會自動為客人送上甜品。是日的甜品為朱古力

我們約1330到埗,當時已有數十人在用餐,幸好還有空位。
故我們點了煙三文魚Bagel套餐($72)。

於點餐後,店家先附上玄米茶,䁔笠笠。

沙律很新鮮,有青瓜、番茄、粟米、沙律菜,非常清新。

低脂岩鹽咖啡

咖啡杯也有心思,印上自己餐廳的名字。

Bagel無論於外觀,抑或味道方面也相當令人滿意。
其黑白相間的外表非常吸引

Bagel與一般的麵包不同,咬下去非常扎實,口感很煙靭。
Bagel配上煙三文魚,整體感覺非常清爽,食完都無負擔。
手工Bagel必試推介。

最後當然少不了甜品
Cafe非常細心,於用畢正餐後,會自動為客人送上甜品

是日的甜品為朱古力蛋糕,及慕絲蛋糕。
蛋糕亦是自家制出品,朱古力味相當濃郁,頂層有厚厚的朱古力層,中間有朱古力海綿蛋糕夾著朱古力慕絲,一口吃盡三種不同質感的朱古力,朱古力控一定喜歡。

而另一款為慕絲蛋糕,粉紫色的海綿蛋糕底層非常夢幻。
蛋糕口感非常軟化,入口即溶的感覺。

不過要留意B.Two House 的開放時間,逢星期日休息,以免摸門釘。
題外話/補充資料: 服務非常好,且態度親切。
2018-04-17
$80.5 (午餐)
  • 天然雙色Bagel
  • 9吋手工法軟包
周五晚,慵懶之軀想在觀塘吃個便飯,偶然search到在觀塘工廈的這一家「B.Two House」,主打自家製麵包和甜品,簡簡單單的,就來這裡吧! 時間尚早,客人暫時不多,餐廳由兩個美女打理,又要煮又要負責樓面,好不忙碌。 雜菜忌廉湯 雜菜沙律 既然是主打麵包,我們就點了兩個牛角包餐,除主菜以外,還包餐湯、沙律、甜品和飲品。那個忌廉湯很好喝,不太creamy,裡面有些洋蔥和紅蘿蔔等,帶少許辣味。 牛油果醬蔬菜牛角包配迷你煙肉意粉 ($115) 芝士辣雞牛角包配迷你煙肉意粉 ($115) 牛角包新鮮焗起,鬆化、香脆,牛油果醬蔬菜感覺清新,辣雞可以選不辣,夠貼心,惟覺得雞肉有點雪味,扣了分數;白汁煙肉意粉面頭加了芝士去焗,不錯。 是日手工甜品 今晚的自家製甜品是朱古力蛋糕,甜而不膩,朱古力味也香濃,好吃。 柚子紅茶、雪梨紅茶 飲品選擇頗多,岩鹽咖啡、各式紅茶,還有黑糖薑茶等,我們選了果子紅茶,酸酸甜甜的,飯後喝一杯,refreshing。

雜菜忌廉湯

雜菜沙律

牛油果醬蔬菜牛角包配迷你煙肉意粉 ($115)

芝士辣雞牛角包配迷你煙肉意粉 ($115)

是日手工甜品

柚子紅茶、雪梨紅茶

2018-04-13
2018-04-08 85 瀏覽
極力推薦水牛芝士雞肉燴飯同水牛芝士莧肉青口燴飯! 岩鹽咖啡都無得頂 食物一流,地方一流,服務一流。必定encore !題外話,waitress 樣子甜美,好禮貌,仲會有介紹!
極力推薦水牛芝士雞肉燴飯同水牛芝士莧肉青口燴飯!
岩鹽咖啡都無得頂
食物一流
,地方一流
,服務一流
。必定encore !
題外話,waitress 樣子甜美,好禮貌,仲會有介紹!

黎成業工業大廈覓食~經過見倒依間B.Two House 主打有我最愛ge bagel,決定一試~餐廳唔算大,但唔會太擠迫行小清新風格~手工天然雙色Bagel! 本身已經好鍾意食Bagel~必試!Bagel 係不含防腐劑等化學添加品有唔同營養價值連其他茶類都用低脂忌廉~好期待啊~食物種類介紹仲好細心咁講解每款食物ge 成份例如好細心提示墨西哥卷份量較細~ 肚餓唔好點唔鍾意咀嚼口感嘅朋友唔好點Bagel~煙三文魚忌廉芝士Bagel 雙色Bagel 真係第一次食~好有咀嚼口感~唔會太硬太乾身~軟軟地~仲搽左好厚嘅忌廉芝士~有埋青瓜同生菜,配埋側邊ge 沙律好fresh 好健康啊 朋友叫左Special Lunch Set -餐湯-沙律-芝士辣牛肉牛角包-迷你煙肉卡邦尼意粉-飲品-甜品湯味道唔錯~ 好多蔬菜粒粒~朋友覺得食物好出色~不過整體味道偏咸少少蛋糕好味道~ 好鬆軟整體黎講~野食好有水準~又天然健康~店員態度好nice~有質素嘅cafe 下次會再黎多次
黎成業工業大廈覓食~
經過見倒依間B.Two House
主打有我最愛ge bagel,決定一試~

餐廳唔算大,但唔會太擠迫
行小清新風格~

手工天然雙色Bagel!
本身已經好鍾意食Bagel~
必試!

Bagel 係不含防腐劑等化學添加品
有唔同營養價值
連其他茶類都用低脂忌廉~
好期待啊~
食物種類介紹仲好細心咁講解每款食物ge 成份
例如好細心提示墨西哥卷份量較細~ 肚餓唔好點
唔鍾意咀嚼口感嘅朋友唔好點Bagel~

煙三文魚忌廉芝士Bagel

雙色Bagel 真係第一次食~
好有咀嚼口感~唔會太硬太乾身~軟軟地~
仲搽左好厚嘅忌廉芝士~
有埋青瓜同生菜,配埋側邊ge 沙律
好fresh 好健康啊

朋友叫左Special Lunch Set
-餐湯
-沙律
-芝士辣牛肉牛角包
-迷你煙肉卡邦尼意粉
-飲品
-甜品

湯味道唔錯~ 好多蔬菜粒粒~

朋友覺得食物好出色~
不過整體味道偏咸少少

蛋糕好味道~ 好鬆軟

整體黎講~野食好有水準~又天然健康~
店員態度好nice~
有質素嘅cafe 下次會再黎多次
2018-04-01 105 瀏覽
朋友今日下午茶時間帶我黎食尼間cafe 餐廳主打自家製,感覺好有心思,唔似普通cafe食下意粉飯餐咁 搞到好期待入到去 環境好舒服寧靜!❤️Today’s special lunch set 都包含好多野,食完成個餐都完全感覺係物超所值我同朋友分別選了一個Set A 同 忌廉煙三文魚Bagel餐尼個白湯好多材料,有淡淡胡椒粉味,好開胃😗芝士辣牛肉牛角包,睇個樣都覺得極豐富,好靚,食落甜甜地,唔會好辣,牛角包亦都好鬆化,好香好好食☺️☺️☺️煙肉卡邦尼意粉 好香甜忌廉白汁 唔會好滯 配上粟米西蘭花,成個餐極豐富滿足!每一樣都真係好好食!最後set A配上忌廉蛋糕,面層有餅碎,蛋糕好鬆軟🌞忌廉煙三文魚bagel亦唔輸!料勁足,水牛芝士,配煙三文魚,青瓜生菜,每一啖都食到津津有味 食物美味、環境舒服乾淨、仲要自家製麵包甜品... ...作為一個吃貨,我一定推薦B.Two HOUSE ❤️❤️❤️ 健康又好食 尼個價錢係食得好開心😗 一定會再黎!

入到去 環境好舒服寧靜!❤️

尼個白湯好多材料,有淡淡胡椒粉味,好開胃😗

最後set A配上忌廉蛋糕,面層有餅碎,蛋糕好鬆軟🌞

2018-03-31 643 瀏覽
餐廳的食物標榜天然無防腐, 堅持手做, 堅持無添加, 自家製 bagel 的小店, 感覺健康清新.欣賞店主對食材的執著, 每天有不同款的set lunch. 本來黎到bagel 專門店, 理應試下自家製 bagel . 不過因為我今朝食咗麵包做早餐, 下午唔想再食包,  所以就揀咗佢地既Today's special lunch set.Today's special lunch set B $89和風麻醬沙律菜有紫椰菜, 車厘茄, 青瓜, 生菜, 火箭菜沙律菜新鮮, 份量好多, 配上芝麻醬味道不錯日式海苔鰻魚鰻魚肥美飽滿既鰻魚, 配上鰻魚醬汁, 香氣撲鼻珍珠米軟稔適中熱低脂岩鹽咖啡淡淡岩鹽鹹味, 配上厚厚既低脂CREAM, 而且用餐廳特製既杯盛載餐廳建議不要攪拌, 岩鹽忌廉與咖啡, 冷熱之間一同品嚐, 果然好味!Today's special lunch set C $86周打海鮮湯海鮮材料豐富, 仲有好多蔬菜, 好足料自家製, 香濃美味田園沙律沙律菜同樣新鮮好味水牛芝士煙三文魚燴飯煙三文魚份量多珍珠飯creamy, 係軟稔中帶點煙韌飯吸收左所有材料既味道精華, 而且芝士味香濃凍雪梨
欣賞店主對食材的執著, 每天有不同款的set lunch.

和風麻醬沙律菜
有紫椰菜, 車厘茄, 青瓜, 生菜, 火箭菜
沙律菜新鮮, 份量好多, 配上芝麻醬味道不錯

日式海苔鰻魚鰻魚
肥美飽滿既鰻魚, 配上鰻魚醬汁, 香氣撲鼻
珍珠米軟稔適中
日式海苔鰻魚鰻魚

周打海鮮湯
海鮮材料豐富, 仲有好多蔬菜, 好足料
自家製, 香濃美味
周打海鮮湯

田園沙律
沙律菜同樣新鮮好味
田園沙律

煙三文魚份量多
珍珠飯creamy, 係軟稔中帶點煙韌
飯吸收左所有材料既味道精華, 而且芝士味香濃

凍雪梨紅茶
有雪梨果肉, 唔太甜, 好清新
凍雪梨紅茶

套餐的甜點係精緻的朱古力蛋糕
甜度適中, 朱古力味濃郁香醇, 蛋糕鬆軟, 口感結實濕潤,好味
朱古力蛋糕

餐廳好有誠意同豐有人情味, 食物選擇多, 味道同服務不錯, 而且價錢非常親民, 值得推介!
2018-03-19 60 瀏覽
同fd食farewell飯,, 下次都唔知幾時見面就簡左官塘區的B Two House一黎又可以坐得耐, 太多野要講二黎要食得健康, 過完個肥年, 成個人都漲左呢度主打手工制作麵包,甜品,bagel天然無添加食得健康又放心當日我地叫左二人餐,, 相當豊富午市二人套餐$1581)田園沙律 -  蔬菜新鮮又唔會有太多醬汁2) 蜆肉忌廉濃湯 - 材料多, 食到啖啖的蜆肉!!3)牛油果醬蔬菜沙律墨西哥卷 - 呢個組合好Fresh, 牛油果的味道唔會好重4)意式香草煙三文魚忌廉意粉 - 味道調得岩岩好,  意粉唔會好多汁又唔膩!!5)果茶 及  是日手工甜品 - 叫左雪梨茶有點偏甜,, 蛋糕唔會太甜軟度剛好呢個價錢合理,, 以女仔黎講份量都夠食下次會再來試下bagel
同fd食farewell飯,, 下次都唔知幾時見面
就簡左官塘區的B Two House
一黎又可以坐得耐, 太多野要講

二黎要食得健康, 過完個肥年, 成個人都漲左

呢度主打手工制作麵包,甜品,bagel
天然無添加食得健康又放心

當日我地叫左二人餐,, 相當豊富
午市二人套餐$158
1)田園沙律 -  蔬菜新鮮又唔會有太多醬汁
2) 蜆肉忌廉濃湯 - 材料多, 食到啖啖的蜆肉!!

呢個價錢合理,, 以女仔黎講份量都夠食
下次會再來試下bagel
2018-03-16 60 瀏覽
朋友即將要去外國,所以係佢臨走前諗住一齊去食啲特別啲嘅嘢🤤因為佢住觀塘嗰邊,所以就揀咗呢間openrice入面幾多好評嘅餐廳。間鋪頭喺工業大廈入面,有少少難搵。鋪頭環境舒適闊落,餐廳播住慢歌好令人放鬆💕適合同朋友坐低慢慢傾計Menu入面有好多選擇,西式日式嘅都有我同朋友各點左黑板上嘅set A 同set B 首先上左沙律先🥗蔬菜幾新鮮👍然後上蔬菜粟米火腿忌廉湯味道香濃仲要勁大杯 入面有粒粒火腿🤩但唔係好”漏” 睇番餐牌先知原來佢地全部都係用低脂忌廉 好健康🤤然後係我朋友嘅主食 香草煙三文魚忌廉意粉好大份仲有煙三文魚勁足料 👏煙燻味重🤤不過我朋友食開淡野會覺得有少少鹹之後到我嘅主食🍽意式香草牛油果醬辣烤雞軟法包 係餐廳主打嘅Bagel😍Bagel一啲都唔乾唔硬 入面勁足料 勁大塊烤雞 配埋cream cheese同芥末醬 簡直一流🤤入口仲有淡淡牛油果香 👍👍👍Bagel外仲配有意粉 岩哂大食嘅朋友仔食完仲有甜品朱古力蛋糕有濃濃嘅朱古力醬 但甜而不膩 而檸檬芝士蛋糕就食落好清新 兩個都好好食👏呢間小店嘅野食都好令人驚喜我叫左低脂岩鹽咖啡 鹹忌廉同咖啡味好夾好特別💕超中意80蚊黎講有咁多野食
朋友即將要去外國,所以係佢臨走前諗住一齊去食啲特別啲嘅嘢🤤
間鋪頭喺工業大廈入面,有少少難搵。
Menu入面有好多選擇,西式日式嘅都有
我同朋友各點左黑板上嘅set A 同set B

呢間小店嘅野食都好令人驚喜
我叫左低脂岩鹽咖啡 鹹忌廉同咖啡味好夾好特別💕超中意

80蚊黎講有咁多野食真係好抵✌
2018-02-17 65 瀏覽
年三十晚難得唔洗返工,梗係要約朋友行下街因為想行APM, 所以就順便search下附近有無啲環境靚靚地,又唔太貴同可以慢慢坐下傾下計嘅餐廳終於就揾到依間bagel大受好評嘅餐廳本身都一心打算黎食bagel, 不過見佢有供應二人餐,5個course 都係$70一位,見咁抵食所以就索性試依個!最令我深刻嘅係,原來餐廳唔止得bagel好食,個牛油果醬忌廉芝士煙三文魚墨西哥卷令我好有驚喜入面嘅芝士醬味道十分濃郁,睇黎呢度唔止得bagel 做得出色! 另外個沙律嘅菜都非常新鮮,如果份量可以大番啲就好至於carbonara意粉都好大碟,個汁唔太濃所以食落唔會好漏最後個環境都非常寧靜,啱哂啲中意試新野同慢慢傾下計嘅朋友仔
年三十晚難得唔洗返工,梗係要約朋友行下街
終於就揾到依間bagel大受好評嘅餐廳
最後個環境都非常寧靜,啱哂啲中意試新野同慢慢傾下計嘅朋友仔
2018-02-15
1K
2018-02-07 59 瀏覽
閒日放假最好活動就係同朋友周圍探索下美食,今次去左觀塘工廈一間cafe,平日下午茶時間無咩人一入到去隨便揀位坐.餐廳設計感覺輕鬆用木質枱櫈旁邊有小小花做裝飾比人一種休閒感覺.下午茶同朋友各點左一份share香草煙肉卡邦尼意粉意粉上鋪滿煙肉洋蔥,卡邦尼汁多唔會令意粉食落好乾每一啖都可以沾滿意粉汁,煮意大利麵時間掌握得岩岩好唔太淋亦唔太硬,配上忌廉味較重既汁不錯不錯芝士辣烤雞墨西哥卷帶少少辣味,烤雞唔乾醃料味香,加上大量生菜呅落口增添左份爽脆口感,同蕃茄配搭令感覺更清新,又唔會過份滯.整體感覺好休閒好舒服,店主好細心推介店既主食,下次會再到訪

下午茶同朋友各點左一份share
香草煙肉卡邦尼意粉

芝士辣烤雞墨西哥卷

整體感覺好休閒好舒服,店主好細心推介店既主食,下次會再到訪

下午茶
2018-02-06 58 瀏覽
成業一樓好多餐,知呢間新咗一段時間,之前見外賣好平,但今日先試堂食。侍應姐姐好有禮貌。叫咗個唔係lunch set之一嘅雜錦泡菜雞肉麵,唔知係咪因為唔係lunch , 等咗10幾分鐘先有,好彩味道算ok la. $4x黎講,係細碗咗d.......不過d蕎麥尚算好味啦。地方都企理,感覺乾淨,有d擺設,見到心思,見佢地好似想sell健康......都ok嘅. 同埋杯茶細咗d. 大杯d會好少少。總括黎講下次都想繼續幫襯支持
什錦雜菜蕎麥麵
2018-02-06
什錦雜菜蕎麥麵
2017-12-29 96 瀏覽
又再到觀塘工廈吃東西,今次試的不是西餐廳,而是專吃手工制bagel 和bread 的 b. two house.兩時來到,仍有很多人在吃午餐中,店內坐位不算多,如果怕無位,可以先致電訂座。這裡有set lunch (today's special)和lunch combo 供應,也有bagels, 墨西哥卷,牛角包選擇。麵包類全部都可加錢轉set, 可選跟餐湯及甜品($22)或熱飲及甜品($15)。14:30~17:00還有下午茶供應,價錢由三十多元起,也頗經濟呢!今次我們選了牛油果醬蔬菜牛角包配迷你卡邦尼意粉,再加配餐湯和蛋糕($77),另外也選了lunch combo 的台式香腸肉鬆飯($49)。是日的餐湯是忌廉海鮮湯,內有十分多雜菜,感覺較像忌廉雜菜湯呢!不過味道也不錯!按著送上的就是主菜了。嘩,份量實在不少呢!手工制牛角包十分酥脆,吃下有著濃香的牛油味,加上我最愛的牛油果醬及新鮮的蔬菜,配搭得宜,吃下絕不覺得膩,讓人一試難忘!迷你卡邦尼意粉很creamy,有著濃濃的香草味,粟米很甜,牛角包加一個迷你意粉,真的吃到很飽呢!台式肉鬆腸仔飯水準也算高,肉鬆和台式腸仔的品質不錯,配菜增

按著送上的就是主菜了。嘩,份量實在不少呢!

台式肉鬆腸仔飯水準也算高,肉鬆和台式腸仔的品質不錯,配菜增加了口感,再加上特別的醬汁,讓人一口接一口的吞下肚裡去!

是日蛋糕是自家制的朱古力軟心蛋糕,蛋糕的朱古力味很香濃,質感綿滑,甜味適中,實在是水準之作
,這件chocolate truffle 實在為這頓工廈中的午餐添上不平凡的色彩!!!

2017-12-29 2090 瀏覽
本身喜愛吃bagel,知道觀塘有間小店有手工bagel 吃,趁著仍然放假,當然要帶著小女生到訪啦!店舖名字為B.Two house, 意思是 bagel and bread 。不過除了bagel 和 bread,也有飯和意粉等供應 ,set lunch 價錢也很實惠啊!店內特別介紹了天然雙色原味bagel, 外型十分獨特,所以我就一心一意的選了個手工bagel 套餐。在16款的bagels 中,實在不知選那款,看到牆上貼了bagel King 和bagel queen,那麼就決定來個bagel queen 吧!加$15 就有飲品和甜品,很超值呢!先送上來的是蔬菜沙律,一看就知道材料十分新鮮Bagel Queen Bagel Queen 內有雞肉,火腿,菠蘿,蕃茄,青瓜及鱷梨沙律醬和車打芝士醬,雙色手工bagel口感煙韌 ,不乾不硬,帶咀嚼口感。經過微烤的菠蘿又甜又多汁,小女生十分喜愛 。內裡的生菜蕃茄等,也是十分新鮮爽脆,加上稔滑的雞肉和味道特別的鱷梨沙律醬,整個bagel 帶著豐富的味道層次和口感。74% chocolate truffle cake朱古力軟心蛋糕,實在是驚喜之作!蛋

bagel King 和
bagel queen,那麼就決定來個

先送上來的是蔬菜沙律,一看就知道材料十分新鮮

蔬菜沙律

Bagel Queen

bagel queen

74% chocolate truffle cake
朱古力軟心蛋糕,實在是驚喜之作!蛋糕又滑又軟,朱古力味濃,甜味適中。

低脂岩鹽咖啡
加了岩鹽的咖啡更覺香濃美味!

岩鹽咖啡

$73 就能吃到這樣高質素的手工bagel 套
餐,下次一定會再次光臨!

後記:
雖然店舖不大,但這裡的店員都十分親切有禮,食材十分新鮮,bagel 、牛角包和蛋糕等都是店主親自用心制作,此外這裡也有自組蛋糕班,由店主親身教授呢!
蔬菜沙律
bagel queen