2022-05-21
一行7人黎呢到食生日飯 雖然有啲嘈 不過無損雅興😆呢度啲staff一致recommend cocktail..所以朋友們都每人order一杯 而且可以根據你嘅個人口味特調一杯啱自己嘅cocktail 🤩🤩how nice!!!!之後我地7個人食左廿幾碟野😂😂本人認為食物份量偏少🤔講幾樣印象深刻既菜先😂名唔太記得🫢生蝦幾新鮮,有個蟹肉湯配脆米餅🍘?唔可以話好好飲,不過夠熱同埋配左個米餅都收貨既,海鮮拼盤一般,牛肉沙律?個dressing勁甜😅😅ham…….唔好食🥲味道怪怪🫥兩個意粉都overcook冇味🥲但反而個蜆幾入味😂咖喱蝦…個咖喱煮得好奇怪🤔一粒粒,味道一般,最後我地仲叫埋隔離泰國餐廳嘅嘢食🤣🤣我最想講嘅係嗰度嘅Service!喺香港少見嘅好Service🥹🥹雖然佢哋好忙,但係回應速度極好快,會同客人有講有笑,亦周不時睇吓我哋枱面有冇嘢要收走,臨走知我地有人生日一人free一shot完美結束餐生日飯❤️先講明唔係因為free shot而開心,開心係佢地有呢個心思,希望你會再光臨!同埋我本身對於食物唔太出色既餐廳都未必會再去😂但基於服務同飲品出色本人必定介紹朋友同再去Encore 👏🏻
之後我地7個人食左廿幾碟野😂😂本人認為食物份量偏少🤔講幾樣印象深刻既菜先😂名唔太記得🫢生蝦幾新鮮,有個蟹肉湯配脆米餅🍘?唔可以話好好飲,不過夠熱同埋配左個米餅都收貨既,海鮮拼盤一般,牛肉沙律?個dressing勁甜😅😅ham…….唔好食🥲味道怪怪🫥兩個意粉都overcook冇味🥲但反而個蜆幾入味😂咖喱蝦…個咖喱煮得好奇怪🤔一粒粒,味道一般,最後我地仲叫埋隔離泰國餐廳嘅嘢食🤣🤣我最想講嘅係嗰度嘅Service!喺香港少見嘅好Service🥹🥹雖然佢哋好忙,但係回應速度極好快,會同客人有講有笑,亦周不時睇吓我哋枱面有冇嘢要收走,臨走知我地有人生日一人free一shot完美結束餐生日飯❤️先講明唔係因為free shot而開心,開心係佢地有呢個心思,希望你會再光臨!同埋我本身對於食物唔太出色既餐廳都未必會再去😂但基於服務同飲品出色本人必定介紹朋友同再去Encore 👏🏻👏🏻👏🏻🎉