2016-11-02 364 瀏覽
上星期天,與家人經過南豐中心對開,有間新的小食店就試一試,我地買左芝士大板燒,板燒鱿魚鬚,炸特長蟹柳,日式煎餃子,炒麵熱狗,板燒一口牛,即磨咖啡及柚子蜜,味道不錯,店員也有禮 ,會再來光顧
外賣自取
  • 一口牛
  • 炸特長蟹柳
  • 大板燒芝士燒
2016-11-01 227 瀏覽
章魚燒即叫即整 外脆內軟 又唔會乾身 仲要入口即溶 好好食☺️👍 見傳單上面嘢食種類都有好多 下次再試其他😆舖頭岀面有幾張櫈可以坐住等無咁攰 店員服務態度都好親切好有禮貌👏
外賣自取
2016-10-31 187 瀏覽
今日去荃灣行街, 等巴士時見到有新野試, 反正巴士仲有幾分鐘先到,眯試試佢。 店舖黃色好Sharp. 叫左長蟹柳及飲品,長蟹柳新鮮炸好好美,好脆口!飲品用ZIP BAG 藏, 好特色味道都可以。 下次有機會會試試啲大阪燒, 看人哋食好像好好食。

2016-10-31
5 分鐘 (外賣自取)