2021-09-23
上個週末同小朋友去旺角,我個細女話要去呢個Cafe,因為有K pop 嘅照片及poster。因為我哋啱啱先至飲完嘢所以諗住上去四個人嗌兩杯嘢飲,坐一陣就走。埋單時才發覺原來有最低消費,每位60 ,但係員工一直都沒有提醒我們,在進場時及點餐時都沒有提醒,因為就算我們叫四杯飲品都是唔夠最低消費的。事後員工堅持要收取最低消費,但係我們只是坐了15分鐘,而店內有大量吉枱,並不是繁忙時間,但最後亦無可奈何照俾。佢曾經話平少少俾我哋但係計完條數只係平$15 ,我同佢講唔好搞咁多嘢你照收$240就算啦。都唔知好嬲定好笑。好似細路仔做生意咁平$15都唔知算乜。我真係祝福佢長做長有。講到食物或飲品,我個細路叫咗杯凍朱古力佢說不錯,但我哋叫嘅凍咖啡就真係好難飲,我哋兩個大人飲一杯都飲唔晒到一半簡直係唔想飲。環境方面梳化坐落去好似有個大窿咁樣而且感覺上好似好唔乾淨。簡直周身唔聚財總結,飲品以及環境質素差,老闆不了解客人感受,有被騙感覺
總結,飲品以及環境質素差,老闆不了解客人感受,有被騙感覺