2009-04-02 12 瀏覽
今晚無人煮飯,所以就呢度買野食。我買左兩個脆香雞翼餐加大,shake shake粉要麻辣同蜜糖。脆香雞翼唔知點解今日想食,但雞翼既大小都唔係合我心意。如果可以大隻小小就好啦,而且個味唔夠KFC既濃。不過唔知點解想食就食啦。薯條配蜜糖shake shake粉都幾好味既,蜜糖粉就無咁鹹。我會鍾意食呢隻多。而薯條可能放左一段時間,所以有一半既都係淋架。凍奶茶茶同奶既份量都好夾,飲得過既。呢間食物既質素都係普通,都係銀座好食。

脆香雞翼
薯條配蜜糖shake shake粉

凍奶茶
茶同奶既份量都好夾,飲得過既。

呢間食物既質素都係普通,都係銀座好食。
脆香雞翼
2009-04-02
2009-03-11 27 瀏覽
媽咪又吾煮飯就買mcdonald俾我地醫肚吾知係咪無期望..味道出奇地好wor可能d野岩岩炸起..拎上身熱辣辣(正)d cheese又溶哂!!岩哂我e一餐我真係滿意

媽咪又吾煮飯就買mcdonald俾我地醫肚
吾知係咪無期望..味道出奇地好wor

可能d野岩岩炸起..拎上身熱辣辣(正)
d cheese又溶哂!!岩哂我
e一餐我真係滿意

夠熱
cheese溶哂..超正!
mc樂雞熱辣辣.香脆可口
夠熱
cheese溶哂..超正!
mc樂雞熱辣辣.香脆可口
2009-01-03 13 瀏覽
雙層魚柳包同DOUBLE 足3兩都是麥當勞在晚上9時後所推出的食品,未試吃前覺得雙層魚柳包和魚柳包應該不會有太大的分別但吃過之後想法就改變了!!!不知道是不是比較幸運吃的魚柳是剛炸起不久的,居然會有汁流出黎,而且我仲覺得都幾甜;一個包有2層魚柳,每一口咬下都會有滿足感呵~誰說便宜的就不會有好東西!?
呵~誰說便宜的就不會有好東西!?
$30 (宵夜)
2008-03-28 21 瀏覽
麥當勞雖然間間d 貨都一樣, 整又係咁樣整, 但質素原來都會有差別...呢間係我食盡食港最難食果間! 薯條又乾又硬又無味, 個包都係乾爭爭....連d雞翼都係粉粉的...九唔搭八....同住天水圍既朋友都討論過, 一致認為呢間最難食= =

同住天水圍既朋友都討論過, 一致認為呢間最難食= =