我要講清楚, 我完全唔知間o 野收幾點!! 你估我好想阻住地球轉ga, 咁比完錢先知ar ma, 唔通唔食咩!! 如果你係要話我唔知間o 野收幾點都係錯o 既話, 我絕對願意同o 個班staffs say "sorry"( 絕對有誠意), 但係至於你就.. 你話我無聊, 無聊得過你冇o 野做搵我o 黎出氣, 家陣你天口慶心火盛呀!!?? 你都算冇膽囉, 有膽叫我早抖, 冇膽register 做食家等我覆你!! 哼, 我先唔會咁唔堂堂正正呀, 我寫得出我怕咩你話我呀!!
(非會員)
2000-05-22 16 瀏覽
你好enjoy 成間mcdonald 走剩你一個客. 真無聊. 全店的人正趕著清潔. 要收工. 你知否自己阻住地球轉. 早d 返屋企早抖啦
2000-05-19 127 瀏覽
哈哈, 小妹今次都算巴閉囉, 同朋友仔用o 左唔夠$40, 包起成間麥記( 連埋Mc Cafe)!! 點解!? 因為小妹夜訪(8:55pm) 麥記醫肚囉, 當小妹比完錢之後, 就拉閘放狗啦, 嚇得我呀, 原來劭地9:00pm 就關門, 不過就會比我o 地食埋先o 既, 小妹同朋友仔邊食邊”日弟”住d 人一個一個咁走, 最後剩番我o 地兩支公……我咁大個女都未試過咁威, 除o 左包場之外仲入$2listen to one of my favorite song Eason o 既”昨日”, 嘩, 都不知幾好feel, 完全忘卻個有幾熱氣, 或者明天會生幾多粒暗瘡呀!!