2005-09-28 17 瀏覽
從來對老麥無咩其望,因為食咗近乎三十年。但今次嘅新餐就值得一贊,雞腿飽+脆薯皇,可以用好味+扺食黎形容。雞腿飽肉嫩多汁,脆薯皇肥大肉厚,好有質感,值得推介!
2005-05-29 13 瀏覽
唔得!D 扒雖唔錯,但貴!而且牛奶難飲又貴!只有脆辣雞飽好食D!
2005-05-28 8 瀏覽
試左新出芒果脆皮新地筒,麻麻哋,被佢個黃色面誤導,以為會幾fresh,點知原來好似鳳仙個皮咁,仲冇人哋咁脆,都係原本嘅朱古力啱食D~
2005-05-28 30 瀏覽
試左隻新嘅芒果味脆皮新地,個皮有少少似鳳仙個皮,但係冇咁香,唔多欣賞~OK果隻豆腐雪糕($2.5)好正,真係好似"食"緊冰凍嘅豆漿,好濃好味,總之去OK買唔食麥記啦~
2005-01-28 4 瀏覽
叫左個招財雞包餐,個包都真唔得,塊雞肉腍得滯,係麥落雞個d肉,唔炸真係毫無口感,仲差過素肉,個汁就ok.個薯卷味道都及得上hadee’s,但我個包好碎,無hadee’s圈住既口感.$24.8既餐真唔抵.
2005-01-05 5 瀏覽
出新口味, 蜜桃橙新地當然要試一下, 味道很像糖, 友人說頗甜,我卻不這樣認為. 可能是我很喜歡橙味吧,這東西值很一試, 說到底也是5元吧..
2004-07-10 5 瀏覽
綠豆新地-- 綠豆味淡﹐不太濃烈﹐一般冇乜特別粉紅芬達-- 見個STAFF筆左殼士多啤利醬落杯汽水到再加多PAT雪糕就搞掂﹐但味道我又覺得OK藍色芬達-- 呢隻撈藍莓醬﹐但我覺得士多啤利好味D菠蘿特飲-- 雪碧溝雜果﹐口渴飲幾好
綠豆新地-- 綠豆味淡﹐不太濃烈﹐一般冇乜特別
藍色芬達-- 呢隻撈藍莓醬﹐但我覺得士多啤利好味D
菠蘿特飲-- 雪碧溝雜果﹐口渴飲幾好
2004-05-17 19 瀏覽
隨住年齡0既增長﹐已經越黎越少幫襯麥記,不過見最近新推出0既雞扒包價錢的吸引﹐只售$8 (一個批都買$5 啦)﹐於是心郁郁想試下。其實我家小弟baby gary 已經告戒過佢美麗動人0既大家姐唔好食﹐但反正見只係$8 ﹐就即管比下錢麥記賺個包到手先知點解咁平﹐成個包只係由三個元素組成: 1. 等同漢堡包咁薄0既兩片麵包2. size遠不及雞腿包塊"雞腿肉" 0既雞扒3. 一pat沙律醬﹔完全冇其他配料可言味道一般﹐唔係話難食﹐不過好食一定唔輪到佢,加上太少料0既關係﹐食落好寡下次我令願加多$2.5 食豬柳蛋漢堡
下次我令願加多$2.5 食豬柳蛋漢堡