2019-11-10 1433 瀏覽
份量是很多的基本上一盆是夠兩個人吃的但最低消費是$56,還是踏踏實實地叫吧酸菜魚還好,魚的質素也不會要求太多畢竟才是$56但牛肉$66,老實說有點失望牛肉是用肥牛,但非常不新鮮,完成沒有肉味,似是國內$18任食火鍋那種肉
見到哩間嘢開左一排,口痕想食酸菜魚,見到app有得送外賣,78蚊+運費15=93用Ahhh個優惠碼減左15蚊之後就係78蚊一個餐有魚有飯,份量好多尋日經過天一商城望一望,嘩原來堂食價只係56蚊,熊貓貴勁多,如果無優惠碼ge話,比埋運費成93蚊?唔計佢運費,雖然熊貓訂餐係會貴少少姐可理解ge,但有d小店都係加果0至10蚊,未計運費要78蚊,都比原本貴成22蚊,甘樣好似過份左d 喎?講返食物,魚肉應該係腍魚柳,索左d汁幾好食ge,配料有芽菜,整體泥講唔錯,下次再想食,唯有山長水遠去餐廳堂食,個差價太誇張
見到哩間嘢開左一排,口痕想食酸菜魚,
見到app有得送外賣,
78蚊+運費15=93
用Ahhh個優惠碼減左15蚊之後就係78蚊一個餐
有魚有飯,份量好多

尋日經過天一商城望一望,
嘩原來堂食價只係56蚊,熊貓貴勁多,
如果無優惠碼ge話,比埋運費成93蚊?
唔計佢運費,雖然熊貓訂餐係會貴少少姐可理解ge,
外賣送餐
  • 酸菜魚
2019-10-06 1683 瀏覽
固名思義 餐廳已經講明叫魚眾不同 所以真係⋯⋯(朋友介紹話可以一試⋯⋯)首先堂食的話要排隊拎飛、之後再叫入座再點⋯⋯咁係出面等咗30mins 望下食咩先好啦!30mins已經足夠諗好叫個老壇酸菜魚、蕃茄牛肉 當震動閃燈時 請到櫃檯取餐:但係當震動閃燈時 員工會自動拎過嚟!幾好 唔錯!唔使去拎(因為位置有限 可以留意一下 下圖番茄牛肉嗰張相、餐都拍着對面個餐貼一貼)一到嘅時候 覺得都OK喎!幾靚仔喎!酸菜魚 :無得揀咩辣度、特定咗既!一挾舊魚食落去真係好驚喜⋯係好似好耐嘅冰鮮魚柳咁⋯好似之前食評有個人講一食落去好似有啲水bi出嚟咁 ⋯質感好奇怪 好唔新鮮(但個湯底好味的!配飯好食!)番茄牛肉:呢個一到⋯覺得嗰個菜名應該寫:蕃茄肥牛 ⋯應該有朋友仔揀呢個嘅話呢⋯要快啲食肥牛!因為耐咗既話 會有d硬⋯湯底ok唔錯 幾濃郁(雖然都係可能係茄醬溝)值得一讚:鹹檸七個鹹檸好大粒、好夠味*因為坐收銀隔離 覺得收銀個姐姐都幾忙 (所以有時大家可以體諒一下)總結:除咗餐廳有啲迫 要等得耐 魚嘅質地唔好食 其他都ok 咁嘅價錢係相宜既
固名思義 餐廳已經講明叫魚眾不同 所以真係⋯⋯
(朋友介紹話可以一試⋯⋯)

好啦!30mins已經足夠諗好叫個老壇酸菜魚、蕃茄牛肉

一到嘅時候 覺得都OK喎!幾靚仔喎!

值得一讚:鹹檸七個鹹檸好大粒、好夠味

2019-09-22
30 分鐘 (堂食)
2019-10-05 475 瀏覽
Portion is too big for me, huge. I take spicy food, but this is spicy! The beef is fatty kind, so I ordered fish. Order, and will be delivered to your table. It was almost full when I visited, waited for 18 minutes for the food to be delivered, it was fine. I will come back again!
2019-10-05
2019-10-04 491 瀏覽
酸菜魚湯非常好味,魚柳不是一般餐廳用雪藏很久的魚,反而被酸菜湯帶出魚味。酸菜魚湯亦很足料點了番茄和酸菜味兩碗都很大碗🤤🤤,如果有機會下次會再光顧。希望小店可以繼續保持水準,是用心經營的一間小店。💪🏻
外賣自取
2019-08-22 873 瀏覽
形式如欲享用該店鋪之食物需要在進店時先點餐後找坐位,等待食物製成後,自行去前取餐1. 請大家不要在員工食飯時間光顧,因為在他們食飯時間時只會有(1)名員工在工作、甚至亦不是在準備狀態下工作。當你在餐廳中有需要時(你有禮貌地叫)唔該!員工亦不理不睬2. 等待食物時間不定,要看員工有否想做你生意。約不幸的你,也有可能需要等約30分鐘食物才製成3. 食物味道,本人當日有兩種不同味的魚類,味道除了辣和咸便沒有其他,魚質感像食沾濕的麵包,咬下去即散,零韌性,除後再咬就只會有含著水的感覺。
形式