2024-06-24 52 瀏覽
對上一次去韓國已經係幾年前嘅事 次次落機放好行李之後都即刻沖去食醬油蟹🦀念念不忘成日掛住掛住平時香港啲韓國餐廳offer嘅餐前小食款式都唔會好多 但呢間由韓國人打理嘅餐廳 淨係前菜都有7款除咗 芽菜 茄子 酸蘿蔔 煎豆腐 醃菜苗 就連泡菜都有兩款 全部都係無限refill 添❣️물냉면 冷麵 $138熱辣辣嘅天氣最啱食呢啲凍冰冰嘅冷麵消暑 食嘅時候加入辣醬同泡菜 令清甜嘅湯底加點微辣🌶️麵條相當有咬勁 清新青瓜香淡淡滲透出嚟 飲埋個湯底真係涼透心❣️한우설렁탕 1++韓牛雪濃湯 $188用韓牛嚟煮真係每啖都充滿牛味 記得之前落雪嗰陣去韓國呢個湯日日都要飲🐃用上牛骨熬湯而成嘅雪濃湯 不論就咁飲定係泡飯食 同樣美味❣️해물파전 海鮮蔥煎餅 $128蝦粒 魷魚等海鮮同香蔥一齊爆香 點埋小小醋汁 酸味味將海鮮嘅鮮味逼出嚟🦐又脆又香 仲熱辣辣 真係忍唔住食完一塊又一塊❣️간장게장 & 밥 醬油蟹&牛油飯 $280/1pc重點醬油蟹期待咗成晚 原隻螃蟹醃製係韓國醬油入面 相當入味 而且蟹黃多到爆出嚟咁滯💥好似啫喱咁嘅口感好正好juicy 跟餐嘅牛油飯拌入熱溶牛油同紫菜

冷麵

❣️물냉면 冷麵 $138
1++韓牛雪濃湯

❣️한우설렁탕 1++韓牛雪濃湯 $188

❣️해물파전 海鮮蔥煎餅 $128

❣️간장게장 & 밥 醬油蟹&牛油飯 $280/1pc
重點醬油蟹期待咗成晚 原隻螃蟹醃製係韓國醬油入面 相當入味 而且蟹黃多到爆出嚟咁滯💥好似啫喱咁嘅口感好正好juicy 跟餐嘅牛油飯拌入熱溶牛油同紫菜碎 攪拌埋蟹肉同蟹黃 超級滿足

2024-06-12
冷麵
1++韓牛雪濃湯
2024-06-20 29 瀏覽
韓雅林係傳統嘅韓國餐廳🇰🇷餐廳環境寬敞,裝修雅致,卡位座舒適~而且抽氣不錯,無油煙味餐廳職員都係韓國人,而座上客亦大多係韓國人霎時間感覺自己去了韓國旅行🧳 先送上7道前菜,當中我最喜歡煎豆腐、茄子同薯仔,另外仲有菠菜同兩款泡菜~ 🦀 《 醬油蟹 💲280/隻 連牛油飯 》一隻都唔細架,肉好肥美,膏又香嫩,醬油味適中唔會好咸,拌飯食更一流~而飯有蛋漿同紫菜,所以整體幾香~ 🐷 《 烤豬肉 💲180 》燒完唔會韌,肉質爽口~ 🐚 《 帶子 💲180 》 肉厚鮮嫩,本身已調味,燒完唔使蘸醬已經好味~ 🥬 《 生菜籃 💲70 》 配有韓式醬,味道唔辣,咸咸哋似荳辧醬,配咩都好提味~ 呢間唔錯~~

韓雅林係傳統嘅韓國餐廳🇰🇷
餐廳環境寬敞,裝修雅致,卡位座舒適~
而且抽氣不錯,無油煙味
餐廳職員都係韓國人,而座上客亦大多係韓國人
霎時間感覺自己去了韓國旅行🧳

🦀 《 醬油蟹 💲280/隻 連牛油飯 》

🐷 《 烤豬肉 💲180 》燒完唔會韌,肉質爽口~

呢間唔錯~~
2024-06-20
2024-06-19 33 瀏覽
好想食醬油蟹,但又想搵間正宗韓國餐廳食,又想食韓燒。韓雅林一定係好選擇😆先上韓國前菜,泡菜、茄子、豆腐必追加🦀Soy Sauce Crab:蟹肉肥美多汁,鮮味十足💜醬油與蟹肉融合,形成濃郁鮮甜的滋味,淡淡的海鮮鮮甜,成隻蟹都係我食哂🤣紫菜飯再配生蛋,令蟹味提升🥩Boneless Marinated Rib:五花肉口感極為柔嫩,肉質入口爽彈,燒落更能肉味口感增加🥩Meat Beef Bulgogi:鮮嫩唔鞋口,而且唔會因為燒烤令肉身乾淨淨,食落即溶🍗 Chicken:雞肉鮮嫩多汁,富有彈性,燒烤後皮脆肉嫩最後送雪糕糯米滋💜餐廳職員也是韓國人,十分好客🤩

先上韓國前菜,泡菜、茄子、豆腐必追加

🦀Soy Sauce Crab:蟹肉肥美多汁,鮮味十足💜

,肉質入口爽彈,燒落更能肉味口感增加

🍗 Chicken:雞肉鮮嫩多汁,富有彈性,燒烤後皮脆肉嫩

最後送雪糕糯米滋💜餐廳職員也是韓國人,十分好客🤩
2024-06-18 846 瀏覽
放工同朋友去銅鑼灣行街,之後食韓國嘢,𝗛𝗮𝗻 𝗔𝗵 𝗥𝘂𝗺 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁「韓雅林」的意思是「盆滿缽滿,象徵包涵寬容態度, 予人和諧親切的感覺」😍店內室內裝潢設計優雅閒逸而富有傳統味道,非常舒適💡🛋️⋄⋄====—====—====—====—✦ 前菜 ✦🥬韓國前菜大約分為三種:涼拌野菜|醃漬過後的根莖類|炒過的小魚乾類—點餐後,店員先奉上多款不同款式的韓式前菜,包括:泡菜、翠玉瓜、大豆芽、豆腐、菠菜、茄子等,可以先開開胃🤤無論是醃漬、涼拌,味道都各有特色👍🏻⋄✦ 小食 ✦🌮🌱海鮮蔥煎餅($128)海鮮蔥煎餅在細蔥上加入海鮮煎成餅,可以吃到豐富的海鮮料,口感酥脆可口,餡料滿滿,鮮味美😍這道菜源自於細蔥產地一釜山的東萊地區,因此也稱為東萊煎餅😋⋄✦ 韓脈醬油蟹✦🦀醬油蟹配牛油飯($280/1pcs)🇰🇷韓國產的醬油蟹是絕對是店內招牌菜,廚師撒上一些蔥花及芝麻增添視覺吸引力,淡淡的醬油香味,醬油味道不會過濃。蟹大隻飽滿,帶有醬油咸香+米酒醇香,鮮嫩口感,味道鮮甜美味,而且蟹膏滿滿,配上雞蛋紫菜拌飯一齊吃,濃郁風味,惹味至極🤤🤤 ⋄✦ 烤肉 ✦想食熱騰騰的食物暖下胃暖下身,

====—====—====—====—
✦ 前菜 ✦

✦ 小食 ✦
🌮🌱海鮮蔥煎餅($128)

✦ 韓脈醬油蟹✦
🦀醬油蟹配牛油飯($280/1pcs)

✦ 烤肉 ✦
想食熱騰騰的食物暖下胃暖下身,烤肉係韓國料理的經典之選💡

🥩烤牛肉($160)

厚實的牛肉片經過慢慢烤製,外層帶有微微焦香,入口即化的肉質令人流連忘返,搭配韓式辣醬及各式小菜,別有一番風味😋

🐷烤豬肉($150)

薄薄的豬肉片經過高溫烹調,結實多汁的口感令人垂涎欲滴🤤韓式香料的調味恰到好處,不會蓋過肉質本身的鮮甜味😍

✦ 飲品 ✦

🍹柚子茶梳打($48)
清爽甘甜的柚子味配合梳打,口感清新😙

☕️熱紅棗茶($38)
溫熱的紅棗茶香氣袅袅,回甘有韻,能夠完美撫慰味蕾👅

甜品
晚餐後,店員送上每人一粒雪米糍🧊為晚餐畫上完美句號😋

====—====—====—====—
📌店名:韓雅林’
📍地址:銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓
2024-06-17
  • 前菜
  • 韓式前菜
2024-06-14 29 瀏覽
最近鐘意睇大熱韓劇《背著善宰跑》,特別想食下韓國菜😆銅鑼灣廣場就有間正宗韓國餐廳-韓雅林,開業多年水準有保證👍🏻餐牌選擇甚多,醬油蟹、韓燒、肉類主菜、煎餅、年糕、湯麵、拌飯等應有盡有。店內有部大螢幕播放韓國節目,呢日有韓國人邊食飯邊睇波,幾有氣氛🤣🤣🥬韓式前菜點完菜就送上7款前菜,份量慷慨👏🏻🦀醬油蟹及牛油飯唔使飛去韓國食,係呢度都食到好食嘅醬油蟹🥳將澎湃蟹膏唧出,見到橙黃色嘅蟹膏已經覺得好吸引。醬油味不太鹹,食到蟹膏甘香味😋😋附送嘅牛油紫菜飯足夠兩個人分。🥩牛肋骨肉韓燒有多款肉類及海鮮選擇,可以叫店員代勞燒,確保燒得啱啱好😎牛肋肉份量不少,肉質非常軟腍有肉汁,醬汁入味,甜甜地幾好食😋🍕海鮮蔥煎餅用鐵板上保持熱辣辣🔥邊位煎得幾香脆,食落粉感不重,配料落得足,有唔少海鮮粒同蔥,所以口感都幾豐富😙😙🥟煎餃煎餃超級巨型🤣金黃色嘅外皮煎得好脆,裡面餡料好豐富。人均消費:$390推介指數(10分為滿分):8分

🥬韓式前菜
點完菜就送上7款前菜,份量慷慨👏🏻

🦀醬油蟹及牛油飯

🥩牛肋骨肉

🍕海鮮蔥煎餅

🥟煎餃
煎餃超級巨型🤣金黃色嘅外皮煎得好脆,裡面餡料好豐富。

人均消費:$390
推介指數(10分為滿分):8分

2024-06-12
2024-06-12 32 瀏覽
朋友帶我嚟一間好有傳統而且正宗感覺嘅韓國餐廳,佢話呢度嘅醬油蟹好正,鍾意食醬油蟹嘅我一聽到就決定一定要試吓。落完單之後店員會將八小碟前菜送上,非常有誠意,我特別鍾意薯仔同埋泡菜!醬油蟹🦀呢度嘅醬油蟹比出邊嘅稍為大隻啲,所以蟹肉都比較多啲,味道方面唔會太鹹,絕對有足夠嘅鮮味,肉質軟腍腍,的確好食過出邊嗰啲!餐廳會預先將部份嘅蟹膏放喺蟹殼度,方便倒入去個飯度,連埋紫菜同埋油撈埋一齊食,同醬油蟹超夾。鮑魚蔘雞湯🐣另一款推介係鮑魚蔘雞湯,除咗兩隻新鮮而彈牙嘅鮑魚令人驚喜之外,餐廳仲將成隻雞放入湯裏面,每一啖湯都食到啖啖肉,而且肉質仲好嫩滑,湯嘅味道啱啱好,唔會太重人蔘嘅苦味,同時亦都好香嘅雞湯味。冷麵🍜冷麵一向都係我認為係比較開胃嘅煮食,口感涼涼哋,加埋煙煙韌韌嘅麵條,真係會令人上癮,店員仲會好貼心咁幫手剪開啲面,以免太長食得太論盡🤣木梨汁梳打🍹木梨汁係韓國嘅特色飲品,雖然口味方面比較甜,但係一路飲會食到一絲絲嘅木梨絲,夠晒清爽。

醬油蟹🦀

鮑魚蔘雞湯🐣

冷麵🍜

木梨汁梳打🍹
2024-06-08 95 瀏覽
未試過咁難食嘅醬油蟹 雖然有好多膏係入面 呢個係優點 亦係唯一個優點 色水好談 醃唔入味 味道好單調 只有少量鹹味 連醬油味都唔係幾食到 非常腥 炸醬麵醬汁都非常稀 完全掛唔到汁 服務態度亦奇差 告知品質不佳後 解釋話之前太多人投訴太鹹 所以改良左偏淡(但事實係蟹本身醃唔入味 調味非常寡) 但係部長本人試完之後皺晒眉 都可以繼續話好食🙂🙂 仲略帶悔氣收走話幫我地取消 真係唔晦氣十足 服務為零真心唔會有下次 貼錢買難受 性價比極低 食物質素到服務都唔值佢個價錢

2024-06-08
2024-06-08 60 瀏覽
每次看完韓劇,都想吃一頓韓國菜。 來到銅鑼灣「韓雅林」,餐廳環境寬敞,裝修雅致,內裡有不少卡位,坐位舒適。 點餐後,店員先奉上多款不同款式的韓式前菜,包括:泡菜、薯仔、大豆芽、豆腐…等等,讓客人先開開胃。無論是醃漬、涼拌,味道都各有特色。😋餐廳使用QR code點餐,是日選擇:1️⃣醬油蟹 🍽淡淡的醬油香味,醬油味道不會過濃。蟹鮮甜美味,蟹膏滿滿,拌飯一齊吃,正! 2️⃣鮑魚蔘雞湯 🍽兩隻新鮮的鮑魚,湯裡還有糯米、紅棗、人蔘。糯米吸收了雞湯和人蔘的精華,還有紅棗的清甜。雞肉嫩滑,滲有淡淡的人蔘香氣。 3️⃣炸醬麵🍽麵條彈牙,黑醬油亮、甜香撲鼻。4️⃣青梅茶🍽滋味酸甜,清爽又解渴。
每次看完韓劇,都想吃一頓韓國菜。

😋餐廳使用QR code點餐,是日選擇:
1️⃣醬油蟹
2️⃣鮑魚蔘雞湯
3️⃣炸醬麵
🍽麵條彈牙,黑醬油亮、甜香撲鼻。
4️⃣青梅茶
🍽滋味酸甜,清爽又解渴。
2024-06-06
2024-06-06 38 瀏覽
前幾天,朋友突然很想吃韓國菜於是我們在網上找到了這間韓國餐廳。餐廳環境很韓式,座位很闊落,食物很正宗,餐前小食的份量很多。我們兩人叫了:🦀 醬油蟹&牛油飯HANMAT Soy Sauce Crab 1pc $280💎 這道醬油蟹肉質鮮嫩,蟹香撲鼻,搭配香濃的牛油飯,是一道極具特色的創意組合。🍡 宮廷炒年糕 Royal Tteokbokki $128💎 這道宮廷風格的炒年糕色澤誘人,Q彈的年糕配上濃郁的醬汁,口感豐富層次十足。🦐 蝦煎餅Prawn Pancake(4pcs) $138💎 這款蝦煎餅色澤誘人,蝦肉鮮甜多汁,與香酥的餅皮相得益彰,是一道絕佳的下酒菜。🥩 烤牛肉Beef Bulgogi $160💎這道烤牛肉入口即化,肉質鮮嫩多汁,配以獨特的韓式醬汁,讓人垂涎欲滴。

🦀 醬油蟹&牛油飯

🥩 烤牛肉
Beef Bulgogi $160

2024-06-03
2024-06-06 19 瀏覽
啱啱從韓國返來,韓國嘢沒食夠,咁一定要揀一家韓國人打理嘅韓國餐廳。梨子汁,食韓燒必須叫埋韓國飲品,淡淡梨子味道,仲有粒粒梨子肉,好清爽。韓式前菜,有7款前菜,每款分量都幾大下,泡菜好正宗,同韓國食嘅味道一樣,香辣爽口。蘇子葉,會包埋店鋪特色大醬,大醬送上來仲用石頭鍋保持溫度。蘇子葉有好特殊嘅香味,同燒肉泡菜好夾。醬油蟹&牛油飯,蟹肉晶瑩透亮飽滿,仲要曝曬膏,食落好似果凍質感。就算落咗薑絲同辣椒調味,蟹肉都好鮮甜,一定係用咗新鮮花蟹醃制才可以咁好味。醬油蟹仲搭配埋免費嘅牛油飯,飯裡落咗無菌蛋同大量韓式紫菜。醬油蟹醬汁唔好浪費,倒落牛油飯撈埋一齊,食落好惹味。烤排骨,肉質好厚身同埋好大一件。排骨預先用韓式醬醃制過,食落鮮甜軟嫩,唔洗點醬已經好夠味。加埋蘇子葉同大醬一齊食,又係另一種風味。烤牛肉,一睇就知道係用咗新鮮牛肉。牛肉切得好薄身,微微炙烤已經可以食。牛肉略帶筋膜,食落牛味好香同埋有脆脆口感。

2024-06-05
  • 醬油蟹&牛油飯
  • 烤排骨
2024-05-31 31 瀏覽
平時食韓國嘢去尖沙咀多,原來銅鑼灣都有一間幾高質嘅地道韓國料理!餐廳由韓籍夫婦主理,環境行懷舊家庭風格,坐得都幾舒服,價錢同份量成正比,每道菜都大大份~今次衝住佢個醬油蟹🦀,爆曬膏,仲有韓燒可以選擇,牛豬海鮮都有,全部都幾高質🔥!坐低之後,店員會先上自家製泡菜🌶️,款式幾多,入面個薯仔同泡菜都好出色!------------------------------🦀◖醬油蟹◗ $280醬油蟹分成件,有好多蟹膏,賣相一流,口感滑溜而且唔會腥,調味啱啱好,鹹香十足!會配上一大碗紫菜蛋飯,篤爆蛋黃撈埋啲蛋漿,加上醬油蟹膏,鮮甜滑溜,超正!😍🐂◖烤牛肉◗ $160佢係偏瘦嘅牛肉片,事先調味醃好,開猛火放喺網上面快燒一下就得!肉質軟腍,仲有少少焦香,好食!🍖◖牛排骨湯◗ $158除咗有牛排骨,仲加入咗蛋同粉絲去燉煮呢個湯,湯頭牛味濃郁🐂,加埋啲飯去自製咗個泡飯,索晒啲湯夠晒味!🍜◖冷麵◗ $138水冷麵可以根據個人口味調味,加入白醋同黃芥末,麵質口感煙韌,加上酸蘿蔔青瓜呢啲配菜,酸爽開胃,夏天食一流!🌟 Encore指數:9/10
🦀◖醬油蟹◗ $280

🐂◖烤牛肉◗ $160

🍖◖牛排骨湯◗ $158

🍜◖冷麵◗ $138

🌟 Encore指數:9/10
🦀醬油蟹 $280 (牛油飯免費任加)🔥宮廷炒年糕 $128🐔烤雞肉 $140🐽烤豬肉 $150☕️凍咖啡 $38🔸本身人生淨係食過2,3次醬油蟹,之前觀感一般,但今次食到真係好出色嘅!呢間嘅醬油螿味道鮮甜,蟹肉又腍又 juicy♥️好鮮味而撈落個牛油飯好香,同時好啱香港人口味!🔸宮廷炒年糕份量好多,入面有牛肉同魚糕,保持到韓式風味。韓燒方面叫咗一份烤雞肉,一份烤豬肉,兩份都一樣香口,燒完肉質唔會太乾,豬肉係辣香感,雞肉就嫰滑!配菜都好有韓式風味。🔸凍咖啡有趣嘅係有椰子味但唔甜,驚喜之選!🔸總結咁講呢間新裝韓菜食物質素真係幾高,價錢合理,服務員都有禮,係銅鑼灣食韓菜嘅好選擇😙
🦀醬油蟹 $280 (牛油飯免費任加)
🔥宮廷炒年糕 $128

🐔烤雞肉 $140
🐽烤豬肉 $150

☕️凍咖啡 $38

🔸凍咖啡有趣嘅係有椰子味但唔甜,驚喜之選!

2024-05-28 11 瀏覽
店名: 韓雅林地址: 銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓銅鑼灣站C出口,行1分鐘環境: 4/5價錢: 4/5味道: 4/5今日放咗工,就約咗朋友去呢間傳統韓國餐廳🇰🇷試吓。一入到去餐廳環境好舒服,座位亦都好闊落👍🏻,大部份職員都係韓國人,但係佢哋亦都識聽簡單嘅廣東話,態度服務亦都唔錯🥰 客人亦都好多係韓國人,菜式好正宗,就好似返咗去韓國咁👀一上嚟就有六至七款小菜,有泡菜、芽菜、豆腐、菠菜、茄子、薯仔,一定有一款你鍾意食!呢度嘅小菜,平時其他韓國餐廳都比較少見架!✌🏻飯後仲送雪米糍添😙醬油蟹& 鮑魚醬&蝦醬❤️❤️❤️❤️❤️$449呢個一上菜就完全吸睛,醬油蟹🦀多膏,蟹肉好鮮甜,食落去亦都唔會有腥味。一啖蟹膏一啖紫菜飯🍚好match。醬油蝦🦐咬落去彈牙黏口,啖啖肉好滿足❗️醬油鮑魚食落去唔會過硬,亦都好易咬。如果想一次過食晒咁多款呢個拼盤絕對適合你👍🏻海鮮蔥煎餅 ❤️❤️❤️❤️$128呢個一上碟熱辣辣🔥,份量都好足!入面亦都有海鮮魷魚,外脆內軟,咬落去好脆口🙌🏻,而且充滿蔥嘅香味。再配上佢酸酸甜甜嘅醬汁, 好開胃令我同朋友都一啖接一啖食❗️牛舌❤️❤️❤️❤️$150一碟份量好足夠,每塊牛舌都好厚身,咬落去
店名: 韓雅林

味道: 4/5

醬油蟹& 鮑魚醬&蝦醬❤️❤️❤️❤️❤️

海鮮蔥煎餅 ❤️❤️❤️❤️

牛舌❤️❤️❤️❤️
一碟份量好足夠,每塊牛舌都好厚身,咬落去好有口感,有濃厚嘅牛味🐂亦都唔會話好難咬,油膩感亦唔會太重🫶🏻推薦呀🥰
2024-05-27 726 瀏覽
韓雅林地址: 銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓電話: =====================韓劇永遠都會見到大班人。圍一起吃著不同的韓食,如炸雞,五花肉、炸醬麵,年糕,飯卷等等,根本是用韓劇推廣美食,引到我口水流。先來前菜有7碟 ,有kimchi 豆腐,豆芽 ,薯仔朋友話好耐無食$280醬油蟹這個白飯殺手,肉用手壓按一下,再撈入膏同醬汁於白飯中,$160 海鮮石鍋飯,整到有小小飯焦,仲有碗湯附送。$298 辣炒章魚, 紅紅醬汁,有洋蔥椰菜同冷麵,個汁撈落麵度一起都好好食,惹味。最後有mini 糯米滋。#life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodgasm #foodporn #必食推介 #keto#lchf #生酮 #好去處 #igable #假日好去處
韓雅林
地址: 銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓
電話:
=====================

先來前菜有7碟 ,有kimchi 豆腐,豆芽 ,薯仔

朋友話好耐無食$280醬油蟹這個白飯殺手,

肉用手壓按一下,再撈入膏同醬汁於白飯中,

$160 海鮮石鍋飯,整到有小小飯焦,仲有碗湯附送。

最後有mini 糯米滋。

2024-05-27 509 瀏覽
香港食過好多韓國餐都唔多正宗,今日喺銅鑼灣行完街無意中發現到呢間韓國餐廳,味道同韓國食嘅有過之而無不及;餐廳座位好舒適又闊落。職員先送上前菜7碟,我最推薦大家一定要refill佢個薯仔、炮菜同茄子☺️。H01醬油蟹 $280Soy Sauce Crab送紫菜飯有齊爆膏醬油蟹同免費送嘅麻油紫菜蛋拌飯,透徹嘅蟹腳啖啖肉,將醬汁撈飯擺落蟹蓋一齊食,食盡一滴精華。114 烤豬肉 $150 🧡Pork Bulgogi超好食必叫呀!醃料滲透曬豬肉內,一燒好啲肉汁出曬黎,嘩!啖啖肉juicy又香甜,肉質軟嫩,配飯食好開胃。520 海鮮嫩豆腐鍋 $158Seafood and Soft Bean Curd Stew用海鮮同豆腐製成嘅湯品,充滿海鮮嘅鮮甜,辣辣地送飯食好正。517 炸醬麵 $138Jajangmyeon食落就知超級正宗,就好似韓國餐館嘅一樣味,黑醬油亮、甜香撲鼻,撈勻口感十足又煙煙韌韌嘅麵食,超正👍🏻,而且份量超級大份。#韓雅林Han Ah Rum Korean Restaurant銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓

H01醬油蟹 $280
Soy Sauce Crab
送紫菜飯

114 烤豬肉 $150 🧡
Pork Bulgogi

520 海鮮嫩豆腐鍋 $158
用海鮮同豆腐製成嘅湯品,充滿海鮮嘅鮮甜,辣辣地送飯食好正。

517 炸醬麵 $138
Jajangmyeon