2019-10-20
黎過幾次,每次都好飽。咁點解食左幾次先介紹,因為我估韓烤大把,而日韓夾雜嘅都不少,佢其實好普通,價錢又唔算平喎 不過近我所以先幫襯。但今次....佢居然多左魚生,咁就覺得抵左了。店內本身話明日韓,所以2款食物都有,而佢仲要有火煱仔,可以比你打個迷你邊爐,而食物選擇都唔少。其實橈烤我地一般,主要食打邊,日式同熟食先係我地主菜。炒飯正,不過一定要多肉鬆個part先攞可放入煱嘅配料真的不少。燒烤反而食得不多,燒幾舊魚,腸仔同餃子。一提,餃子真心好食,似日式pack裝餃子 但好食囉,燒定火煱都得。今次個炸雞膇好出色,脆到不得了,仲要拆左半骨,再易食左,回味。個葡撻真係唔錯,仲有豆腐花呢個焦糖燉蛋,佢無乜燒 但已經好好味。蛋糕,奶凍,沙律等,仲有糖水嫁,有D掛住食都無影,總之$200樓下,咁嘅質量,我會keep住黎。限時2個鐘,夠晒了。
可放入煱嘅配料真的不少。
個葡撻真係唔錯,仲有豆腐花
呢個焦糖燉蛋,佢無乜燒 但已經好好味。
蛋糕,奶凍,沙律等,仲有糖水嫁,有