♨️招牌酸辣粉-我点的中辣,湖南人认证又辣又爽,满满的调料拌拖鞋都好吃,酸酸辣辣,红薯粉特别劲道爽滑,配料有花生米,吃起来很香,还有肉末和榨菜,单买酸辣粉才💰25就已经很好吃了,可以加配菜一起也很不错♨️麻辣烫-那真是又辣又烫,我点了好多配菜,吃的太爽了,并且都很入味,猪皮一定要点,QQ弹弹!还有我蕞爱的娃娃菜,辣中回甜,金针菇爽口肠胃不好的可能就see you tomorrow,海带结也很入味好吃♨️碗仔翅-港式特色小食,大家可以试试!碗仔翅撒了胡椒粉和菜脯很丰富好好吃😋♨️泡椒凤爪泡椒翅尖-很浓郁的泡椒蒜香味,非常入味好吃,看剧必备🥰 ⚠️店里只支持Cash,可以自取或外卖配送👍🏻

2023-06-10 139 瀏覽
太子區最好食嘅酸辣粉 鐘意食辣嘅都一定要試下性價比相比其他鋪頭高好多 分量適中 加埋送大概都係50蚊左右 確實幾抵食 味道嚟講就比較偏重酸後辣 所以食落都幾開胃 做宵夜簡直一流
太子區最好食嘅酸辣粉 鐘意食辣嘅都一定要試下
做為麻辣燙同酸辣粉重度愛好者,一開始係為左酸辣粉來試下呢間新開小店,點知睇餐牌時候被一陣內地至可能聞到既香味吸引,問左店員姨姨至知係麻辣燙,從此再都返唔到轉頭。😋味道我食開小辣中麻,佢啲辣係香辣,唔會剩係浮係個面上就算,係同湯融合得好好,飲落都唔會死鹹,食完唔會覺得辣喉嚨或者辣肚,果種撲鼻而來,香辣入口既感覺真係好正!💰價錢&份量我每次都係薯粉($10)+ 4/5個餸,加埋都係$40-60蚊,對比起其他地方剩係3餸都已經要$50幾蚊,我覺得性價比極高。份量來講,唔會似某譚某陣,你比得呢個錢,佢就比返呢個份量比你,次次食到尾,一定唔會只有粉。推薦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻強烈推薦薯粉!!!- 真薯粉來,口感無敵,煙韌有咬口,唔係水晶粉都唔係冧啤啤既薯粉!!強烈推薦煎蛋!!- 麻辣燙就係要加煎蛋,煎的焦焦地,再浸入個湯地。當然你覺得煎蛋有咩好食既話,你試下就會覺得真香了。豆卜,蘿蔔,魷魚,娃娃菜都係最佳之選!可能因為新開,幫襯既人唔算多,如果好似我咁,鐘意食辣又鐘意試下新野,希望大家唔好錯過金記!

😋味道

💰價錢&份量

推薦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

強烈推薦薯粉!!!

強烈推薦煎蛋!!

豆卜,蘿蔔,魷魚,娃娃菜都係最佳之選!

外賣自取
  • 薯粉