2023-03-24
三月生日第八擊首先感謝各方面親友朋友們既生日祝福🎂今日生日第一餐就黎食剛登陸香港嘅人氣店 貓抓烤肉地點好方便 位置於旺角豉油街 10號 xxArcade東翼1樓店內佈置全有貓貓圖案 好得意店員會細心介紹餐點同幫忙烤肉(萬二分感謝)貓抓烤茄子🍆呢個有全部今日點嘅食物之中最辣的一款 餐牌都有寫🌶️🌶️🌶️味蕾夠曬刺激 招牌食品貓爪,泡椒肥牛小小辣 加埋醃料 味道十足唔需要再加調味料 夠咸香貓抓洋蔥牛小粒洋蔥切得好靚載着牛肉粒開頭重以為係碟仔🤪牛肉粒帶洋蔥既甜同香 細細粒,又容易食貓爪全明星拼盤(7件)炭燒雪花肉雪花牛肉秘制牛五花藤椒雞腿肉現拌牛肉藤椒牛舌蒜香豬五花擺得好靚,好吸引七款肉 款款都有不同味道有別於平日韓燒 帶少許辣藤椒款帶麻 全部燒肉燒起來都香同有豐富肉味飲品 貓草茶哈哈 真係平日主子至愛嘅貓麥草製成有奇異果汁同椰果粒清熱解辣一流生日少不免叫埋甜品慶祝一下甜品造型,十分可愛有貓爪造型奶凍響面貓爪焦糖布甸 焦糖脆又甜黑喵雪花冰Oreo cookie加椰子香味,雪花冰黎說冰花內有仙草 紅豆🫘同椰果在內十分豐富謝謝朋友同我慶祝#貓抓烤肉#貓抓烤肉hk#貓抓#藤椒#旺角美食#meowbbq
首先感謝各方面親友朋友們既生日祝福🎂
貓抓烤茄子🍆
呢個有全部今日點嘅食物之中
最辣的一款 餐牌都有寫🌶️🌶️🌶️
味蕾夠曬刺激
招牌食品貓爪,泡椒肥牛
小小辣 加埋醃料 味道十足
唔需要再加調味料 夠咸香
貓抓洋蔥牛小粒
洋蔥切得好靚載着牛肉粒
開頭重以為係碟仔🤪
牛肉粒帶洋蔥既甜同香
細細粒,又容易食
貓爪全明星拼盤(7件)
炭燒雪花肉
甜品造型,十分可愛
有貓爪造型奶凍響面
貓爪焦糖布甸 焦糖脆又甜
黑喵雪花冰
Oreo cookie加椰子香味,雪花冰黎
說冰花內有仙草 紅豆🫘同椰果在內
十分豐富
謝謝朋友同我慶祝
#貓抓烤肉#貓抓烤肉hk#貓抓#藤椒#旺角美食
#meowbbqhk#meowbbq#旺角烤肉#打咭#打咭食品#打咭餐廳#貓貓#meow
#hkfoodig #hkfoodblog #hkfoodie#hkfoodshare hkfoodsnap#mkbbq#hkfoodpic