2021-08-06 644 瀏覽
這家店網上好評不少,我來過的感覺,這些好評並非言過其實,喜歡!所有貓們身體都很健康,貓們的心態屬於晴雨不定,每隻小貓都是自我和自戀的典範,過癮!等了好久才等到買貓糧,實在店家怕貓們食多,用心良苦,有愛!親手餵貓的感覺,雞肉乾和無鹽濕雞肉棒果然是最愛。通過餵貓,一週間累積的辛苦(如果有的話)終於可以有個管道去緩釋,養生!門口看到了許多捐款,果然是愛貓人士的良苦用心,有愛!這家店,值得推薦給各位朋友!!!🌟🌟🌟🌟🌟

等了好久才等到買貓糧,實在店家怕貓們食多,用心良苦,有愛!

門口看到了許多捐款,果然是愛貓人士的良苦用心,有愛!

這家店,值得推薦給各位朋友!!!🌟🌟🌟🌟🌟

2021-08-06
40 分鐘 (堂食)
2021-05-10 1567 瀏覽
d貓又令又年輕又可愛環境舒服到唔捨得走,地址近港鐵站出口好方便。見到佢哋玩捉依因、係隔離訓教好幸福仲有長枱可以玩board game,睇書Tim,真係好寫意~大部分貓都肯比人摸,好溫順😇😇
一入內需要除鞋,Cafe好好會提供一次性拖鞋👍🏻成功入到去就即刻有店長歡迎你啦🥰坐低之後完全比貓貓吸引晒啲注意力唔記得要嗌野飲/野食收費$68一個鐘,包一杯野飲如果想餵下佢地,可以買一份貓糧$12見到佢地食到jap jap聲好開心🥰 今次貓cafe體驗好開心Cafe足足有十幾隻主子,全部各有特色❤️ 仲要唔驚人😍佢地會係成間鋪周圍走,比你見足晒佢地!即刻去相睇下佢地幾可愛呢隻厭世樣: 你地班愚蠢既地球人🤣有野玩有野食佢地會衝埋黎用逗貓棒🪅佢地追得好開心,跳到好高有1,2隻特別好動,淨係顧住玩Cafe環境好乾淨,以白色+木色為主調上去飲杯野摸下貓貓陪下佢地好治癒,即刻疲勞消失了🥳中意貓貓既朋友一定要黎玩下!店舖收到既錢部分仲會捐比流浪貓團體☺️👍🏻
一入內需要除鞋,

收費$68一個鐘,包一杯野飲
如果想餵下佢地,可以買一份貓糧$12
見到佢地食到jap jap聲好開心🥰

今次貓cafe體驗好開心
Cafe足足有十幾隻主子,
全部各有特色❤️ 仲要唔驚人😍
佢地會係成間鋪周圍走,
比你見足晒佢地!即刻去相睇下佢地幾可愛

呢隻厭世樣: 你地班愚蠢既地球人🤣

有野玩有野食佢地會衝埋黎
用逗貓棒🪅佢地追得好開心,跳到好高
有1,2隻特別好動,淨係顧住玩

Cafe環境好乾淨,以白色+木色為主調
上去飲杯野摸下貓貓陪下佢地
好治癒,即刻疲勞消失了🥳
中意貓貓既朋友一定要黎玩下!
店舖收到既錢部分仲會捐比流浪貓團體☺️👍🏻
2021-03-17 1318 瀏覽
貓都很可愛,環境也很舒服三個大人加三個小朋友,晚上七點多到餐廳坐左兩小時。店員沒什麼招呼,不冷不熱咁。由於只得一個洗手間,結賬前後我們三個大小朋友輪流的去洗手間。去到第二個,店員已經有啲唔禮貌話結帳後要立即離開。我哋就已經即刻揹哂野準備走。等緊最後一位朋友出嚟,小朋友再摸下隻貓,店員攞住個iPad 話要㩒掣mark 鐘計錢,唯有即刻退出門口。(留意番,當時只有4-5位客人)但最後臨走留意到學生可以收平10蚊,但店員話我地沒有主動show 學生證,所以計成人,呢啲服務態度真係有問題。
貓都很可愛,環境也很舒服
三個大人加三個小朋友,晚上七點多到餐廳坐左兩小時。
店員沒什麼招呼,不冷不熱咁。
2021-02-12 1051 瀏覽
過馬路咁岩睇到呢間cafe就walk-in上咗去入場前店員姐姐會解釋一下對待貓貓嘅規則,,無問題就叫消毒雙手,可以換埋紙拖鞋入場,場內除咗飲野之外,口罩都唔除得大人細路都係 $68/hr 包一杯飲品,疫情關係無食物提供,飲品好無飲都係其次🤣🤣重要嘅係貓貓🐱場內大概有7-9隻,因為我無去細數..貓貓都好nice,好可愛行街行到攰上黎叉下電都唔錯
過馬路咁岩睇到呢間cafe就walk-in上咗去

重要嘅係貓貓🐱

行街行到攰上黎叉下電都唔錯
2021-01-23 3534 瀏覽
尖沙咀家貓貓cafe我第一次陪朋友呢裏面真係好多貓呀好可愛好活躍咁同人玩呀我哋都玩得好開心可以餵啲乾嘅雞肉畀佢哋食佢哋真係好為食呀返嚟嘅大家要畀啲愛心支持領養呀 價錢一啲都唔貴68蚊可以坐一個鐘加一杯嘢飲後再飲都係幾十蚊真係十分化算呀地點方便就喺地鐵站a1出口消磨嚇時間都真係唔錯呀裝修係日式簡單嘅裝修可以坐地下同 貓仔 一齊玩 貓仔 都唔怕人啦好可愛但當 貓仔 瞓覺嘅時候大家都唔好騷擾佢啦 地方舒服乾淨店員都好親切有禮呀加上都有好多隻貓覺得十分抵玩啦
  • 拿鐵咖啡
  • 白茶