2021-06-24
第一次食蕃滿門,本身以為淨係得蕃茄類菜式,去到發現原來又唔係喎,原來仲會有熱狗、蛋包飯、意粉、牛扒等等,而且個賣相仲幾田園風南瓜野菌脆煙肉忌廉意粉伴吉列蝦🍝 $88份量幾大份,跟餐可配一款小食,而意粉忌廉味都幾香濃同掛麵,仲有南瓜粒粒😗吉列蝦夠香脆🍤,唔錯👍🏻迷你春卷併七味炸花枝丸 (跟餐)有1條春卷同1粒丸,熱辣辣,花技丸入面真係有花技粒架🦑咖喱脆炸雞扒蛋包飯🍛 $73同樣跟餐有沙律,有2大塊雞扒,蛋包飯面有芝士醬🧀,裡面係蕃茄味既飯,一啖Mix晒蛋、咖哩、芝士,簡直滋味Max🔥招牌克戟夾餅公司三文治 $39公司三文治大家都食過🥪,班戟三文治🥞又試過未🤣甜甜哋既班戟,中間夾埋芝士、蕃茄、火腿、碎蛋等等,口感味道都幾特別🤪牛奶焦糖朱古力脆餅 🧁(跟餐加$18)咬落個外皮煙韌,裡面係拖肥味既mousse,下次會試吓石板街蛋糕 整體唔錯,亦打破咗我哋對蕃滿門只係食蕃茄菜式嘅一貫印象,原來選擇都好多元化🌈,食物賣相亦好似cafe咁,CP值亦唔差
南瓜野菌脆煙肉忌廉意粉伴吉列蝦🍝 $88
迷你春卷併七味炸花枝丸 (跟餐)
有1條春卷同1粒丸,熱辣辣,花技丸入面真係有花技粒架🦑
咖喱脆炸雞扒蛋包飯🍛 $73
招牌克戟夾餅公司三文治 $39
牛奶焦糖朱古力脆餅 🧁(跟餐加$18)