2021-07-03
疫情好番啲,開始陸陸續續幾朋友出黎聚下舊先。又黎到呢間旺角幾出名既cafe 食。呢間之前都幫襯過,所以便介紹朋友再黎一試。我地點左4杯四季春,可以揀少甜,所以感覺上都好似健康好多咁。叫左個小食-忌廉芝士蘑菇釀雞翼。呢個真係必點,雞翼好嫩滑再帶上芝士拉絲,超推介!再黎 原隻龍蝦包配薯條🍟。今次無左之前食既軟殼蟹,所以試左呢個龍蝦🦞包,味道普通,龍蝦肉同醬料吾夠多,有點失色。另外,再叫左 海鮮意粉🍝配辣龍蝦汁。呢個意粉好有驚喜。辣龍蝦汁再配海鮮🦞係超夾,啲海鮮都大粒,但份量偏少。我地另外都叫左個飯 -黃金軟殼蟹蟹膏龍蝦燴飯。軟殼蟹炸到金黃香脆,再配埋個Risotto,味道都幾出色。最後當然吾少得個甜品🍮伯爵3.6牛乳梳乎厘。伯爵茶味同梳乎厘好夾,梳乎厘又做到好鬆軟。味道不錯👍🏻。整體來講呢間餐廳好適合一班女士黎chill 下傾下計,而且食物味道亦不錯。可惜一點係佢地有限時1.5小時,多人等就多數無得坐耐啲啦。