2020-07-19
我要大大好推介呢間位於粉嶺人氣長龍店🤗台飲店周圍都係,但呢間係我飲過最有heart 嘅台飲店,熱辣辣,黎到粉嶺,梗係要潮下聖啦👍🏻💛薄荷青瓜梳打$30配青瓜梳打好特別有漸變色㗎😍一嚟到超呃Like ,上面紫色系碟豆花,中間透明係梳打水,下邊青色係青瓜,成件事好神奇,連一杯飲品都可以做到呢個效果,打卡吸精😍😍未到方便青瓜薄荷好清涼成杯野好fresh ,青瓜薄荷同梳打水出奇地夾!夠晒解渴,重點係呢杯嘢飲極唔肥👅👅另一重點係呢杯嘢飲同poster 張相係一模一樣架,100%做返哂出嚟 勁💛水果大爆炸$33用四季春茶做茶底,冇茶嘅苦澀味🤗仲要勁多生果,有百香果籽係底,酸酸甜甜好香好清新,水果大爆炸嘅意思係勁多生果,飲完杯嘢仲有生果食,啱晒夏天🌞🌞眼見呢到有個大雪櫃擺左好多新鮮嘅生果,呢杯水果茶真材實料👍🏻👍🏻除咗推介佢嘅飲品之外呢度嘅員工都好有heart, 仲有位姐姐係密碼碼嘅人龍慢慢介紹店鋪飲品,有講有笑而且好有禮貌添,香港就係要呢d禁陽光禁開心 嘅員工同鋪頭為香港人打氣!
💛薄荷青瓜梳打$30
💛水果大爆炸$33