2023-02-09
每次一想食雞煲,第一時間一定係諗起至尊重慶雞煲,咁多年都係同一班朋友仔嚟呢度打雞煲邊爐,呢度任食最開心,野食又好味😋又唔駛就住點野食👍🏻今次一家三口一齊黎食,連我囡都話正💯其實都試過唔同地方嘅雞煲,至尊重慶雞煲係我食過最好食嘅任食雞煲,之前睇過薑檸樂條片,原來可以免費加雞一次,真係好抵食!如果想食得再盡慶啲,可以喺lunch time時段去,就可以無限時任食❤️記住跟住佢餐紙上嘅雞煲3步曲咁食,食完一round雞唔好加湯住,跟住落花膠、水魷魚同牛柏葉,煮一陣先再加湯打邊爐,就會好入味!任食雞煲最爽嘅地方就係任食之餘,仲可以任飲,同埋任食甜品雪糕🫶🏻😍價錢又唔貴真係好抵食!至尊雞煲絕對係我食過性價比最高嘅任食雞煲~