2009-09-19
一日食兩次kfc. 其實我對上一次食係上年6月既事了, 同2個fd 一齊隊左一個桶餐之後覺得d 雞太肥太油又熱氣所以冇食.早餐食完kfc, 晚上屋企人又用coupon買左個kfc 既薯餅包返黎.雖然哩個包出左一段時間, 但都冇食過. 成個包最可取既係薯餅. 我覺得唔會難食先起碼切開, 個包都好高下, 塊雞扒算厚.佢拎我諗起老麥d 變相加價既陰濕招. 大家還記得以前既麥香雞嗎. 塊雞扒係今時今日既一倍, 依家塊雞扒連埋炸粉厚1cm 都冇.kfc 哩塊唔同, 一望就見到係啖啖肉啦.連埋薯餅真係唔錯. 薯餅中間雖然o係包中間林晒, 但條邊依然係脆, 連埋包一齊食都食到有薯仔味.雞扒既厚度起碼係feel 到個包入面係有雞扒既存在. 有趙口.想不到原來哩間快餐店如此真材實料. 恐怕自己已漸漸喜歡食kfc了.
之後覺得d 雞太肥太油又熱氣所以冇食.
切開, 個包都好高下, 塊雞扒算厚.
kfc 哩塊唔同, 一望就見到係啖啖肉啦.