2025-06-27
好耐冇去KFC食早餐,估唔到一去食就有驚喜 😱😱😱 話說佢哋出咗個全新 • 意式包餐 🇮🇹 🇮🇹 🥪 有4個選擇 :🇮🇹 K7 : 芝士雞肉意式包餐🇮🇹 K8 : 芝士雞肉蛋意式包餐🇮🇹 K9 : 醬燒雞扒蛋意式包餐 ✅⭐️⭐️🇮🇹 K10 : 家鄉雞扒蛋意式包餐 ✅我哋去咗荃新天地2嘅分店食🚶🏻➡️🚶🏻➡️🚶🏻➡️喺荃灣西站經如心公園行過去大約10分鐘左右,呢間分店好新淨,環境乾淨企理👍👍👍 坐得都幾舒服~試咗K9 & K10餐,除咗包之外,仲配埋最愛嘅香滑奶茶 & 薯餅~ 😍😍😍 芝士雞肉意式包配上香滑熱奶茶,最啱上班一族作為快捷早餐之選~味道方面 :醬燒雞扒蛋意式包 🥪🥪🥪 醬燒雞扒香嫩Juicy, 配上微焦金黃的意式包,充滿住新鮮感 😇😇😇 ⭐️⭐️⭐️ 推介家鄉雞扒蛋意式包 🥪🥪🥪 家鄉雞扒香口美味,再配上意式包稍為乾爽,都唔錯👌👌👌薯餅 🥔🥔🥔 炸得非常香脆,好好味😋😋😋 奶茶 ☕️☕️☕️ 奶與茶嘅平衡做得幾好,介乎港式與台式奶茶之間,我幾鍾意❤️❤️👍整體嚟講令我對KFC早餐產生好感,期待再去食早餐 🤗🤗🤗 早起身嘅你快d把握機會去KFC 試下啦, 絕對唔可以錯過!!⭐️⭐️⭐️ 逢星期一至五
🇮🇹 K7 : 芝士雞肉意式包餐
🇮🇹 K8 : 芝士雞肉蛋意式包餐
🇮🇹 K9 : 醬燒雞扒蛋意式包餐 ✅⭐️⭐️
🇮🇹 K10 : 家鄉雞扒蛋意式包餐 ✅
味道方面 :
薯餅 🥔🥔🥔 炸得非常香脆,好好味😋😋😋
⭐️⭐️⭐️ 逢星期一至五有個「平日肯抵Deal!」優惠,「肯抵芝士雞
肉意式包餐」只需$22 / set.
❌❌❌ 又一城、山東街、亞洲國際博覽館、赤柱分店冇得賣呀~ 😅😅😅