2017-10-30 640 瀏覽
不知所謂嘅餐廳,可以由得隻雀仔係頭頂度飛來飛去,仲要去食飯個午餐雞扒係凍嘅啲雞扒,想點呀,仲衰過地盤啲碟頭飯講真仲要依間餐廳係冇服務可言,我都唔知點解佢可以企得住

講真仲要依間餐廳係冇服務可言,我都唔知點解佢可以企得住
2017-08-05 811 瀏覽
玩夜左 付近餐廳好多都關左門肚子呼喚 所以要揾的野食下見呢間茶餐廳仲未關門 所以入左去點左個常餐 比起平常的茶餐廳 呢到點餐同上菜時間 係慢一點點炸雞翼係我最欣賞既新鮮炸起 香口炒蛋略淡 所以自己加左少少鹽對呢個沙嗲牛肉麵 我就有少少失望牛肉係完全無味的加$6換呢杯"大話7up"都幾扺冰份量加上雪凍左既7up 好解渴
玩夜左 付近餐廳好多都關左門

牛肉係完全無味的

加$6換呢杯"大話7up"都幾扺
冰份量加上雪凍左既7up 好解渴
2017-08-04
$48 (宵夜)
2016-09-09 1428 瀏覽
因家在附近,而其他食肆最近都要到慈雲山中心的關係,被迫成日幫襯。雖然食物ok,但服務卻達不到普通茶記的要求,許多其他茶餐廳都會普遍提供的方便,這家卻只求運作上的方面匪夷所思的不提供 :1. 早餐的腿蛋腸不能改,若膽固醇過高而不能吃蛋的人士,對不起,不可改腿或腸。2. 入單常入錯,把其他人的單也入到賬單,沒査清楚隨時無故被多收錢。3. 午餐同一樣食物,在午餐提供的時段裏,會告訴你賣晒,但若你散叫就提供,收多幾元。説真的,時間若許可,我會光顧慈雲山的其他餐廳,以免花錢受氣,吃也吃得不開心。

2016-09-02
2016-09-04 814 瀏覽
基本服務態度都無,十問九唔應。等碟飯可以等40分3都答唔到你幾時有,仲要錢照收。都唔明點解仲有人去食,無選擇都無理由選擇d垃圾餐廳。簡單到賣晒叫人轉餐都唔識講,係咪真係咁難開口先?
2016-05-18 910 瀏覽
禾味家開左都有一段時間,已經完全得到我屋企人嘅歡心,捉住左我全家個胃,一唔煮飯就係落去叫幾個小菜食,入面環境都算乾淨,坐得舒服,唔洗逼埋一齊,員工服務都好,會同你有傾有講,我次次去都好似係飲一樣嘅例湯,其實幾好飲,個湯幾甜,小菜種類都有好多,鍾意嘅可以叫番個煲泥食下,食過咁多次水準都係咁,西檸雞,唔會覺得太肥,而且唔淋,炸到金黃色咁,紅燒北茹豆腐,隻汁好入味,京都肉排,肉係岩岩熟,唔會太老都好食,另外佢D叉燒都好正,成日買番屋企加餸
2008-06-25 635 瀏覽
呢間新開的食肆是麗都軒集團開~品質對比以前果間, 真係好左好多,平日冇飯開的時候, 以前寧願煮即食麵, 依家真係好好多噚晚因為又冇飯開, 3個人叫左以下1. 燒味拼盆套餐 (雙拼) $46 = 油雞+燒肉+白飯2碗+例湯1碗+油菜1碟呢個餐好抵, d燒肉好脆, 油雞普通law, 湯冇味精, 不過材料味都好淡, 但唔知點解個湯都幾鹹 (似落多左鹽)2.枝竹豆腐牛腩客飯$33, d牛腩好軟, 正, 豆腐滑, 又正,3.芝士焗脆瓜班腩$42, 好唔得, 好少餸, 芝士汁就好多, 班腩得麵粉, 冇肉除左3, 呢餐都幾滿意, 個格局又靚左, 卡位有電視, 可以追住劇集食飯, heeee
呢間新開的食肆是麗都軒集團開~
品質對比以前果間, 真係好左好多,
平日冇飯開的時候, 以前寧願煮即食麵, 依家真係好好多

噚晚因為又冇飯開, 3個人叫左以下

• 枝竹豆腐牛腩客飯