太耐冇放肆🤣🤣今日黎到兆萬中心嘅神戶屋食中日式放題時間150分鐘上對較為充裕唔洗食到咁急店鋪都係用QR code落單第一輪的刺身相對叫多少少擺盤非常之精美🤩刺身的選擇亦非常之多元化切得厚身得黎同時都好新鮮另外坐低嘅時候,佢已經俾我哋選擇一個涮涮鍋我哋就揀咗壽喜燒牛肉鍋肥牛嘅份量極多娃娃菜吸晒壽喜燒湯汁嘅味道,非常之入味雖然食日式放題,照道理唔係主打熟食,不過味道都唔錯,比期望值高創意特色卷物當中,我就最鍾意芝士鰻魚卷入口油脂爆燈嘅感覺非常出色另外黑松露系列嘅手握壽司味道亦都相當出色鍾意有黑松露味嘅朋友都可以一試另外,仲有叫到各式各類嘅炸物,沙律及韓式料理等等整體的質素都唔錯味道同食物肉質都表現得唔錯以整體性價比來講都相當OK最後每人都可以拎一條雪條雪條主要圍繞韓國品牌味道有返一定保證🫶🏻

太耐冇放肆🤣🤣

第一輪的刺身相對叫多少少
擺盤非常之精美🤩
刺身的選擇亦非常之多元化
切得厚身得黎同時都好新鮮

另外坐低嘅時候,佢已經俾我哋選擇一個涮涮鍋
我哋就揀咗壽喜燒牛肉鍋
肥牛嘅份量極多
娃娃菜吸晒壽喜燒湯汁嘅味道,非常之入味

創意特色卷物當中,我就最鍾意芝士鰻魚卷
入口油脂爆燈嘅感覺非常出色

另外黑松露系列嘅手握壽司味道亦都相當出色
鍾意有黑松露味嘅朋友都可以一試

另外,仲有叫到各式各類嘅炸物,沙律及韓式料理等等
整體的質素都唔錯

味道有返一定保證🫶🏻
2023-07-04
  • 刺身拼盤
2023-07-09 252 瀏覽
放題食得多,日韓式放題加火鍋真係第一次。黎到先算湯底,壽喜燒唔錯,肥牛肉質亦正,可惜我地唔夠大食,眼見隔離枱追加肥牛,擺盤好靚,一般火鍋既料你諗到都有,魚皮餃,響鈴都有。之後就上刺身拼盤,好靚,打卡iable, 新鮮足料。最愛生蠔,海膽,帶子,肥美三文魚。之後唔講得笑,基本每樣試一樣都飽到你行唔郁。推介炸鮮奶,雞皮串,雞肉串,牛舌同羊架又大又好味。仲有榴連丸子同紫薯仔都好味。仲有菠蘿超甜。飲品種類多,連少見既椰汁奶茶都有。雪糕每人一杯,movenpick 正。順帶一提呢到service 好好,冇漏單唔止,最感動係阿仔想要士多啤梨味雪糕,哥哥仔真係搵好耐,搵到最後一盒俾佢,抵讚。
放題食得多,日韓式放題火鍋真係第一次。

飲品種類多,連少見既椰汁奶茶都有。
雪糕每人一杯,movenpick 正。
2023-07-04 334 瀏覽
返完一日工同朋友仔去咗旺角兆萬中心食日韓放題 神户屋。雖然話係日韓放題,但其實我覺得佢咩都有得食,包羅萬有。首先唔使講上個刺身拼盤先,淨係個牌場都令人眼前一亮,有虎蝦、甜蝦、山下、號、海膽、八爪魚、帆立貝、帶子、魷魚、三文魚、玉子、鮑魚、齋鮑魚、蟹柳……款款出色,刺身都幾新鮮,其中特別推鮑魚、帶子、虎蝦,令人食過返尋味。牛肉壽喜燒,相對刺身就冇咁突出,正常好味。因為同朋友仔係大胃王,所以都叫咗好多嘢食,除咗刺身之外,最推介嘅係茶碗蒸同埋燒菠蘿。兆萬中心雖然出名係劣食之都,但今次試咗呢一間日韓放題之後真係完全扭轉對呢個商場嘅睇法,任食放題界嚟講算係相當高質,如果大家會嚟食,強烈建議all in刺身!!
牛肉壽喜燒,相對刺身就冇咁突出,正常好味。
2023-07-04 453 瀏覽
返工咁辛苦緊係要食返啲好野慰勞吓自己😍又黎到兆萬食放題!我地晚市時間七點黎到每位$299加一~一坐低可以order咗限定鍋物先,有牛肉壽喜燒、韓式部隊鍋同麻辣雞煲😍除咗鍋物只可以叫一次之外其他食物同飲品甜品都係任食👍🏻電話訂座仲有野送!刺身好豐富😍一黎就點左一大堆,超大盆打卡靚爆🤣三文魚好肥美!蠔同海膽可以加錢任食😋海膽超新鮮超甜,馬刀貝同赤貝都好爽口!牛肉壽喜燒賣相好吸引,配料仲有菇、菜等,湯底較甜,有好香嘅芝麻味❤️食到差唔多仲可以叫配料打邊爐😍配料選擇都好多除咗平時常見嘅刺身、壽司、炸物、燒物,都有好特別嘅和食料理同飯麵😍第一次放題有小龍蝦食!仲有龍蝦湯同松葉蟹粥🦀食物質素都唔錯,黃金芝士燒廣蠔同芝士燒黃金沙律開邊蝦好好食😋整體黎講呢道嘅上菜速度同收碟速度都好快,亦冇漏單情況,張枱亦夠大放唒所有食物👍🏻唔錯
返工咁辛苦緊係要食返啲好野慰勞吓自己😍

又黎到兆萬食放題!我地晚市時間七點黎到每位$299加一~

刺身

牛肉壽喜燒

食到差唔多仲可以叫配料打邊爐😍配料選擇都好多

除咗平時常見嘅刺身壽司、炸物、燒物,都有好特別嘅和食料理同飯麵😍第一次放題有小龍蝦食!仲有龍蝦湯同松葉蟹粥🦀食物質素都唔錯,黃金芝士燒廣蠔同芝士燒黃金沙律開邊蝦好好食😋

5 分鐘 (堂食)
刺身
牛肉壽喜燒
2023-06-28 296 瀏覽
服務好好,但係啲嘢食俾一星都覺得嫌多,可能見我哋嗌嘢食太少,服務員一路來一路話安排啲好嘢食,但係啲嘢完全唔OK唔OK。一個人三百幾蚊,我覺得太貴囉,淨係嗌咗一輪就冇追加,因為真係冇嘢好食,啲嘢食完全完全唔OK,芝麻雞翼完全甩晒皮又係凍嘅,啲刺身又唔新鮮,唔好食到連影相都冇心情,服務係好好啊,係咁話安排啲靚嘢過嚟食,但係安排啲嘢完全都係唔好食囉!唔怪得都睇唔到啲最新嗰啲評語啦、原來真係咁差!第一次出嚟食放題食到返到屋企仲要食宵夜!
2023-06-19 562 瀏覽
今日同朋友重臨舊地,返返去我哋細細個已經食開嘅日式放題始祖, 兆萬中心嘅放題。嚟得呢度食嘅朋友都係追求性價比高, 今日嘅刺身非常之有驚喜,特別以呢個價錢黎講, 有得食生蠔同埋海膽。 今日最好食最新鮮嘅係三文魚,畀嘅都係魚腩位, 比其他大型連鎖放題質素唔算話爭好遠。熱食方面就冇乜特別, 最好食嘅都算係放題必食嘅榴槤波波, 黑金流沙奶皇包都唔錯。 整齊嘅炸物都唔錯唔算好油。串燒方面最好食嘅推介係燒雞皮。鍋物方面就相對失色少少, 唔算太特別。

串燒方面最好食嘅推介係燒雞皮。

鍋物方面就相對失色少少, 唔算太特別。
2023-06-18 477 瀏覽
少少伏既放題今日中午一家人黎食父親節放題, 本身都幾期待, 因為佢聲稱可以任食6個鐘, 但其實食落叫乜無乜, 要不停催單, 刺身黎左第一round之後, 就無再黎黎, 中間會送d無order過既野食, 但order既刺身一直都無黎,12:53落打邊爐湯底同食材, 但一直到2點幾都無黎, 中間要不停催, 最後2:20先黎打邊爐, 值得讚既係職員態度有禮, 但係野食都係要等勁耐, at the end 刺身只係黎多一round就無喇。。。。完全唔會再幫襯。。。
少少伏既放題
2023-06-18
2023-06-16 377 瀏覽
这次的用餐体验真的非常满意,各种不同口味的料理一应具全,刺身、和牛寿喜烧、串烧和牛舌等等让我流连忘返!刺身新鲜美味,和牛寿喜烧鲜嫩多汁,串烧猪肉烤得恰到好处,口感极佳,而最令人惊艳的是他们的牛舌料理,入口鲜甜中带着淡淡的烧烤香,令人回味无穷。寿司、拉面和炸物等等也不容错过!

2023-06-14 391 瀏覽
今日去旺角行街,經過看到一間放題的單張有九五折咁抵,而且價錢又唔貴就決定同朋友想去試一試。上到去都冇諗過唔少人,幸好等咗大約20分鐘就可以入場。這裏是用QR code落單的,而飲品甜品就出去取。首先我哋就選擇咗和牛壽喜燒,來到牛肉的質地比心目中好而且份量都唔少,配壽喜燒依個醬汁啱啱好。之後我哋再叫嘅刺身就嚟到,選擇有唔少,所以每款都要左一些,都幾新鮮和蠔嘅質素都唔錯大大隻。之後我哋又再叫熱食,推介炸蠔,熱呼呼,都幾新鮮。牛舌和羊架都幾厚身惹味軟熟,燒蝦幾香口,菠蘿勁甜。炒飯幾香,炒通菜沒想到炒不錯仲帶辣。當然仲叫不同壽司食啦。最後我哋再攞出邊嘅甜品和韓國雪條作為一個結尾。

最後我哋再攞出邊嘅甜品和韓國雪條作為一個結尾。
2023-06-14 256 瀏覽
放題真心好簡單咩都有得食岩晒我哋,今次這間嘅質素比心中新鮮都唔錯 @ 神戶屋日韓放題 #旺角放題 仲要有95折好開心期間限定就選了日本和牛壽喜燒,來到份量十足牛肉,牛肉不錯👍🏻好快KO了刺身蠔好新鮮勁驚喜,其他刺身新鮮選擇多炸物款款不錯而且都新鮮,每款叫少少就一盆來壽司不會太大舊可以食多幾件,款式有刺身類又有松露和火炙不錯甜品雪條沒想到咁多韓國款,出面街都差唔多$10枝梗即時食幾枝星期六過來沒想到8點半都勁多人,等咗15分鐘入去,坐梳化位都舒服

刺身蠔好新鮮勁驚喜,其他刺身新鮮選擇多

炸物款款不錯而且都新鮮,每款叫少少就一盆來

壽司不會太大舊可以食多幾件,款式有刺身類又有松露和火炙不錯

2023-06-12 265 瀏覽
同老公結婚周年紀念 去左食神戶放題 因為老公中意食壽司同刺身 所以唔想諗 直接食放題🤣 食放題緊係要食刺身先抵🤭 所以一坐底 我地就即刻order左個刺身併盤▪️刺身併盤有三文魚刺身 甜蝦刺身 有頭赤蝦刺身 希靈魚刺身 松葉蟹棒刺身 厚燒玉子刺身 珍寶帶子刺身 馬刀貝刺身 赤貝刺身 北海道角螺刺身 泰式生蝦刺身 鮑魚刺身 激巨赤蝦刺身 北寄貝刺身 八爪魚刺身同埋美式凍蝦 d 刺身全部好新鮮甜美 完全唔會腥 刺身擺盤好用心 色澤鮮嫩 打卡一流 生蠔同海膽有淡淡海水味 味道好鮮甜!▫️四川香辣雞煲雞煲既醬汁好濃郁 香辣惹味 辣度岩岩好 d雞好滑好嫩 d雞索哂d醬汁 食落勁juicy 我地另外都叫左d熟食 個羊架超入味 encore左幾次😂 最後緊係要留返個胃食雪條😍 食完真係大滿足🤫 超飽
同老公結婚周年紀念 去左食神戶放題 因為老公中意食壽司刺身 所以唔想諗 直接食放題🤣 食放題緊係要食刺身先抵🤭 所以一坐底 我地就即刻order左個刺身併盤

▪️刺身併盤

▫️四川香辣雞煲

2023-06-09 297 瀏覽
旺角兆萬裡面都有好幾間日式放題,今日隨意去一間,質素都幾好。魚生刺生擺放得好有心機又夠睇頭, 特別推介海膽、生蠔、三文魚、蝦刺生都有三種、鮮帶子、仿鮑片、墨魚、北寄貝,樣樣都鮮甜肥美。熟食方面都好多選擇,炸物天婦羅, 我至愛炸蝦、炸蕃薯、 炸多春魚、芝麻雞亦, 即叫即炸,食個陣時仲熱辣辣,外脆內嫩。 另外牛肉火鍋都唔錯,湯濃牛肉香,仲有d蔬菜食下。其他小食:牛肉粒、燒牛舌、羊架、清酒煮蜆、沙律、龍蝦湯烏冬, 味道都唔錯。

2023-05-25
2023-06-07 264 瀏覽
呢間喺兆萬中心上面既放題 地點放便 近旺角油麻地站 ,.而且個味道唔錯。多野食揀 ,.食放題都可以揀黎呢度食,。刺身新鮮 三文魚吞拿魚赤貝 甜蝦 馬刀貝 赤蝦 等等都夠新鮮 放題熟食估唔到有扇貝 蝦 等等 都新鮮好食 鰻魚炒飯都炒得唔錯,炸物放便天婦羅 蝦 南瓜 茄子等等都多野揀 如果大食既仲可以點雞煲 , 雞肉彈牙入味 唔算太辣 仲可以叫肥牛菜 菇等等打邊爐 串燒 羊架好食 帶 d肥膏炒蜆幾好 冇沙入味, 另外仲有炸芝士波 榴蓮波 芋波都好夠鑊氣 最尾仲有 movenign pick雪糕 好多野食揀
串燒 羊架好食 帶 d肥膏
最尾仲有 movenign pick雪糕
好多野食揀

2023-05-17
2023-06-05 302 瀏覽
喺旺角嘅放題選擇好多見到OpenRice上面嘅review呢間都幾好 就嚟咗試🤣🤣overall 覺得性價比好得來選擇幾多💯💯🪄刺身叫咗好幾款唔同刺身 上碟都上得幾快好少見放題上碟上得咁靚 咁有心思🤣啲刺身全部都好厚身 有口感同新鮮 ☘️種類都好多真心超抵食🫶🏻下次都會再嚟😚🪄我哋仲嗌咗一個shabu shabu肥牛肉份量亦好大方 雖然個湯汁比較鹹🙈但係所有野都包埋入放題價錢裏面 唔使另外加錢 都真係好唔錯🥹🪄炸物超級推介呢間放題既炸物油味唔重之餘 仲好好味 一定要試炸年糕同炸芝士😻仲有好多特別既炸物 例如炸湯圓 ‼️🪄雪糕種類好多 第一次咁滿意放題既雪糕 ☺️大部分都係韓國 日本同台灣雪條如果個肚有位 一定會試晒😆
喺旺角嘅放題選擇好多

🪄雪糕
種類好多 第一次咁滿意放題既雪糕 ☺️
大部分都係韓國 日本同台灣雪條
如果個肚有位 一定會試晒😆
🌃 餐廳位於旺角兆萬商場,鄰近於油麻地港鐵站B1出口, 餐廳主打日韓料理火鍋放題,設計走綠色園林系路線, 座位卡座為主, 唯走廊空間較為狹窄。.🤠通粉foodie 於平日下午八時入座,任食兩小時,價錢為正價$318, 照價95折,另加一。.🐟 一開始嘅時候, 店員奉上了首回刺身拼盤點餐紙,講述會優先出菜, 刺身多達16款選擇,為咗打卡當然叫齊所有款式, 包括三文魚、甜蝦、有頭赤蝦、希靈魚、北海道角螺、 泰式生蝦、鮑片、松葉蟹棒、厚切玉子、 珍寶帶子、馬刀貝、赤貝、激巨赤蝦、北寄貝、八爪魚、美式凍蝦, 另外仲有一次性嘅生蠔同埋海膽,兩者都幾鮮甜,刺身部份幾鍾意珍寶帶子, 而其他都屬於放題嘅正常水平。.🍣 跟住就叫咗少量壽司, 小編最鍾意嘅係芝士炙燒三文魚腩,腩位部分都幾肥美,而其他壽司都算正常。.🍟🍢 之後就叫咗大量嘅串燒、炸物同埋熟食, 喺咁多款入面小編鍾意食嘅有榴槤炸彈、芝士年糕、 蜂蜜芥末醬炸雞、炸廣島蠔、芝士沙律醬焗蠔焗蝦,另外強烈推介嘅有黃金蝦, 用咗超多嘅鹹蛋黃,十分足料,而其他都算合格。.🥘 其實一開始嘅時候附送咗火鍋, 不過小編怕太飽嘅關係, 所以拖到最後階段先點,最終揀

🥘 其實一開始嘅時候附送咗火鍋, 不過小編怕太飽嘅關係, 所以拖到最後階段先點,最終揀咗日本和牛壽喜燒,和牛質數唔算太高, 另外加上了蛋漿同埋大量嘅菇菌蔬菜,配合壽喜燒湯底,都幾好食,除此之外可以附加海鮮、肉類等配料, 不過怕太飽嘅關係沒有加配🤣

👉 最後都試咗唔少飲品、甜品同埋雪條,為呢一餐作個完美嘅作結😍

📍 神戶屋日韓放題
旺角西洋菜街1號兆萬中心8樓
此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。