2010-07-25
早幾晚幾日宵夜都係食佢,其實好耐之前已經食過,不過...寫真係第一次湯ok,而且外賣會腩粉還腩粉,湯跟湯,不過好多時叫半肥瘦都係多肥囉...不過d腩幾香....第一次食佢d云吞....即時想爆粗!你老x丫d胡椒好x平丫,嘩胡椒雲吞我咁大個真係第一次食,我明,開係好旺角隔離,你d雲吞點招牌都未必一定好食過人,都唔係咁難食下話!我之後有再比機會架,有改善,就係無咩味,無咩味好過胡椒味.大家都係果個價既,我覺得好旺角係掂好多.況且樂園都唔平,都平過佢...佢地仲有幾樣招牌,不過...價錢就....豬潤牛肉既....維記啦仲要講既咩.反而咖哩,又未試過,嗯原來可以叫粉絲既咩?好少地方食粉麵有粉絲架喎,咁果日就叫個咖哩牛腩粉絲啦!自問唔食得辣,所以叫小辣.上黎一腕咖哩牛腩,一腕清湯!"了"下原來係因為佢個湯深色所以睇唔到d粉絲.牛腩好瘦,比平時果d跟本無肥肉,薯仔都係炆得唔入,但係最少咖哩唔會搶到d牛腩無味,而且咖哩真係幾香,份量ok..不過唔係好夠喉,另外終於明白點解d人話d湯淡...應該係平時叫牛腩果時d腩香入左湯.d粉絲ok唔再好似某食評咁講了都無"了"開另外,佢d糕點ok,而且10蚊3件
不過d腩幾香....
另外,佢d糕點ok,而且10蚊3件