2019-04-13
友人其實話想試好耐,但無奈有d隔涉,一再推遲直到今日終於有心情就黎試試!😎門面有d亂同細,外面望入得幾張細枱,有別於平時去的日本壽司店但人地寫明外賣專門店又真係無預太多人店食既!傻豬豬友人唔知要訂位!一心諗住黎排隊,原來人地堂食會打黎訂位,每個鐘有限定做幾多枱!好彩今日去個個時段咁岩有一枱位俾到我地咋!其他時段都full booing,如果唔係就白走一趟🙈🙈🙈所以要黎食一定book左位先!入正題,廢話不多說!因為我食完極之推薦!先點左個蟹籽沙津。好爽脆,好好食,好有咬口,蟹籽份量十足!食完好開胃,同出面既前菜唔同,感覺新鮮!喪點好多壽司,因為真係好平,反正老遠黎到,就算食完覺得普通都唔會肉赤😂 但佢地d壽司一上枱就好驚喜!樣樣好足料,又大件!!!多到滿瀉!見咁高質!我同友人再追加海膽壽司哇!你地睇超多料!!!好好食!啖啖好creamy!!!!!!食完想再叫,但可惜開始飽😢個燒帶子又勁大粒肥美😍😍😍吞拿魚又係多到呢⋯⋯⋯⋯⋯⋯不用多說,睇圖就知!總括而言,玥屋高質CP值高!如果唔係隔涉,我應該一個月會黎3、4次!樣樣都好滿意!我好喜歡但最可惜當日有d刺身賣哂😢😢😢😢 下次一定試刺身同食多
入正題,廢話不多說!因為我食完極之推薦!
多到滿瀉!
見咁高質!我同友人再追加海膽壽司
個燒帶子又勁大粒肥美😍😍😍
吞拿魚又係多到呢⋯⋯⋯⋯⋯⋯不用多說,睇圖就知!
總括而言,玥屋高質CP值高!如果唔係隔涉,我應該一個月會黎3、4次!樣樣都好滿意!我好喜歡但最可惜當日有d刺身賣哂😢😢😢😢 下次一定試刺身同食多幾件海膽先得!!!食完覺得好幸福好滿足呀!