2025-06-06 1353 瀏覽
今天同朋友又食可能是全港最平的火鍋放題,每人$300左右,包齊海蝦大頭蝦、即炸乳鴿、和牛、Haagen-Dazs等等任食,仲有超多高質食材,完全顛覆對平價放題的想像,真心抵到笑!我哋叫咗鴛鴦湯底,蕃茄豬骨濃湯及金湯花膠雞湯,鮮甜美味。美國極黑和牛片油花靚到犯規,輕涮3秒入口即化,encore了幾碟。安格斯牛板腱肉味濃郁有嚼勁。田雞腿勁大隻肉質嫩滑。羊肉片完全冇羶味,配沙茶醬絕配。大頭蝦每隻都爆膏,湯底愈煮愈鮮甜,海蝦朝鮮甜彈牙。鯇魚片切得厚薄剛好。沙白超大隻,好鮮甜。多種蔬菜任食,貴價菜有冰菜、皇帝菜,爽脆清甜,打邊爐必備。花生苗,坊間少見,口感爽脆。乳鴿即叫即炸,一定要留quota!熟食區麻辣小龍蝦,蝦肉彈牙。韓式炸雞外脆內嫩。台式肉燥飯,忍不住扒了半碗。甜品區Häagen-Dazs雪糕當日有抹茶,藍莓,雲呢拿及曲奇4款。除大量雪糕之外,甜品區有多款甜品選擇,榴槤慕絲大福外皮Q彈,爆餡榴槤香濃到尖叫!巴斯克芝士蛋糕效果完美,媲美甜品店。

我哋叫咗鴛鴦湯底,蕃茄豬骨濃湯及金湯花膠雞湯,鮮甜美味。

美國極黑和牛片
油花靚到犯規,輕涮3秒入口即化,encore了幾碟。

安格斯牛板腱
肉味濃郁有嚼勁。

田雞腿勁大隻肉質嫩滑。
羊肉片完全冇羶味,配沙茶醬絕配。

乳鴿即叫即炸,一定要留quota!

熟食區

甜品

好耐冇打邊爐啦😆 今日 book咗牛站觀塘分店,地點就腳 地鐵站行過去幾分鐘就到👍🏻入到去環境闊落 坐得舒服。重點係冷氣夠勁,抽風都做得唔錯,食完身上唔會一陣火鍋味,值得一讚! 我哋揀咗SRF肩胛肉眼任食套餐湯底揀咗香濃蕃茄豬骨湯配金湯花膠雞鍋。兩個湯底都好正!!蕃茄豬骨湯濃郁鮮甜,仲有啖啖蕃茄肉;金湯花膠雞鍋就更加驚喜,湯底金黃香濃,花膠同雞件份量足,飲落去好滋補,打邊爐前飲兩碗先😋肉類方面,SRF肩胛肉眼真係冇得輸,油花均勻,肉質軟嫩,牛味香濃,輕輕淥幾秒就食得,入口即化。除咗SRF牛仲可以點其他肉類,例如封門柳、牛舌黑毛豬等等,質素都幾高,全部任叫任食,回本之選!🥩 另外仲有豐富海鮮選擇,勁新鮮~自取區好大好多選擇🤩有齊菜類、丸類、熟食、甜品同飲品🥤菜類有娃娃菜、生菜、金菇、木耳等等,新鮮乾淨,擺放得整齊~丸類和餃類款式多,有龍蝦丸、燕餃、蛋餃等等,質素唔錯👍🏻甜品有多款雪糕、泡芙、啫喱等等,食完火鍋再食個雪糕,完美!💯

我哋揀咗SRF肩胛肉眼任食套餐

今次又同FD encore哩間全港最正嘅牛肉放題火鍋,唔單止可以任食大頭蝦,乳鴿,哈根達斯同movenpick, 仲可以任飲清酒TIM。餐廳裝修好唔錯,枱與枱之間夠闊落,坐得超舒服。飲品區除咗汽水果汁任飲,竟然連日本清酒梅酒都無限供應。凍飲熱飲都有齊, 最中意係珍珠奶茶,珍珠Q彈軟糯,奶茶香濃似阿薩姆茶底。前菜勁豐富,有日式海草、酸甜藠頭、麻辣魚皮等,涼拌木耳爽脆開胃,麻辣牛利夠曬入味,每樣試少少都已經好滿足。鴛鴦鍋底,揀咗香濃番茄豬骨湯同蟹黃海鮮鍋。蟹黃海鮮鍋落咗數款海鮮煲制,飲落清爽鮮甜。番茄湯較海鮮湯要濃郁,番茄微酸帶有回甜,用來淥菜一流。放題menu品種多到眼花繚亂,各種肉類任點任食,啲牛肉雪花紋一睇就知係靚貨,美國極黑和牛SRP入口即溶又好重牛味。海鮮黨一樣有驚喜,帶子、沙白、海螺片、魚片樣樣齊,最正系連大頭蝦都有得任食,蝦肉爽脆彈牙,原汁原味。燒乳鴿皇必叫,皮脆肉嫩爆曬汁水,唔洗點醬已經好夠味。自助區,火鍋配料品種豐富,有各種丸子,蔬菜,主食等,仲有心形魚餅,超級得意。食完肉,淥下蔬菜,好健康。甜品絕對唔係求其擺幾款雪糕咁簡單,哈根達斯+movenpick雙王牌坐鎮,仲有勁

燒乳鴿皇必叫,皮脆肉嫩爆曬汁水,唔洗點醬已經好夠味

甜品絕對唔係求其擺幾款雪糕咁簡單,哈根達斯+movenpick雙王牌坐鎮,仲有勁多生果同甜品可以揀。哈根達斯竟然有最新嘅歐式甜品系列,朱古力馬卡龍口味超濃滑,楊枝甘露細細杯酸甜平衡,香芋布甸香滑好味,仲有巧克力泡芙同芋圓,細細件可以試多幾款。當季水果都好新鮮,西瓜清甜爆汁,菠蘿爽脆冇渣

2025-06-02
  • 美國極黑和牛SRP
  • 大頭蝦
  • 燒乳鴿皇
2025-06-03 1074 瀏覽
喺觀塘區夜晚突然好想好想打邊爐。原來觀塘又有牛站喎,既然都試咗咁多間唔爭在試埋呢間啦。由於今晚確實想食大頭蝦,我驚佢又係最平嗰個餐得普通海蝦,所以我哋叫咗Level2嗰個餐。整體感覺其實同尖沙咀差唔多,種類都係比銅鑼灣少,不過就坐得尖沙咀舒服少少。👅呢間分店啲牛舌比其他分店遜色,選取嘅部位唔係太靚,有啲韌有啲難咬。🐟脆鯇片就非常出色啦,一啲骨都冇,而且真係每一嚿都非常爽脆,就算煮耐咗都完全冇任何問題。🥬可能我哋夜咗去差不多8:30先入座,所以有啲菜俾人拎完就唔再refill。例如冰菜,入去嘅時候都仲見到,但係到差不多9:00嘅時候就無哂,只係fill返一啲比較普通嘅菜出嚟,例如係白菜仔,娃娃菜。暫時試咗咁多間都仲係銅鑼灣比較優勝啲。希望每一間分店嘅質素都可以一致啲啦。
2025-06-01 1171 瀏覽
足足病咗一個月,好返晒即刻約埋朋友一齊嚟到觀塘牛站(駅)打邊爐啦🤤我哋揀咗SRF 美國極黑和牛套餐 - 鴛鴦湯底(花膠雞同蕃茄豬骨湯),選用鮮嫩雞肉同爽脆花膠做湯料,大大嚿豬骨,滋補又好味😋🥩SRF 美國極黑和牛套餐必食推介有美國極黑和牛、美國肩胛肉、美國安格斯牛板腱,和牛入口即溶,安格斯牛板腱口感嫩滑,而自選美食都有好多選擇,有爽口彈牙嘅大頭蝦、熱辣辣又香口嘅乳鴿,真係眼花撩亂另外自助區有好多自家製同特式飲品、仲有清酒🍶梅酒、生啤任飲、沙律冷盤、小食、火鍋配料、蔬菜區同醬料等等食完晒主菜大家都食到好飽,但係甜品又點可以錯過,任食懷舊雪條、häagen-dazs雪糕🍨、韓國雪條、椰汁鮮奶雪燕、軟心芝士布甸🍮等等Lee度可能係全香港最平有齊大頭蝦,乳鴿,häagen-dazs,任食嘅火鍋放題餐廳

🥩SRF 美國極黑和牛套餐

2025-06-01 1141 瀏覽
同屋企人去咗觀塘《牛站》食火鍋放題呢度環境寬敞舒適,而且非常乾淨企理,卡位又多,坐得又舒服可能係全港最平嘅任食火鍋放題有齊大頭蝦,乳鴿仲有Haagen-Dazs雪糕💥SRF 美國極黑和牛套餐 $ 308/人呢個餐已經有SRF美國極黑和牛同埋美國肩胛肉,前者油花好靚,入口肉質柔嫩多汁,後者油花較少但分佈均勻,軟嫩適中ღ 大頭蝦肉質鮮嫩,入鍋後瞬間吸收湯底嘅精華ღ 乳鴿肉質細膩,燒後更添香氣,食落惹味每次去我都必點嘅糍粑都有得任食😍炸到外脆內軟,Q彈軟糯😋自助吧亦有勁多款小食,螺肉、麻辣豬脷、麻辣小龍蝦、鹽酥雞….以及大量自家製嘅花茶、清酒、梅酒、啤酒都係任飲連珍珠奶茶都有🤤仲有多款甜品🍮雪糕雪條,食到勁滿足
同屋企人去咗觀塘《牛站》食火鍋放題

呢度環境寬敞舒適,而且非常乾淨企理,卡位又多,坐得又舒服

💥SRF 美國極黑和牛套餐 $ 308/人

ღ 大頭蝦肉質鮮嫩,入鍋後瞬間吸收湯底嘅精華

ღ 乳鴿肉質細膩,燒後更添香氣,食落惹味

每次去我都必點嘅糍粑都有得任食😍炸到外脆內軟,Q彈軟糯😋

連珍珠奶茶都有🤤

仲有多款甜品🍮雪糕雪條,食到勁滿足
2025-05-30 1006 瀏覽
這天在觀塘1亞太中心吃個午市牛肉火鍋放題,價格相當親民,可以吃足四小時,輕輕鬆鬆時間好充裕。點選了2號餐美國特級肩胛肉眼,火鍋肉類有美國特級肩脾肉眼片、 美國牛肩脾片、巴西牛脷托、澳洲羊肉片、美國豬梅肉片和牛筋等。肉片以薄切為主,特别快熟,肉質嫩滑。牛脷托好爽脆,牛筋膠質豐富,煙韌彈牙。唐生菜、羽衣甘藍、娃娃菜、油麥菜、粟米和蘿蔔等多款新鮮蔬菜,是火鍋嘅最佳配搭。肉丸有多款,魚蛋、貢丸、牛丸等,當中以大魚蛋最吸引,乒乓球咁大粒,爽口又彈牙,配合自己調製嘅惹味醬汁,口感超正。炸魚皮和嚮鈴好鬆脆,爆漿糍杷熱辣鬆軟饀料香甜, 更是個人喜好。還有健康茶和多款啤酒、汽水、飲品、雪糕和雪條,西瓜和哈密瓜香甜多汁。整體來說,可以四小時慢慢食,吃得輕鬆又滿足。

點選了2號餐美國特級肩胛肉眼,
火鍋肉類有美國特級肩脾肉眼片、

整體來說,可以四小時慢慢食,吃得輕鬆又滿足。

2025-05-27 1016 瀏覽
最近去咗牛站麻辣火鍋放題,未到5點已經全場幾乎爆滿,幸好時間尚早,唔使等位就入得去。我地揀咗2號SRF美國極黑和牛片set,湯底就揀咗小辣嘅秘製麻辣鍋。場內有自助bar攞菜類、丸類、熟食、飲品同甜品等,肉類、海鮮等就QR code落單。佢最正係有清酒任飲,呢個一般嘅火鍋店好少見,一般都係得啤酒。枱面唔係好大,所以唔好一次過點得太多嘢食。主打一定係點SRF美國極黑和牛片同大頭蝦,大頭蝦更加限定每次落單只可以落隻,落咗幾次之後,只係配給2隻。講番個SRF美國極黑和牛片,唔細塊,根據店嘅見建議淥2-5秒就啱啱好,肉質好質鮮,有豐富嘅牛味同夠淋。另一款美國肩胛肉,同樣淥佢2-5秒,肉質鮮嫩、入口即溶,呢兩個肉我都encore左好幾次。我哋嚟呢度BBQ主要個目的係佢個大頭蝦,前後點咗4-5 round,佢啲蝦夠新鮮,雖然唔係話好大隻,但一人食番10隻8隻都夠滿足。佢個手包蝦肉雲吞又係必點,皮夠薄,又包得夠扎實同大隻,同埋佢啲蝦肉夠爽脆,感覺好新鮮。我幾欣賞佢個雞子夠大粒,個buyer的確係精挑細選過,就算淥耐咗都唔會縮到好細粒。熟食方面,佢個厚切餐肉真係冇得頂,即使係普通嘢,豐富嘅口感,炸得夠脆

SRF美國極黑和牛片
美國肩胛肉
特上牛小排
雞子/鴨血
大頭蝦

熟食方面,佢個厚切餐肉真係冇得頂,即使係普通嘢,豐富嘅口感,炸得夠脆嘅面層,滿足感十足;另外佢個炸雞中翼又係必食,皮層炸得夠脆而且肉質保持到鮮嫩,食多幾隻都得。
午餐肉

最後甜品揀咗Dreyer's開心果味雪條,完全滿足到我呢個開心果控,即使佢個開心果味唔係好出都好,食咗咁多嘢已經好滿足。
SRF美國極黑和牛片
美國肩胛肉
特上牛小排
雞子/鴨血
大頭蝦
午餐肉
  • 美國牛肩胛片
2025-05-24 552 瀏覽
假期前夕梗係去打邊爐啦每次嚟都會預先訂枱因為每次都好多人排隊應該係全香港最平有齊大頭蝦,乳鴿,häagen-dazs,movenpick任食嘅火鍋放題首先揀咗鴛鴦鍋椰子雞湯配麻辣湯非常足料,好香濃椰子味做QR code落單,美國極黑和牛S R F,美國安格斯牛板腱,牛味香濃,又唔會太肥,會麻辣湯底好惹味鍾意食海鮮,記得點埋花甲,放落椰子雞湯湯底勁清甜,個湯底即刻多一陣鮮味,一陣要嚟淥麵就啱晒出邊自助吧有不同嘅丸類、魷魚、牛柏葉、今次仲有醉雞翼,原來用嚟打邊爐係咁好食㗎微微酒香雞肉嫩滑仲有10多款蔬菜另一邊熟食,有蟲草雞湯、芋頭西米露、麻辣小龍蝦🦞滷肉飯等各款果汁、汽水、生啤、珍珠奶茶任飲仲有甜品櫃仙草芋圓、楊枝甘露、雪糕雪條
假期前夕梗係去打邊爐啦
每次嚟都會預先訂枱
因為每次都好多人排隊

首先揀咗鴛鴦鍋椰子雞湯配麻辣湯
非常足料,好香濃椰子味

微微酒香雞肉嫩滑

仲有10多款蔬菜
另一邊熟食,有蟲草雞湯、芋頭西米露、麻辣小龍蝦🦞滷肉飯等

各款果汁、汽水、生啤、珍珠奶茶任飲

仲有甜品櫃仙草芋圓、楊枝甘露、雪糕雪條
2025-05-21 468 瀏覽
無論咩天氣都好香港最鍾意就打邊爐估唔到今日味道6:30去到位於觀塘亞太中心嘅牛雜已經大派長度入座已經去到九成!好誇張😍呢到裝修現代感強,都算坐得舒服,唔會太過夾迫,適合一大班朋友或者家庭聚會。湯底選擇都唔小,但係由於我哋三心兩意咩都想試嘅關係,所以我哋就嗌咗個鴛鴦鍋🤭🤭揀蟹皇海鮮鍋同金湯花膠雞鍋,蟹皇海鮮湯底好鮮甜,飲落去都感覺到海鮮精華;金湯花膠雞湯底就超級香濃,啲花膠夠滑,好夠濃郁!我地今日係食SRF和牛套餐, SRF美國極黑和牛真係必食😊油花分佈靚,肉質嫩滑,輕輕灼一灼已經好好味,完全唔韌,啖啖肉香。安格斯牛板腱都做得唔錯,唔會過肥,但又唔會un!而其他火鍋配料選擇多,有齊海鮮、丸類、蔬菜、豆腐等,補貨都快,唔怕冇野食🤣海鮮新鮮,我個人推介沙白!真係夠哂鮮甜大隻!😆另外不得不提嘅喺呢度都會有乳鴿佢係新鮮整起所以上碟嘅時候熱辣辣超級好食!😁而自助區嘅食材都相當唔少,醬料甜品飲品選擇到好多,簡直係花多眼亂🤤而且鍾意飲酒嘅朋友都唔好錯過呢到嘅日本酒同埋梅酒!當然唔少得嘅梗係有甜品啦,除咗可以任食Häagen-Dazs同埋Movenpick雪糕仲有雪米糍,亦都有啲自家製嘅各式各樣甜品!今

而其他火鍋配料選擇多,有齊海鮮、丸類、蔬菜、豆腐等,補貨都快,唔怕冇野食🤣海鮮新鮮,我個人推介沙白!真係夠哂鮮甜大隻!😆另外不得不提嘅喺呢度都會有乳鴿佢係新鮮整起所以上碟嘅時候熱辣辣超級好食!😁而自助區嘅食材都相當唔少,醬料甜品飲品選擇到好多,簡直係花多眼亂🤤而且鍾意飲酒嘅朋友都唔好錯過呢到嘅日本酒同埋梅酒!當然唔少得嘅梗係有甜品啦,除咗可以任食Häagen-Dazs同埋Movenpick雪糕仲有雪米糍,亦都有啲自家製嘅各式各樣甜品!今日真係食得超滿足🧡
牛站任食火鍋🍲真心正呀!!打邊爐火鍋料有好多,小食又多,蔬菜款式又多,雪糕甜品又好味。真係要食多次!我同朋友平日夜晚食SRF 美國🇺🇸極上黑和牛套餐先人均💰308 ,可能係全港最平任食火鍋🍲放題有齊 大頭蝦,乳豬,Häagen-Dazs雪糕。肉🥩美國安格斯牛板腱,美國極黑和牛SRF,等任食 仲有啲特別小小嘅田雞都有,我朋友就最鐘食食海鮮,大頭蝦,蚌,沙白,帶子等等都有。蔬菜:萵筍,菜苗,油麥菜等等丸類有一大櫃,各式台式日式港式丸都有。熟食有小龍蝦,炸雞🍗小食必點紅糖糍粑,糍粑外軟內留心,超正🤩飲品各式冷泡茶,汽水,紙包飲品仲有酒任飲,梅酒,生啤,岩晒酒鬼。甜品除左有布丁🍮泡芙,蛋糕仲有自助夾糖,軟雪糕🍦超正。📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (觀塘)觀塘觀塘道414號1亞太中心6樓#香港美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅游 #香港必喝 #香港放題探店 #香港放題店 #香港好去处 #香港推荐食品

蔬菜:萵筍,菜苗,油麥菜等等

丸類有一大櫃,各式台式日式港式丸都有。

熟食有小龍蝦,炸雞🍗

小食必點紅糖糍粑,糍粑外軟內留心,超正🤩

甜品除左有布丁🍮泡芙,蛋糕仲有自助夾糖,軟雪糕🍦超正。

📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (觀塘)
觀塘觀塘道414號1亞太中心6樓

2025-05-21 346 瀏覽
📍牛站😍香港人氣任食邊爐👍🏻~LV3 美國極黑和牛片套餐😍極黑和牛油脂分布非常平均👍接近入口即溶🥳放題嚟講牛肉質素簡直係冇得彈😍~美國肩胛肉🥰油花都幾靚😘仲要好有牛味👍👍🏻~麻辣+胡椒豬肚鴛鴦湯底🤪😘依間舖啲湯底味道濃郁❤️非常高質👍🏻麻辣味仲可以自己選擇辣道😍非常人性化😎~燒乳鴿王😍放題竟然有我最鍾意食嘅乳鴿❤️肉質嫩滑☺️燒得勁香👍🏻😍~大頭蝦😎出乎意料地d蝦好新鮮😘蝦大隻多肉有膏😍仲要全部都係任食😬👍👍🏻~Haagen~Daz 雪糕❤️有多款不同口味選擇😍食返兩杯都回本👍🏻~順帶一提 餐廳各樣配料🤤飲品🥤甜品🍮都係齊全🥳同埋非常高質🤪下次打邊爐一定揀呢間😍👍📍牛站(駅)麻辣火鍋放題 (觀塘)觀塘觀塘道414號1亞太中心6樓
📍牛站😍香港人氣任食邊爐👍🏻

出乎意料地d蝦好新鮮😘蝦大隻多肉有膏😍仲要全部都係任食😬👍
👍🏻

~Haagen~Daz 雪糕❤️

有多款不同口味選擇😍食返兩杯都回本👍🏻

📍牛站(駅)麻辣火鍋放題 (觀塘)

觀塘觀塘道414號1亞太中心6樓
2025-05-20 301 瀏覽
已經係第五六七八次食?鐘意打邊爐嘅我 牛站已經漸漸地成了我的火鍋食堂因為佢地點實在太方便 太近我公司 一收工行幾步即到 而且佢可能係全香港最平有齊大頭蝦 乳鴿 Häagen-dazs Movenpick任食嘅火鍋放題乳鴿亦都係我每次必點嘅食物之一因為佢真係每次都好熱辣辣咁上枱比我而且真係皮脆肉嫩 味道好香 打邊爐前必食嘅餐前小食今次一如既往+$48揀鴛鴦鍋 揀咗個啱季節嘅冬瓜豬骨湯&最愛嘅龍蝦頭湯底✨真每次必點!我哋2個人600幾蚊埋單 飽到好滿足
已經係第五六七八次食?
鐘意打邊爐嘅我 牛站已經漸漸地成了我的火鍋食堂
因為佢地點實在太方便 太近我公司 一收工行幾步即到

乳鴿亦都係我每次必點嘅食物之一
因為佢真係每次都好熱辣辣咁上枱比我
而且真係皮脆肉嫩 味道好香 打邊爐前必食嘅餐前小食

我哋2個人600幾蚊埋單 飽到好滿足

2025-05-16 223 瀏覽
今次約埋朋友仔嚟食觀塘嘅牛站(駅)麻辣火鍋放題💕湯底就選擇咗鴛鴦鍋,配搭清甜嘅椰子雞同埋 牛站秘製麻辣鍋,食材新鮮到爆,成個火鍋體驗更上一層樓✨套餐入面仲有超正嘅 SRF美國極黑和牛片,每啖肉都肉汁四濺,濃厚牛味真係令人心動😍最推介嘅有美國安格斯牛板腱同埋美國牛肩胛片,唔同部位各有特色啖啖驚喜,特別適合愛牛肉嘅朋友仔❤️仲有精選海鮮,包括清甜嘅白沙同埋彈牙的大頭蝦,保證令你食得過癮🦞另外,餐廳仲有自助Bar,款式繁多,包括好特別嘅魚肉三文治球同埋各式青菜,例如羽衣甘藍同埋茼蒿,真係唔好錯過呀👀竟然仲有燒乳鴿同魯肉飯,外皮香脆、肉質嫩滑,根本無法抗拒🤤 最後甜品有多款Häagen-Dazs雪糕同各式韓國雪條,口味多到你想試每一種🍦
今次約埋朋友仔嚟食觀塘嘅牛站(駅)麻辣火鍋放題💕

竟然仲有燒乳鴿同魯肉飯,外皮香脆、肉質嫩滑,根本無法抗拒🤤

2025-05-13
2025-05-16 137 瀏覽
永遠不要懷疑牛站的自助火鍋晚市肯定爆滿的不論是熱盤啦啦啦啦啦啦啦啦還是入口即化的美國極黑和牛非常有口感的安格斯牛板腱回本之選的巴西牛脷托肥瘦相稱的美國牛肩胛片再配上這裡獨門的蟹皇海鮮和香辣沙嗲湯底這香味快要饞死人了吧🤣海鮮也是不容小覷的!罕見的海螺片、蘭花蚌當然要來上別忘了帆立貝還有爆多膏的海蝦吃回本的時間到了淺嚐一口哈根達斯的冰淇淋再吃上脆皮的冰棒又是幸福的一頓飯下次還來!小龍蝦鹽酥雞豬腳薑——————為食分界線——————📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題(觀塘)人均消費: 港幣300

永遠不要懷疑牛站的自助火鍋
回本之選的巴西牛脷托
肥瘦相稱的美國牛肩胛片
再配上這裡獨門的蟹皇海鮮和香辣沙嗲湯底
這香味快要饞死人了吧🤣

海鮮也是不容小覷的!
罕見的海螺片、蘭花蚌當然要來上
別忘了帆立貝還有爆多膏的海蝦

小龍蝦
鹽酥雞
豬腳薑

——————為食分界線——————
📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題(觀塘)

人均消費: 港幣300