2023-09-07
Season Camping✨⛺️ 露營初體驗好推介❤️..想Camping 而家隨時都可以去🥳!估唔到係觀塘都有一間咁有特色既露營餐廳🍽,仲要係pet-friendly🐶,仲有live-brand show,室內空間大,仲設有Outdoor area (木枱櫈`露營車`燈飾裝飾等),無論由擺設到音樂氣氛,成個氛圍感覺真係十足露營環境好迫真啊!來一趟秘密旅行吧主菜 🔸巨型豬扒配薯條扒菜 (巨大化🐽 又軟淋,啖啖肉岩晒食肉獸);🔸 墨西哥雜菌辣雞薄餅 (薄身餅底沒滯膩感而且口感豐富);甜品 🔸阿華田脆脆奶蓋瀑布蛋糕配提拉米蘇雪糕 (瀑布效果傾瀉而出,未食已經覺得吸引😍,蛋糕質感綿密又濕潤可口),very nice!飲品方面,2杯🍹 同樣造型美美🔸阿婆的秘密 (蘋果、鮮檸汁、茶);🔸好雙乳的莓莓 (士多啤利、乳酪、藍莓),一邊飲住野傾下計再聽下live-brand,呢個Friday 真的很chilllll 喔!🥳..×××××ש觀塘鴻圖道86號中富中心地舖..
Season Camping✨⛺️ 露營初體驗好推介❤️
🔸 墨西哥雜菌辣雞薄餅 (薄身餅底沒滯膩
感而且口感豐富);
蛋糕質感綿密又濕潤可口),very nice!
×××[營足四季 -Season Camping]×××